perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Tien

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Ideale vakantie met kinderen tussen 8 en 14 jaar vinden wij. Attractiepark en tikibad vinden de kids geweldig. Het was onze vierde keer bij jullie en hebben weer voldoening gehad van ons weekje weg. Mooie uitvalbasis ook voor andere leuke plaatsen in Nederland. Leiden en Den Haag en Scheveningen echt vlakbij. Amsterdam op slechts 45 minuten. Top dus, dank je wel voor 4 leuke vakanties al was het misschien wel de laatste keer vorig jaar . Onze Kids zijn nu 15 en 13 en willen misschien wel eens iets anders. Grtjs Luc Dupon

Weinig tot geen minpunten, al vind ik wel dat er te weinig scooters zijn in de verhuur. Tevens vind ik als jullie een hengelvergunning verkopen dat jullie er dan voor zorgen dat er vis zite op jullie vijvertje, verkoop er anders geen.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Activiteiten Ligging Prijs Concept Vriendelijk

Drukte in zwembad

voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Mooi park. Word goed en netjes bijgehouden. Leuke attracties, mooi zwembad.

Zwembad: meer begrip voor mindervalide. Vorig jaar moest een mindervalide vrouw boven verkleden. Eenmaal boven, verkleed en weer beneden in t zwembad moest zij eerst een half uur bijkomen. Vervolgens spraken we een badmeester aan toen we naar huis wilde ik en hij heeft geregeld dat deze mevrouw beneden mocht omkleden. Ik vind dat oudere mensen/mindervalide en mensen met jongere kinderen 0/4jaar beneden zouden moet kunnen omkleden. Als ik volgend jaar kom is mijn kind 7 maanden en zie er ruig tegenop op om hem mee te moeten nemen naar het drukke boven gebied. Dit hebben wij al meerdere keren aan gegeven. Ik hoop dat er nu eens wat aan gedaan wordt........

voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Jong en oud vermaakt zicht hier kostelijk. Is het niet op het park al kan ik me dat niet voorstellen dan is daarbuiten ook nog genoeg te zien. Bijvoorbeeld heerlijk dichtbij zee!

Duingalow type comfort voorzien van nieuwe bedden en dekbedden.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Mooi attracties leuk zwembad voor elke leeftijd wat wils

Huisje kon wat proper

goede service, goed behandeld

Pluspunten

prachtige park en prachtige ligging ideaal voor de kinderen gezellige duingalow

vooraf niet duidelijk dat zwembandjes aan te kopen waren sommige medewerkers gaven een ongeïntresseerde indruk

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Mooi zwembad, voor ieder wat wils. Goed toezicht. Huisjes zijn ruim genoeg, prima ingericht en hebben voldoende privacy.

Medewerkers van het park (muv receptie en zwembad) zijn niet heel klantvriendelijk. Hier valt nog veel winst te behalen. Schoonmaak van de huisjes moet beter.

voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

automatische incheck is super handig.

toegang tot zwembad mocht misschien iets langer.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

- Kindvriendelijk (natuurlijk) - Correcte prijzen - Verzorgd park - sympathieke medewerkers

- play kwek show de visjes terug onder water plaatsen. Ik ben nu 37 en ga hem nog elk jaar (sinds mijn 7de) bekijken (nu wel met mijn kids :-) )

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Grote kampeerplaatsen, goede service door personeel, honden toegestaan en mooi nieuw toilet/douche gebouw.

Gratis WiFi voor alle gasten en een betere prijs kwaliteitverhouding in de supermarkt.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Het was voor ons de eerste keer bij jullie verblijven.Heel erg verrast, zeer netjes en verzorgd .Comfortabele slaapgelegenheid.Enorm vriendelijk personeel.Kortom een echte aanrader.Kinderen waren zeer enthousiast.

