Eenvoudig bestellen en vlotte levering
Website is overzichtelijk waardoor bestellen eenvoudig is. Leuk dat we punten kunnen sparen voor een extra traktatie of speeltje. Steeds tijdig geleverd
Deborah
Kruisem
Laden reviews...
1.410 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Heeft een totaal van 41.173 beoordelingen met een gemiddelde score van 9,1
Review overzicht
Uit de verzamelde reviews blijkt een overwegend positieve ervaring met Zooplus. Klanten prijzen snelle levering, scherpe kortingen en een breed assortiment. Er zijn ook meldingen van incidentele problemen met verpakking, levertijden of klantenservice, maar over het algemeen blijven klanten tevreden en blijven velen terugkomen.
Deborah
Kruisem
goede service
Marie Jacques
zaffelare
Onze kat heeft sinds het gebruik van dit voer geen jeuk meer. Zending steeds mooi op tijd en levertijdstip makkelijk aanpasbaar.
Lammert Halfwerk
Olst
Veel produkten en mijn kat vind die sheba va 50 gram lekker en handig gooi niks weg watbij 85 gram wel is ze is 13 jaar oud en die van almond kip 50 gram ook lekker
Clazien
Nieuwegein
Kwaliteit van het eten is zeer goed, men ziet dat het stukjes zuivere kip is, onze kat eet het heel graag.
Mila
Liedekerke
Enige min punt is dat tegenwoordig ik soms een week of langer op mijn bestelde producten moet wachten. Dat was voorheen beter
Yolande
Den Haag
Ik bestel al jaren producten voor onze honden bij Zooplus. Eerst via de website en tegenwoordig via de app en ik heb nog geen enkele keer moeite gehad met bestellen. Helaas hebben ze wel afscheid genomen van enkele producten maar dat hebben de winkels in Nederland ook gedaan dus dat zal wel weer met regelgeving te maken hebben.
Herm
Hoogvliet
Ben al meer dan 20 jaar klant voor alles wat mijn Labrador nodig heeft. Alles altijd correct geleverd. Zou het iedereen met een huuidier aanbevelen.
gerard
Hasselt - Belgie
Ik bestel al vele jaren met grote tevredenheid het voer voor mijn honden en katten. Soms is een verpakking kapot wat kan gebeuren maar word altijd vriendelijk mee gedacht in een oplossing
Patricia
Zevenaar
Volop keuze en goede prijs.
Loes Feenstra
Rotterdam
Ik bestel al heel lang bij Zooplus. Altijd goede kwaliteit en vaak aanbiedingen. Alleen de laatste keer dat ik bestelde, werd de aankoop van een zak kattengrit voorgesteld. Die had ik nog niet nodig. Toen ik verder ging in het proces om af te rekenen, "lag" de zak kattengrit ineens in mijn mandje. Ik kon het niet meer terugdraaien. Dat was mijn eerste onaangename verrassing bij Zooplus.
Gerda
Groningen
Zeer goede communicatie en zeer snelle bezorging!
Evert
Woudenberg
Beste Evert,
Hartelijk dank voor je mooie review! 💚😊
Wat fijn om te horen dat je tevreden bent over onze communicatie en de snelle bezorging van je bestelling. 📦🐾 We vinden het belangrijk om onze klanten goed op de hoogte te houden en hun bestellingen zo snel mogelijk te leveren, dus het is geweldig om te lezen dat jij dit zo ervaart.
Bedankt dat je de tijd hebt genomen om je positieve ervaring met ons te delen en voor je aanbeveling. Jouw feedback waarderen we enorm en motiveert ons om elke dag de best mogelijke service te blijven bieden. ✨
Team zooplus 💚
Zoals altijd zijn mijn bestellingen op tijd
Luc
Vedrin
Beste Luc,
Bedankt voor je mooie review! 💚😊
Wat fijn om te horen dat je bestellingen, zoals altijd, op tijd worden geleverd. 📦🐾 We doen ons best om een betrouwbare en vlotte service te bieden, dus het is geweldig om te lezen dat jij dit zo ervaart.
Team zooplus 💚
Ik heb een abonnement is makkelijk komt van zelf thuis.
