Het voedsel is van hoge kwaliteit

Onze poes is kieskeurig, tot op het vervelende af. Dit voedsel is zijn favoriet ... en we hebben al heel wat geprobeerd. Voor hem zijn het niet de gerenomeerde werken.

top levering

alles is perfect gelopen doe zo voort

PRIMA SERVICE !!!

Prima service , snelle levering !!!

Redelijk gegaan,

De levering was vertraagt, pakket heeft 3 dagen op depot gestaan voordat het werd afgeleverd .

Klopt altijd!

Keuze is reuze en de bestelling klopt altijd.

Gewoon goed !

ben zeer tevreden

Goed, zeer tevreden.

Snel, makelijk en heel veel keus

Goede vlotte levering

Spijtig genoeg was mijn zak kattenbakvulling stuk waardoor alle korrels in de doos lagen

Ik heb de chihuahua natvoer van roya canin Mijn hondjes vinden het heerlijk en ik heb de chihuahua brokken ze vinden het heel lekker

Alles netjes gekregen. Bezorging goed op de hoogte gehouden. Met alles tevreden.

Zeer correct

Merkvoeding correct en snelle levering

geen klachten

ik kreeg iets niet voor elkaar met bestellen gebeld werd netjes geholpen.

Tevreden

Verzending duurt meestal lang. Mijn hond heeft diabetes en voeding is erg belangrijk. Ik moet dus echt rekening houden met de lange verwerking en verzending. Ik vind die spaarpunten erg stom. Verlaag liever je prijzen. De punten vervallen ook erg snel, dus wat heb je eraan.

Veel te lange levertijd

Erg lang moeten wachten dat het geleverd werd. Daardoor geneigd om niet meer bij jullie te bestellen. Heel jammer want jullie hebben wel scherpe prijzen.

Super goed

Super winkel.

Snel en correct

Zie boven

Echt fijn de bestelling word snel bezorgt

Prima zaak

Heel slecht

Mij wordt een beoordeling gevraagd terwijl ik van de 3 bestelde artikelen nog maar 2 heb ontvangen. Laatste bericht hierover kreeg ik op 30 januari dat de artikelen verlaat zijn, maar de bezorging binnen 2 dagen zouden plaatsvinden. Inmiddels is het 6 januari. De resterende artikelen nog steeds niet ontvangen.

Alles steeds in orde. Geen lange wachttijd. Heel tevreden over. Ook soms mooie prijs aanbiedingen.

Word op tijd geleverd en goed ingepakt

Krijg op tijd een berichtje als het pakket verzonden is.

Snel en netjes bezorgd

Goede ervaring

Wij hebben een goede ervaring omdat alles goed is verlopen, en ook jullie producten voor onze 2 katten zijn super. Dus van bestellen kopen en bezorging is heel goed verlopen.

Goede aanbiedingen voor een goede prijs

Goed bedrijf, slechte levering

De keuze is reuze bij ze. Alleen ik erger mij aan de vervoerder. Bijna een week moeten wachten op DPD. Als ik Zooplus was zou ik echt gaan kijken naar een vervoerder die de volgende dag leverd. Anders gaat ze dat klanten kosten.

Positief

Tevreden dat ik bij jullie de aangepaste voeding vond voor de poes

+31 132082053

Over zooplus