Je vindt er wat je nodig hebt.

Mijn bestelling steeds vlug geleverd en aan de beste prijs.

Goede service en dienstverlening

Altijd goed en makkelijk te bestellen, op tijd geleverd en goede service van medewerkers bij vragen.

Zooplus gemak is echt gemakkelijk

Heel fijn dat je na de periode die je zelf ingesteld hebt een reminder krijgt om weer brokken te bestellen, fijne service!

Top ervaring , elke bestelling toppie

Mijn ervaring met Zooplus is supergoed. Altijd op tijd met de bezorging. De bestelling klopt iedere keer . En in de app kun je alles goed terugvinden.. De herhaalbestelfunctie is een goede service. En terugkijken naar je bestelling is ook fijn.

Ben zeer tevreden.

snelle levering, veel keus

ik bestel altijd vogelvoer , wordt snel geleverd en er is veel keus.

Beste kattenbakvulling ooit!

Kattenbakvulling neemt de geurtjes op. Ruikt niet ! En als je de uitwerpselen er dagelijks uit haalt kan je er wel een week of 2 a 3 mee doen. ik wil niets anders meer!

Zeer tevreden over alles.

Snelle levering,vriendelijk aan telefoon,…

Zeer goede service

Ruim aanbod Zeer snelle levering Makkelijke en duidelijke site! Zeer tevreden!

Hondenvoer goed verpakt en snel thuis bezorgd.

Goede producten voor goede prijzen

Goed assortiment. Makkelijke en duidelijke site. Nette bezorging. Leuk dat je punten kan sparen voor een kadootje! Heel tevreden over zooplus!

Snelle levering, goed prijs kwaliteit verhouding

Al een paar jaar een tevreden klant. Producten worden netjes verpakt en op tijd geleverd. Prijs/ kwaliteit uitstekend.

prima service

snel geleverd niets op aan te meeken

Makkelijk en snel

Makkelijk te bestellen en snelle bezorgen. Producten zijn goedkoop en van prima kwaliteit

mijn hond is tevreden

snelle levering, goede voeding voor de hond

Altijd goede en snelle service

Snelle service. Goed verpakt. Een aanrader.

Voortreffelijk

Ik bestel eten droogvoer voor hond en de bestelling wordt altijd op tijd geleverd waarvoor dank

Snel netjes en super

Snel geleverd. De levertijd wordt vaak goed aangegeven.het zit altijd netjes verpakt en de katten vinden het heerlijke producten van cosma.

Fijne website

Fijne website met veel keuze waarbij ook hulp wordt aangeboden en met informatie op de website. Daarnaast ook snelle bezorging!

Fijne prijs met een snelle service

Elke maand bestel ik zowel brokjes, snacks als andere noodzakelijke spullen voor mijn kat. Het is fijn dat er bundels zijn, waardoor het wat goedkoper is. De prijs ligt ook iets lager dan in de winkel. Dat is erg fijn. Daarnaast is het vaak snel geleverd en netjes verpakt. Enorm blij met Zooplus en blijf hier ook bestellen.

Ik bestel maandelijks dierenvoeding, snacks/snoepjes en speeltjes voor mijn katten. Tot nu toe heb k geen enkel probleem gehad met mijn bestellingen of problemen met leveringen. En ook super vriendelijk geholpen door de klantenservice als er kleine probleempjes waren. Dus in 1 woord TOP!

Altijd leuke aanbiedingen

Ik heb een hele zinnige kat die alleen dure brokjes eet. Nu haal ik al 4 jaar kattenbrokken van IAMS. Ik kijk altijd naar de website waar ik ze het goedkoopste kan krijgen. Dat is 9/10 keer zooplus. Het is heel ideaal dat je bepaalde producten kan laten bezorgen op maandelijkse basis

Goede Webshop

Goede Webshop en prima prijzen en snelle levering

Goed behalve bezorging

Duidelijke en heldere app/site goede prijzen. De bezorgdienst die gebruikt wordt legt het pakket alleen in de stromende regen voor de deur.

Zooplus is in 1 woord fantatisch

Een heel groot assortiment, veel acties, en een zeer goede en snelle service!!! Snelle verzending/ bezorging.

+31 132082053

Over zooplus