Makkelijk

Ik hoopte het eigenlijk.voor onze vakantie te ontvangen.. maar liep vertraging . Uiteindelijk contact gehad ..en later ontvangen

De service van zooplus is echt super goed. Het 1e pakket werd niet geleverd dus werd een 2e gestuurd wat kapot was, doorgegeven en kreeg een nieuw pakket. Gelukkig is dat onbeschadigd afgeleverd. Het beste zou zij om dpd de bezorging niet meer te laten doen want dat geeft toch elke keer weer problemen

Alles loopt steeds goed en het eten is uitstekend.

Heel tevreden

Altijd gemakkelijk...heel goeie produkten en lage prijsen

Geen informatie wanneer het verkeerd loopt.

Ontvang melding dat verzending klaar staat en tracking code. Code heeft nooit gewerkt. Na enkele dagen bericht verzonden waarop je dan een standaard antwoord van AI op krijgt. Uiteindelijk zending na week ontvangen. Hond had nog juist eten voor laatste dag.

Vlotte levering

Vlotte levering, betaalbare prijzen

Ideale ZooGemak

Product is wel erg duur maar de service van Zooplus is gewoon goed

Vlot eenvoudig en kwaliteit

Duidelijke site waar je snel en duidelijk kan bestellen Herhalingsbestelling is handig Snelle vlotte levering degelijk verpakt

Prima prijzen, levertijd kan beter.

Het online bestellen en betalen verloopt steeds vlot. Er is een groot assortiment en de prijzen zijn concurrentieel. Enkel de levertijd zou sneller kunnen. Tussen de bestellen en de melding dat de bestelling de deur uit is voor levering, zitten 4 à 5 dagen. Op tijd bestellen dus.

goed en netjes

Slecht verpakt en te zwaar 2x14Kg in 1 doos, voor bezorger en kapot afgeleverd

Het lijktt dat ons pakket bij DHL 'door de hele bus is geweest' en is dus daarna volledig kapot bij ons op de stoep gezet. ZooPlus verpakte 2 zakken a 14Kg dus 28Kg in een slappe kartonnen doos welke veel te zwaar is voor de gemiddelde bezorger en waarschijnlijk van de ARBO ook helemaal niet mag (max 25Kg). De dozen waren helemaal kapot bij ons op de stoep gezet en bezorger gaf aan dat hij 'ze zo had gekregen'. ZooPlus heeft tot nu toe alleen een bevestiging gestuurd van de klacht.

Goede producten, vlotte verzending

Ik bestel regelmatig bij Zooplus, ze hebben een online groot en gevarieerd aanbod met kwalitatief goede producten. Je kunt via het menu eenvoudig gericht zoeken, maar ook de filters helpen als je nog niet goed weet wat je nu eigenlijk zoekt. Veel betaal mogelijkheden en een snelle verzending - met de optie om vrijwillig de logistiek de bevorderen waardoor verzending iets langer kan duren (maar is vaak alsnog aardig snel). Pakketten zijn altijd netjes verpakt.

Eerste bestelling liep vlot

Eerste bestelling is vlot verlopen en onze Bruno zijn lieveling voer aan gunstiger prijs, voor herhaling vatbaar dus

Zooplus producten zijn perfecr verzending is ALTIJD traaf

Het altijd lang moeten wachten op producten is echt vervelend

Handig en makkelijk

Gewoon goed

Honden trapje

Wij hadden een hondenopstap trapje besteld maar na ontvangst bleek het niet 100 % in orde te zijn. Na telefonisch contact werd mij meegedeeld dat ik het product mocht houden en dat ze de kosten weer terug zouden storten wat ook gebeurde. Kortom een ongekende service en onze complimenten voor Zooplus. Je kunt hier met een gerust hart bestellen.

Altijd op.tijd geleverd

Goede firma

Alles naar wens verlopen

Producten in goede staat ontvangen

Op tijd geleverd en 20%korting

Goed geholpen aan de telefoon

Uitstekend!

Nooit geen problemen gehad met de levering of bestelling. Ik zet mijn bestelling op herhaling zodat ik de volgende keer niet hoeft te zoeken wat ik de laatste keer had besteld. Fijne service!

Goede service ook als er iets mis gaat

Zeer prettig

goede en snelle verzending. fijne aanbiedingen.

Het duurt even, maar dan heb je ook wat

Ik ben al jaren klant van Zooplus en ik ben gewend dat bestellingen zeer snel (2-3 dagen) geleverd worden. Dat was nu anders: het duurde zeker anderhalve week voordat geleverd werd. Ik kreeg wel bericht dat Zooplus het zelf ook in de gaten had. Mijn kat is nog steeds gek op het voer en verdraagt het ook goed, dus dat was prima.

Onvolledige levering

Mijn bestelling van 28/09 is nog steeds niet volledig toegekomen. Geen reactie gekregen op mijn mail van 08/10. Na een 2de mail op 11/10 werd er een ticket geopend, doch nog geen feedback.

Het bestelde artikel valt in de smaak van mijn hond, dus baasje is happy

Over het artikel zelf heb ik geen klachten, een prima artikel! Alleen de manier hoe het werd afgeleverd, was niet ok! Het werd gewoon voor de deur afgezet, Ik was op het levermoment afwezig, maar er was geen poging geweest om het bij de buren af te geven. Het stond dus gewoon voor het grijpen voor de deur. Gelukkig heeft mijn buurvrouw het zien staan en heeft het dan bij haar gezet tot ik thuis was. Kan dat worden doorgegeven aan het transportbedrijf?

+31 132082053

Over zooplus