Elly
Den Haag
Beste Elly,
Bedankt voor je fijne review! 💚😊
Wat leuk om te horen dat je tevreden bent over je abonnement. Het gemak van automatisch terugkerende bestellingen is precies bedoeld om ervoor te zorgen dat je de producten die je nodig hebt steeds op tijd in huis hebt, zonder er telkens opnieuw aan te hoeven denken. 📦🐾
Fijn dat dit voor jou goed werkt en bijdraagt aan een zorgeloze winkelervaring. Bedankt dat je de tijd hebt genomen om je positieve ervaring met ons te delen en voor je aanbeveling.
Team zooplus 💚
Ik koop mijn voer al jaren bij zoo plus.Ze leveren op tijd verzakken zijn nooit beschadigd ik ben blij.En mijn katten ook .
Diana Koolen-Bakker
Hellevoetsluis
Beste Diana,
Wat fijn om te lezen dat je al jarenlang je voer bij zooplus bestelt en zo tevreden bent over onze service! 😊💚
We zijn ontzettend blij dat je bestellingen steeds op tijd worden geleverd en dat de verpakkingen altijd in goede staat aankomen. 📦🐾 Nog mooier is het om te horen dat niet alleen jij tevreden bent, maar ook je katten. 😺✨
Bedankt dat je de tijd hebt genomen om je positieve ervaring met ons te delen en voor je aanbeveling. Jouw vertrouwen en loyaliteit betekenen veel voor ons en motiveren ons om elke dag de best mogelijke service te blijven bieden.
Team zooplus 💚
Ze geven op tijd aan wanneer het voer komt. Soms is er wat vertraging en dat snap ik het goed. Maar graag wel even doorgeven als er vertraging dan kunnen de andere ook rekening mee houden.
Marijke de Graaf-slot
DELFT
Beste Marijke,
Hartelijk dank voor je fijne review! 💚😊
Wat leuk om te horen dat je tevreden bent over onze service en dat je de communicatie rond je bestellingen waardeert. We vinden het belangrijk om je goed op de hoogte te houden van de status van je bestelling, zodat je weet waar je aan toe bent. 📦🐾
We begrijpen ook je opmerking over vertragingen. Hoewel deze soms kunnen ontstaan door externe factoren bij onze logistieke partners, verkeerssituaties of weersomstandigheden, doen we ons best om klanten hierover zo snel mogelijk te informeren. Fijn om te horen dat je dit waardeert en terecht aangeeft dat duidelijke communicatie helpt om rekening te kunnen houden met eventuele vertragingen. 😊
Bedankt voor je aanbeveling en voor het delen van je ervaring. Jouw feedback helpt ons om onze dienstverlening te blijven evalueren en verbeteren, en dat waarderen we enorm. ✨
Team zooplus 💚
Snel leveren en mijn honden vinden het eten lekker
Ban
Riemst
Beste Ban,
Bedankt voor je leuke review! 💚😊
Wat fijn om te horen dat je tevreden bent over onze snelle levering en dat je honden zo genieten van hun voeding. 🐶🐾 Een blije hond is natuurlijk het mooiste compliment dat we kunnen krijgen!
Team zooplus 💚
Ik had wat verkeerd besteld. Ik wilde het terug sturen. Ik kreeg zomaar mijn geld terug en hoefde niks terug te sturen. Vriendelijke hulp aan de telefoon.
Carin
Venlo
Beste Carin,
Wat fijn om te lezen dat je zo'n positieve ervaring hebt gehad met onze klantenservice! 💚😊
We zijn blij dat we je snel konden helpen nadat je per ongeluk een verkeerd product had besteld. Het doet ons plezier om te horen dat de terugbetaling vlot werd geregeld en dat je onze telefonische ondersteuning als vriendelijk hebt ervaren. 🐾✨
Bedankt dat je de tijd hebt genomen om je ervaring met ons te delen en voor je aanbeveling. Jouw positieve feedback betekent veel voor ons en motiveert ons om elke dag de best mogelijke service te blijven bieden.
Team zooplus 💚
Het is goed aangekomen en alles was heel de inhoud klopte. Blij met de bestelling bedankt ook namens de 4 voeters.
