Snelle bezorging

Snel,accuraat en (dier)vriendelijk.

Ik blijf klant

Mijn honden zijn er dol op

Snelle levering.

Aangename kortingen, en een ruime keuze.

Altijd op tijd voor een goede prijs

Overzichtelijke website, makkelijk en snelle levering

Ik heb voor mijn kat alleen Tyroid brokjes en paté nodig, want anders mag hij niet. Daarin zijn nooit aanbiedingen dat is jammer.

Heel tevreden

Correct levering en contant van de prijs van de produkten

Dik tevreden.

Leveren altijd op tijd.

Ruime accessoires en veel keuze

Makkelijk kunnen zoeken en bestellen

Prima webshop

Erg handig dat je een abonnement af kan sluiten om iedere aantal weken een zak voer te laten bezorgen, je hoeft nergens meer aan te denken. De website heeft fijne aanbiedingen.

Daar ik niet via mijn gewone computer kan bestellen heeft men mij goed geholpen met een vooraf betaling te arangeren.. Normaal vanuit Belgiê niet mogelijk.. Dank daarvoor...

Goede cervic

Goede kwalltijd

Snel ontvangen

De producten zijn goed

Snelle levering, maar de zak in de doos was gescheurd.

Een deel van de kattenbrokjes lag los in de doos. Als ik het voer in een winkel koop, neem ik geen beschadigde verpakkingen.

Gewoon super

Had een beetje angst om te bestellen onze poes moet namelijk speciale voeding krijgen. Ik was erg verrast door de snelle, correcte levering en de prijs was ook goed. Ben een tevreden klant

Altijd correct en snel geleverd

Bestelling telkens verkleind

Het is al de 2de keer op rij dat ik 4 zakken eten bestellen voor mijn kat. Telkens krijg ik later dan een aangepast factuur en slechts 1 zak die geleverd wordt! 1ste keer heb ik zelf nog achter terugbetaling moeten zitten en ook nu zijn we al 2 weken verder en geld nog niet terug!

correcte en snel geleverd

Geleverde goederen zoals voorgesteld en in een correcte tijdspanne.

Snelle levering en goede service

Zeer tevreden over Zooplus! Bestel hier maandelijks en ook het spaarpunten systeem is een leuke toevoeging.

Overzichtelijk, duidelijke site. Goedkoop. Mijn kat vindt het heerlijk.

Alles in orde zoals het moet.

Grote keuze producten. Correcte informatie. Interessant puntensysteem.

Opletten bij herhaal bestellingen

Bestelling herhalen? Goed opletten!! Het kan zijn dat je dan wat anders krijgt. Vervolgens na je klacht sturen ze je een factuur met eigenlijk de boodschap ; had je maar moeten opletten.

Toppie

Alles mooi op tijd geleverd

Super online winkel

Ik ontvang mijn bestellingen op basis van goede producten en een informatief magazine sturen zij erbij Toppers

+31 132082053

Over zooplus