Prima zaak prima product
Beste Cor, Mooi om te horen! 😊✨ Fijn dat je zo tevreden bent over zowel de zaak als het product 💚🐾. Daar doen we het voor! Vriendelijke groet, Team zooplus 💚
Telkens ik een betaling wil doen heb ik een probleem' raar genoeg lukt het na enkele tijd wel
Beste Cecilia, Wat fijn om te lezen dat je pakket correct geleverd is en goed beschermd was 📦✅💚. Daar doen we ons best voor! 😊 Wel jammer dat je bij het betalen telkens tegen een probleem aanloopt 😔. Dat het na enige tijd wél lukt is natuurlijk fijn, maar het hoort niet zo omslachtig te zijn. Dit kan soms te maken hebben met de gekozen betaalmethode, een tijdelijke storing, de browser/app of een beveiligingscontrole bij de bank/kaart. Er wordt binnenkort contact met je opgenomen vanuit onze klantenservice. Als je wilt dat we met je meekijken, neem dan gerust contact op met onze klantenservice en vermeld erbij welke betaalmethode je gebruikt en (indien mogelijk) welke melding je ziet, dan kunnen we je gerichter helpen 🙏✨. Vriendelijke groet, Team zooplus 💚
ik kijk altijd naar de aanbieding voor katteneten.
Beste Jacqueline, Leuk dat je dit deelt! 😊🐱 Fijn om te horen dat je altijd uitkijkt naar onze aanbiedingen voor katteneten en de mooie kortingen waardeert 💚🐾. Zo wordt het extra leuk (én voordelig) om je kat te verwennen 😻. Vriendelijke groet, Team zooplus 💚
Beste Sraar, Fijn om te horen! 😊 Dank je wel voor je korte maar duidelijke review 💚🐾. Vriendelijke groet, Team zooplus 💚
7 april bestelling geplaatst en betaald en 16 april pas geleverd krijgen nadat ik een klacht had ingediend waar mijn bestelling bleef! Hopelijk volgende keer beter, maar nu niet echt tevreden.
Beste Moon, Wat jammer om dit te lezen 😔📦. We begrijpen heel goed dat dit een teleurstellende ervaring voor je is. Een levertijd van 7 april tot 16 april, en pas duidelijkheid krijgen nadat je zelf een klacht moest indienen, is natuurlijk veel te lang. Dat is niet de service die je van ons mag verwachten, en we snappen dat je hierdoor nu niet echt tevreden bent 😞. Fijn dat je aangeeft te hopen op een betere ervaring een volgende keer — dat signaal nemen we serieus 💚. Dank je wel dat je dit met ons deelt, want dit soort feedback helpt ons om onze processen en communicatie te verbeteren. Vriendelijke groet, Team zooplus 💚
Prima productkeuze, prima prijzen. Niet dat ik de bestelling binnen 24-48 uur in huis hoef te hebben maar er 1 week over doen voordat het bezorgd wordt is wel wat lang. Gelukkig had ik op tijd besteld.
Beste Gerda, Dank je wel voor je eerlijke review. 💚 Fijn om te lezen dat je tevreden bent over onze productkeuze en prijzen 😊🐾. Tegelijk begrijpen we heel goed dat een bezorgduur van ongeveer een week als lang wordt ervaren, ook als je niet per se levering binnen 24–48 uur verwacht 📦😔. Goed dat je op tijd hebt besteld, maar we snappen dat je liever wat meer duidelijkheid en snelheid had gezien. Bedankt dat je dit met ons deelt — dit soort feedback helpt ons om onze service verder te verbeteren. Vriendelijke groet, Team zooplus 💚
Bestelling netjes geleverd
Beste Olly, Goed om te horen! 😊📦 Fijn dat je bestelling netjes is geleverd — zo hoort het natuurlijk 💚🐾. Vriendelijke groet, Team zooplus 💚
Dit was heel gemakkelijk, besteld en na een paar dagen geleverd
Beste Ingrid, Fijn dat je zo tevreden bent! 😊🛒 Leuk om te lezen dat het bestellen makkelijk was en dat je bestelling na een paar dagen netjes is geleverd 📦✨. Dat is precies de ervaring die we willen bieden! Vriendelijke groet, Team zooplus 💚
Duidelijke en goede service
Beste Bea, Fijn om te horen! 😊✨ Dank je wel voor je review — mooi dat je onze service als duidelijk en goed ervaart 💚🐾. Dat is precies waar we naar streven! Vriendelijke groet, Team zooplus 💚
Makkelijk te bestellen, goede keuze, sneller levering plus punten om iets extras te krijgen.
