Service is perfect..snelle levering..heel blij met deze site.

14 dagen moeten wachten dankzij DPD

Het is de eerste keer dat iets zo mis ging. 1 week wachten komt wel vaker voor bij DPD maar dit was dan wel de topper. Ondertussen ben ik weer gewoon bij Maxizoo gaan kijken en heb alles gevonden en bij Albert heijn werd Whiskas Duo met 50 % korting verkocht - dus of ik in de toekomst nog gebruik maak van zooplus weet ik even niet.

De producten prima, verpakking slecht

Ik ben tevreden over de producten. Maar de manier waarop een en ander verpakt wordt is tenenkrommend! De twee doosjes met vlooienspel en wirmkuur waren helemaal platgedrukt door de grote zakken voer de doos was dichtgemaakt met een grote groene riem eromheen maar viel alsnog bijna uit elkaar. Ook voor de bezorger haast geen doen om het netjes af te leveren. Ik kies alleen voor aanbevelen vanwege de producten en hoop dat jullie iets doen aan het verpakken.

Wat een drama

Bestelling geplaatst voor eten daarna voor een bench. Bestelling voor de brokjes was door, melding van de post dat het onderweg was. Daarna een bericht dat het retour ging naar Zooplus. Ontzettend raar. Bestelling daarna precies hetzelfde , zitten met een puppy te wachten op de bench , bericht dat het bezorgd zou worden. Maar nee… ook deze bestelling werd retour gestuurd naar Zooplus . Wij bestellen hier niet meer!

Heel goed!

Ik ben heel tevreden over zooplus!

Prima service!

Een tevreden kat. Met de Feliway verdamper.

Zooplus is prima maar ze moeten geen gebruik maken van DPD. Het pakket stond gewoon in de tuin terwijl het goot van de regen en ik had aangegeven dat de garage open zou zijn.

Prima om hier dierenartikelen te kopen.

Betrouwbaar, goede levering.

Mijn bestelling was wat vertraagt, daar kreeg ik een melding van en korting op mijn levering

Topservice

Heel tevreden met zooplus en de service die zij hun vaste klanten bieden

Complete website

Veel keuze en niet duur, je spaart punten voor gratis dingen .is goed verpakt.

Top !

Zoals het hoort te zijn : eenvoudig te bestellen en perfecte snelle afhandeling.

Zou sneller kunnen

Alles wat ik bestel is altijd goed. Maar moet wel ruim van te voren weer bestellen want de levering duurt nog wel eens lang.

goede prijs kwaliteit verhoudingen veel keus en snelle levering.

grote keus met een snelle levering in een goed pakket snel thuisbezorgd. top!

Snelle levering,stevig verpakt zonder onnodig afval

Meestal snel geleverd in een zeer stevige kartonnen doos zonder extra afval. Goede prijs,ruim aanbod.

goede prijssetting en vlotte levering

Deze keer was de ervaring iets minder.

De verpakking was beschadigd en er zat ook iets te weinig in. Aangezien het dat was van de zooplus punten is het minder erg dat het er niet bij was.

Gematigd Positief

In het vervolg de producten beter verpakken, vul de doos met chips of luchtzakejes zodat de producten/ verpakking heel blijft

Wat een goede service

Wat een onwijs goede service

Product goed bezorging zeer slecht

Het heeft echt heel lang geduurd voor mijn bestelling er was! Product verder goed service van zooplus ook.

De producten zijn goed

Het gebruik van de producten gaat goed. De kattenbakvulling is fijn in het gebruik en vieze geuren blijven goed onder controle. Nadeel is dat ik nu 2 bestellingen ervan heb gehad en bij iedere bestelling de doos kapot aankomt en de zakken gescheurd zijn. Dit geeft ontzettend veel troep.

Prima kwaliteit prijs verhouding en een goede service

Zooplus is supersnel en super betrouwbaar

Voor de tweede keer had ik 'soup' voor de katten besteld (in de winkel niet verkrijgbaar) en wederom werd het keurig de volgende dag al geleverd, ondanks de sneeuw.

Alles tiptop in orde

Handige website, gemakkelijk om te bestellen, interessante prijzen, leuk om punten te verzamelen.

+31 132082053

Over zooplus