Eigenlijk heb ik geen verbeterpunten wij waren zeer tevreden over ons verblijf in vergelijking met center parcs pony park city.Totaal niet vergelijkbaar.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Goode ontvangst. En het verblijf was seer goed,caravan warden zeer netjes. Park goed onderhouden.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Veel actie, centraal gelegen, mooi zwembad, gave atracties

Met halve weken in het hoogseizoen kunnen boeken op de camping

goede service, goed behandeld

Pluspunten

vrijheid, vriendelijkheid, activiteiten

goede service, goed behandeld

Pluspunten

perfecte combinatie van bungalowverblijf, zwembadtoegang, attractiepark, wandelmogelijkheden, dicht bij gezellige centrum Wassenaar en overal vriendelijk personeel !

goede service, goed behandeld

Pluspunten

gezelligheid, vriendelijkheid, omgeving, ligging, .... echt een plaats waar batterijen weer opgeladen kunnen worden!!!

Timing poetsen sanitair

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Tiki-bad, attractiepark, mooie omgeving, alles zeer netjes

Jupiler verkopen in winkeltje

goede service, goed behandeld

Pluspunten

-verzorgde gebouwen -leuke activiteiten -theatershows! -pretpark! -zwembad!!!

-de winkel is duur

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Vriendelijk personeel!! Mooie duingalows en een mooi en gezellig park. Het Tikibad is ook super!

Tikibad: Familiekleedkamers zijn er te weinig van. En de babyverschoontafel was heel vies. Er lagen gebruikte maandverband en luiers en etenswaren op en onder de verschoontafel. De duingalow had spinnenwebben in iedere slaapkamer. Verder heel erg tevreden :)

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

GEWOON UITSTEKEND VERBLIJF IN KEURIGE DUINGALOWS GOED VERZORGD.GOED BERIJKBAAR,VRIENDELIJK PERSONEEL,DOORGAAN ZO.

HOUDEN ZO.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Mooi park in het bos, prachtige groene omgeving. Vriendelijk personeel. Zelf in het winterweekend hebben we ons er goed vermaakt met een peuter en dreumes. De nieuwe Playa van het Tikibad vonden we super. We zijn elke dag naar het Tikibad geweest en we zouden zo weer terug willen!

De Duingalow had vooraf iets beter gecontroleerd mogen worden of alles nog goed werkt (lampen, vaatwasser etc). En meer familiekleedruimten bij het Tikibad zou geen overbodige luxe zijn!

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Zeer proper park, kindvriendelijk

Als bewoner op de camping gratis kunnen gaan zwemmen voor bvb. 2 uurtjes

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Onwijs leuke week gehad. Samen met onze kinderen van 1 en 3 jaar. Ze hebben allebei een grote kikker in hun bedje waarmee ze elke dag nog kroelen. Ook luisteren we nog elke dag de kikkerrock. Ze genieten er elke dag weer van!

Brandnetels bij de accommodatie.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

gezellige camping

Duinrell 1

2242JP Wassenaar

0031(0)70 5155 255

Over Duinrell

Al meer dan 90 jaar is Vakantie- en attractiepark Duinrell een spetterende vakantiebestemming voor het hele gezin. De Duingalows, bungalows van Duinrell, en de grote familiecamping liggen letterlijk naast het attractiepark en het tropische Tikibad. Het attractiepark biedt naast veel spectaculair vermaak ook veel plezier voor de kleintjes in de leuke doe-attracties. Gelegen in de Randstad, midden in het bos- en duingebied, is Duinrell de perfecte uitvalsbasis voor stedentripjes, het strand en de Bollenstreek. Ieder jaar verwelkomt Duinrell 1,4 miljoen gasten.

Over Duinrell

Al meer dan 75 jaar is Vakantie- en attractiepark Duinrell een spetterende vakantiebestemming voor het hele gezin. De Duingalows, bungalows van Duinrell, en de grote familiecamping liggen letterlijk naast het attractiepark en het tropische Tikibad. Het attractiepark biedt naast veel spectaculair vermaak ook veel plezier voor de kleintjes in de leuke doe-attracties. Gelegen in de Randstad, midden in het bos- en duingebied, is Duinrell de perfecte uitvalsbasis voor stedentripjes, het strand en de Bollenstreek. Ieder jaar verwelkomt Duinrell 1,4 miljoen gasten.