Beste Ann, Handig hè! 😊🛒 Fijn dat je het makkelijk bestellen, de goede keuze en de snelle levering zo waardeert 🚚✨. En natuurlijk leuk dat je met de punten iets extra’s kunt krijgen 🎁🐾 — dat maakt het bestellen nog leuker! Vriendelijke groet, Team zooplus 💚
Beste klant, Mooi om te horen! 😊🚚 Fijn dat je bestelling snel is geleverd — soms zegt dat inderdaad alles 💚🐾. Vriendelijke groet, Team zooplus 💚
Bestelling gedaan en volgende dag al binnen.
Beste Loes, Dat is geweldig om te horen! 😄📦 Fijn dat je bestelling is gedaan en al de volgende dag binnen was 🚚✨. Zo snel hoort het natuurlijk te gaan! Vriendelijke groet, Team zooplus 💚
Goede betaalbare producten en snel geleverd
Beste Anneke, Mooi om te horen! 😊 Fijn dat je zo tevreden bent over onze goede, betaalbare producten en dat alles snel is geleverd 🚚💚. Dat is precies de ervaring die we willen bieden. Vriendelijke groet, Team zooplus 💚
altijd vriendelijk geholpen door klantenservice snelle leveringen en veel keus aan producten en fijn dat er vaak aanbiedingen zijn en dat je punten kan sparen voor gratis producten. Goede kwaliteit van de producten voor elke prijs die je zelf wilt uitgeven
Beste Chantal, Wat heerlijk om te lezen! 😊🐾 Fantastisch dat je onze service als uitstekend ervaart en dat je altijd vriendelijk geholpen wordt door de klantenservice 💚. Ook fijn dat je zo tevreden bent over de snelle leveringen, de ruime keuze, de regelmatige aanbiedingen en het sparen van punten voor gratis producten 🎁✨. Mooi dat je ook de kwaliteit voor elk budget waardeert — zo is er voor iedereen wat passends. Dank je wel voor je vertrouwen en je enthousiaste review! 😄 Vriendelijke groet, Team zooplus 💚
Lekkere koekjes voor onze labrador. Zeker ook de kaasjes voor onze hond. Die mag hij hebben en jij vind t ook heerlijk.
Beste Claudia, Leuk om te lezen! 😊🐶 Wat fijn dat de koekjes zo goed in de smaak vallen bij jullie labrador 🐾. En die kaasjes klinken als een echte favoriet 😄 — heerlijk dat hij ze mag hebben én er zo van geniet! Dank je wel voor het delen van jullie ervaring 💚 Vriendelijke groet, Team zooplus 💚
Twee artikelen en vrij snel geleverd op de dag die afgesproken was!!
