Top.

Een product had ik nog niet gehad en kreeg 2 x hetzelfde product, terwijl ik dat 1 x had besteld. Paar dagen later kreeg ik de andere en ook 2x. Niet verwacht. Dus echt super!

Leuke aanbiedingen goedkoper dan de winkels

Altijd netjes op tijd, goed verpakt, veel keuze in dieetvoer voor onze kat.

Ik bestel sinds ongeveer 3 jaar speciaal voer voor onze kater die blaasontstekingen en struvietstenen heeft. Er is veel keuze in bijvoorbeeld natvoer en snacks, die hij naast de brokken krijgt. Ik ben daar zeer tevreden over. Zeker over de prijs, bestellen via ZooPlus is zoveel goedkopere dan bij de dierenarts, terwijl het om hetzelfde voer gaat.

Tevreden

Van bestellen tot levering 100% goed.

Kan er weinig over zeggen. Bestelling helemaal volgens verwachting verlopen.

Het is heel fijn zaken te doen met zooplus ,ruime sortering aantrekkelijke prijzen snelle levering het is fijn om hier te winkelen.

Ik ben erg tevreden over Zooplus. Het is fijn dat ze de brokken van mijn hond thuisbezorgen en dat ook nog eens met korting. Ik laat om de zoveel weken een nieuwe zak binnenkomen, waardoor ik altijd voer in huis heb :)

De service is uitstekend en snel geleverd

Alles prima.

Correcte en snelle levering. Groot assortiment. Kwaliteitsproducten. Scherpe prijzen.

Snel en correct

Fijne website makkelijk bestellen en snel geleverd wat wil je nog meer

Bestelling loop niet altijd perfect.

Het loopt niet sltijd als ik het wil.

zeer tevreden

mooie kwaliteit, verzorgde en vlotte levering, dankjewel.

Fijne website

Betrouwbaar, vlot en zeer goede kwaliteit.

Leuke site, veel keuze, snelle levering.

Van Zooplus is het netjes verzorgd

Mijn pakje bleek twee keer terug gestuurd wegens beschadiging,daarna hoorde ik niks meer van DHL,Zooplus gebeld en die hebben het keurig opnieuw gestuurd!

Vlug thuis ,mooie spullen en niet te duur

Normaal goed buiten de koerier die dik in de fout is gegaan

Zooplus kan daar niks aandoen,maar ze zullen eens goed moeten onderhandelen met de maatschappij die de leveringen doen,had 48 blikken natvoer besteld van Hill's Ze hebben het pakket bij de buren over de poort gegooid,met als gevolg 23 blikken beschadigd,wij hebben natuurlijk contact opgenomen met de klantendienst waar wij vriendelijk te woord zijn gestaan door een meneer,hij heeft ons een vergoeding voorgesteld waar wij akkoord mee zijn gegaan,maar ik hoop dat het de volgende keer normaal verloopt

Levering ok

Goede levering van mijn bestelling.

Zeer snelle levering, altijd perfect in orde.

Snelle service, heel veel aanbod. Perfect in orde zoals altijd.

Zooplus ja, DPD neen.

Bestelling bij jullie was ok maar levering door DPD was niet goed. De doos werd door DPD op een fout adres geleverd en in de publieke gang van een appartementencomplex achtergelaten. Dit is niet conform de leveringsafspraak.

goede service en prima kwalteit

Gemakkelijk

Alle nodige produkten die ik nodig heb en goede promoties.

+31 132082053

Over zooplus