Beveelt niet aan
Jos Letens
Steenbergen
Beste Jos,
Bedankt voor je review! 💚😊
Wat fijn om te horen dat je bestelling goed is aangekomen, dat alles compleet was en dat de inhoud volledig klopte. 🐾📦
Het doet ons plezier dat jij tevreden bent met je bestelling, en we zijn natuurlijk ook blij dat de vierpotige ontvangers er tevreden mee zijn! 🐶🐱✨
Bedankt voor je aanbeveling en voor het delen van je ervaring. Jouw positieve feedback waarderen we enorm en motiveert ons om elke dag de best mogelijke service te blijven bieden.
Team zooplus 💚
Ik bestel regelmatig bij Zooplus en ben zeer tevreden hierover. Ik word op de hoogte gehouden van de stand van zaken over mijn bestelling. Ook of moet ik zeggen juist als er eventuele vertraging is met de bestelling Regelmatige updates per mail. Ideaal
Jolanda Roodenburg
Almere-Buiten
Beste Jolanda,
Bedankt voor je mooie review! 💚😊
Wat fijn om te horen dat je regelmatig bij zooplus bestelt en zo tevreden bent over onze service. We vinden het belangrijk om onze klanten goed op de hoogte te houden van hun bestelling, dus het is geweldig om te lezen dat je de regelmatige updates en communicatie rondom je bestelling waardeert. 📦🐾
Ook wanneer er onverhoopt een vertraging optreedt, doen we ons best om je hierover zo snel mogelijk te informeren. Fijn dat je dit als positief ervaart en dat dit bijdraagt aan een prettige winkelervaring.
Bedankt voor je aanbeveling en voor het delen van je positieve ervaring. Jouw feedback waarderen we enorm en motiveert ons om elke dag de best mogelijke service te blijven bieden. ✨
Team zooplus 💚
De grote stukken zaag ik in hapklare blokkjes en gebruik dit als snoepjes.
Erwin de Boer
HENGELO
Beste Erwin,
Wat leuk om te lezen dat Penny zo enthousiast is! 🐶💚
Het is geweldig om te horen dat je de grotere stukken eenvoudig in hapklare blokjes kunt verdelen en ze als beloningssnoepjes gebruikt. Niets is fijner dan een product dat niet alleen praktisch is, maar ook zo goed in de smaak valt bij je hond. 🐾😊
Bedankt dat je de tijd hebt genomen om je positieve ervaring met ons te delen en voor je aanbeveling. Jouw feedback waarderen we enorm en motiveert ons om elke dag de best mogelijke service en producten te blijven bieden.
Team zooplus 💚
Deze keer mijn bestelling netjes ontvangen. Duurt altijd wel erg lang voordat ik het binnen krijg. Dit ligt meer aan de bezorging
Patricia Vink
Schiedam
Beste Patricia,
Bedankt voor je review en voor het delen van je ervaring. 💚
Wat fijn om te horen dat je tevreden bent over ons ruime assortiment en dat je je bestelling deze keer netjes hebt ontvangen. 🐾📦
Tegelijkertijd begrijpen we dat het jammer is wanneer je langer op je bestelling moet wachten dan verwacht. Onze standaard levertijd bedraagt doorgaans 1 tot 3 werkdagen, zoals vermeld op onze website. Helaas kunnen er soms vertragingen optreden door externe factoren bij onze logistieke partners, verkeerssituaties of weersomstandigheden. We begrijpen dat dit jouw ervaring niet minder vervelend maakt en bieden hiervoor onze excuses aan. 😊
Bedankt voor je begrip en voor je feedback. Reviews zoals die van jou helpen ons om onze dienstverlening te evalueren en waar nodig actie te ondernemen. Dat waarderen we enorm.
Team zooplus 💚
Helaas slechte ervaring met DPD. Komen hun afspraken niet na. Ook langere levertijd dan gewend omdat het pakket uit Polen moest komen. Verder alles wel in orde.