Beste Marion, Dat klinkt goed! 😄📦 Fijn dat de twee artikelen snel zijn geleverd en netjes op de afgesproken dag zijn aangekomen ✅🚚. Zo hoort het natuurlijk! Vriendelijke groet, Team zooplus 💚
idem
Beste Josée, Goed om te horen! 😊🚚 Fijn dat alles snel is geleverd — soms zegt dat inderdaad al genoeg 😉💚. Vriendelijke groet, Team zooplus 💚
Vind het een moeilijke website Er kwam op dat ik een gratis zakje snoep erbij kreeg Maar als ik naar winkelwagentje keek stond dat er niet op Ik probeerde dan enkele dingen maar dat kwam er niet meer op
Beste Ludwine, Wat vervelend om te lezen dat het bestellen voor jou zo lastig ging 😔🛒. We begrijpen heel goed dat dit frustrerend is, zeker als er een melding verschijnt dat je een gratis zakje snoep krijgt en je dit daarna niet terugziet in je winkelwagentje. Soms wordt zo’n gratis extra automatisch toegevoegd pas bij een bepaald minimum bestelbedrag, bij specifieke producten, of zolang de actie nog op voorraad is. Het kan ook gebeuren dat de actie verdwijnt als je artikelen in je mandje aanpast of als de voorwaarden net niet (meer) gehaald worden. Gelieve contact op te nemen met [email protected], o.v.v. je bestelnummer, deze KIYOH review en referentie "KIYOHZP" om je zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn. Dank je wel dat je dit aangeeft — dit is belangrijke feedback, want zulke acties moeten juist duidelijk en makkelijk werken. 💚 Vriendelijke groet, Team zooplus 💚
Heb hier speciaal blikvoer en koekjes voor mijn hondje besteld en dit was vlug geleverd.
Beste Antoinette, Fijn om te horen! 😊🐶 Leuk dat je speciaal blikvoer en koekjes voor je hondje bij ons hebt besteld en dat alles vlot is geleverd 🚚💚. We hopen dat je hondje er heerlijk van geniet! 🐾😄 Vriendelijke groet, Team zooplus 💚
Snelle levering. Zoals altijd perfect
Beste Rob, Top om te horen! 😄✨ Fijn dat de levering snel was en dat alles zoals altijd perfect is verlopen 🚚💚. Dat vertrouwen en die consistentie betekenen veel voor ons. Vriendelijke groet, Team zooplus 💚
Bestelling netjes verpakt geleverd
Beste Trees, Wat fijn om te lezen, dank je wel! 😊📦 Geweldig dat je bestelling netjes verpakt en goed verzorgd is geleverd 💚🐾. Dat is precies zoals het hoort! Vriendelijke groet, Team zooplus 💚
Handig en makkelijk voor bestellingen ,vlotte verzending en levering
Beste Kristel, Wat fijn om te lezen, dank je wel! 😄✨ Geweldig dat je het handig en makkelijk bestellen zo waardeert en dat de verzending en levering vlot verlopen 🚚💚. Daar doen we het voor! Vriendelijke groet, Team zooplus 💚
Keurig verzorgd en netjes op tijd geleverd, hoef alleen maar via de app te bestellen.
Beste Jolanda, Wat fijn om te lezen, dank je wel! 😊 Geweldig dat alles keurig verzorgd was en netjes op tijd is geleverd 📦✨. En hoe handig dat je alles eenvoudig via de app kunt bestellen — gemak staat voorop! 💚🐾 We hopen je nog vaak blij te mogen maken met onze service. 😄 Vriendelijke groet, Team zooplus 💚
Uitstekende service . Zeer veel keuze.
Beste Peter, Wat fijn om te lezen, dank je wel! 😄✨ Geweldig dat je onze service als uitstekend ervaart en zo tevreden bent over de ruime keuze 🐾💚. Dat is precies waar we ons elke dag voor inzetten. We hopen je nog vaak blij te mogen maken! 😊 Vriendelijke groet, Team zooplus 💚
Ben altijd super tevreden over het aanbod en de bezorging is ook snel
Beste Mandy, Wat fijn om te lezen, dank je wel! 😊🐾 Geweldig dat je altijd super tevreden bent over ons aanbod en dat de bezorging snel verloopt 🚚💚. Dat is precies waar we elke dag ons best voor doen! We hopen je nog vaak blij te mogen maken met onze producten en service 😄 Vriendelijke groet, Team zooplus 💚