Marion
Schiedam
Beste Marion,
Bedankt voor je review en voor het delen van je ervaring. 💚
Fijn om te horen dat verder alles in orde was met je bestelling. Tegelijkertijd vinden we het jammer om te lezen dat je een minder goede ervaring hebt gehad met de levering via DPD en dat de levertijd langer was dan je gewend bent. 📦😔
Hoewel vertragingen soms kunnen ontstaan door externe factoren bij onze logistieke partners, verkeerssituaties of weersomstandigheden, begrijpen we dat dit jouw ervaring niet minder vervelend maakt. Hiervoor bieden we onze excuses aan. We volgen dergelijke situaties nauwlettend op en blijven werken aan een zo betrouwbaar mogelijke levering.
Er zal binnenkort contact met je worden opgenomen vanuit onze klantenservice.
Bedankt voor je feedback. Reviews zoals die van jou helpen ons om onze dienstverlening te evalueren en waar nodig actie te ondernemen. Dat waarderen we enorm. 🐾
Team zooplus 💚
Bij de bestelling zaten binnenin het nochtans onaangetaste karton 3 dermate beschadigde blikken in hun verpakking van 24 stuks dat ze openstonden; daarvoor heb ik een bon gekregen, dank u!
Véronique
Gavere
Beste Véronique,
Bedankt voor je review en voor het delen van je ervaring. 💚
Wat jammer om te horen dat er bij je bestelling drie blikken zo beschadigd waren dat ze zelfs openstonden, terwijl de buitenverpakking onbeschadigd leek. Dat is natuurlijk niet de kwaliteit die je mag verwachten. 📦😔
Tegelijkertijd zijn we blij dat onze klantenservice dit snel heeft kunnen oplossen en dat je hiervoor een tegoedbon hebt ontvangen. Fijn om te lezen dat je tevreden bent over de afhandeling. 😊
Bedankt voor je feedback. Reviews zoals die van jou helpen ons om onze dienstverlening en verpakkingsprocessen te evalueren en waar nodig actie te ondernemen. Dat waarderen we enorm. 🐾
Team zooplus 💚
Zooplus heeft altijd alles wat ik wil opzoeken . Al meer dan 20 jaar klant en nog steeds tevreden . Dit zijn wel mijn laatste honden vanwege mijn leeftijd . Ze eten nu Cesar voeding senior .Al eet de kleinste dat niet meer ze moet andere voeding vanmiddag naar een kliniek met haar . Dan hoor ik het wel welke .
Anita
ASSENDELFT
Beste Anita,
Wat fijn om te lezen dat je al meer dan 20 jaar klant bent bij zooplus en nog steeds tevreden bent over onze service. 💚😊 Dat vertrouwen door de jaren heen waarderen we enorm.
We zijn blij dat je bij ons altijd kunt vinden wat je zoekt voor je honden en dat de Cesar Senior voeding goed in de smaak valt. 🐶🐾 We hopen natuurlijk dat het goed gaat met je kleinste hond en wensen je veel sterkte en succes bij het bezoek aan de kliniek. Hopelijk krijg je snel duidelijkheid over welke voeding het beste bij haar behoeften past.
Bedankt dat je de tijd hebt genomen om je ervaring met ons te delen en voor je jarenlange loyaliteit. Jouw positieve feedback betekent veel voor ons. ✨
Team zooplus 💚
zooplus is de Nr. 1 online dierenwinkel van Nederland én België!
Gratis verzending in Nederland en België vanaf € 29,00. Retourneren is óók gratis. Onze klantenservice is op werkdagen en op zaterdag bereikbaar.
Bij elke bestelling spaar je zooPoints, die je bij bestellingen kunt inwisselen voor leuke cadeaus.
Bestellen kan overal met onze handige app. Je bestelt altijd en overal en profiteert van exclusieve aanbiedingen die alleen in de app beschikbaar zijn.
Met ons abonnement ‘zooplus Gemak’ ontvang je jouw dierenvoeding, kattenbakvulling en snacks regelmatig en in vaste tussenpozen. En je ontvangt altijd 5% korting!
In 2018 - 2023 is zooplus.nl verkozen tot beste online dierenwinkel van Nederland en we zijn ook al drie keer gekozen tot beste online dierenwinkel van België.
zooplus – alles voor je huisdier!
Branch
Zakelijke Dienstverlening