Topbedrijf, heel veel keuze, en jullie trakteren onze poes ook op cadeaus. Geweldig.
Beste Henk, Wat een fantastische review, bedankt! π We zijn superblij dat je ons een topbedrijf noemt en dat je de ruime keuze waardeert. En natuurlijk vinden we het geweldig om jouw poes blij te maken met cadeautjes! πΎπ We hopen je snel weer te mogen verwelkomen! Vriendelijke groet, Team zooplus π
Netjes geleverd en op tijd.
Beste Herman, Wat een geweldige review, bedankt! π We zijn superblij dat alles netjes en op tijd geleverd is. Dat is precies de service die we willen bieden! πΎπ Vriendelijke groet, Team zooplus π
Producten zijn goed en er is een groot assortiment. Bezorging met dpd is verschrikkelijk. Vorige keer duurde het drie weken voor mijn pakket werd bezorgd. Deze keer werd ook bezorging uitgesteld.
Beste Ilse, Bedankt voor je eerlijke feedback! π We zijn blij dat je tevreden bent over onze producten en het ruime assortiment, maar het spijt ons enorm dat de bezorging via DPD zo teleurstellend is geweest. Drie weken wachten is absoluut niet wat we willen bieden, en ook uitstel van levering is frustrerend. π¦π We nemen je opmerkingen serieus en geven dit door aan onze logistieke partners om verbeteringen door te voeren. Dank dat je dit met ons deelt β jouw ervaring helpt ons om beter te worden! Er zal binnenkort contact me je worden opgenomen vanuit onze klantenservice. Vriendelijke groet, Team zooplus π
Fijne snelle levering
Beste Ivonne, Wat een mooie review, bedankt! π We zijn blij dat je onze online winkel leuk vindt en dat de levering perfect en snel was. πΎπ We hopen je snel weer terug te zien! Vriendelijke groet, Team zooplus π
Snelle service en goede kwaliteit
Beste Katri, Wat een geweldige review, bedankt! π We zijn superblij dat je tevreden bent met onze snelle service en de goede kwaliteit van onze producten. πΎβ¨ Jouw compliment motiveert ons om elke dag ons best te blijven doen! Vriendelijke groet, Team zooplus π
snel besteld en snel in huis
Beste Liesje, Wat fijn om te horen! π Super dat je bestelling snel en zonder problemen is aangekomen. Dank voor het delen van je positieve ervaring! πΎπ Vriendelijke groet, Team zooplus π
Ze hebben van alles voor normale prijzen. Maar dat het zo lang duurt voor het bezorgd wordt en helemaal uit het buitenland heb ik nooit eerder gehad. Ik vind zo ver transport niet goed dus daarom niet aanbevelen helaas.
Beste Afke, Bedankt voor je eerlijke feedback! π We zijn blij dat je ons assortiment en prijzen waardeert, maar het spijt ons dat de levertijd en het transport je teleurstellen. We begrijpen je zorgen over lange afstanden en werken continu aan verbeteringen om levering sneller en duurzamer te maken. ππ¦ Dank dat je dit met ons deelt β jouw mening helpt ons om beter te worden! Vriendelijke groet, Team zooplus π
Betaalbare dierenvoeding die vlug wordt geleverd.
Beste Hannie, Wat een mooie review, bedankt! π We zijn blij dat je tevreden bent met de vlotte afhandeling en dat je onze dierenvoeding betaalbaar en snel geleverd vindt. πΎπ We doen ons best om jouw ervaring altijd zo soepel mogelijk te maken! Vriendelijke groet, Team zooplus π
De levering was snel en goed,
Beste Joke, Wat fijn om te horen! π We zijn blij dat je tevreden bent met de snelle en goede levering. Dank voor het delen van je positieve ervaring! πΎπ Vriendelijke groet, Team zooplus π
Pakje 1 geleverd Pakje 2 nog steeds vermist , annulatie Pakje 3 geleverd Dank u Voor mij is nu alles ok
Beste Robert, Bedankt voor je update! π Fijn om te horen dat alles nu in orde is en dat je ons op de hoogte hebt gehouden. We waarderen je geduld en samenwerking enorm. π Als er in de toekomst nog iets is waarbij we kunnen helpen, laat het ons gerust weten! πΎ Er zal binnenkort contact met je worden opgenomen vanuit onze klantenservice. Vriendelijke groet, Team zooplus π
Alle3s loopt soepel keurige website en snelle levering! Ook tijdens drukte!!
Beste Petra, Wat een fantastische review, bedankt! π We zijn superblij om te horen dat alles soepel verloopt en dat je tevreden bent met onze website en snelle levering β zelfs tijdens drukte! πΎπ Jouw compliment motiveert ons om elke dag ons best te blijven doen voor jou en je huisdieren. πΆπ±π Vriendelijke groet, Team zooplus π
Na meer dan een week nog altijd niet geleverd.
Beste Nancy, Bedankt voor je feedback! Het spijt ons enorm dat je bestelling nog niet is aangekomen en dat de levertijd niet overeenkomt met wat je verwachtte. Dit is zeker niet de ervaring die we willen bieden. π¦π Er zal binnenkort contact met je worden opgenomen vanuit onze klantenservice. Dank voor je geduld en begrip! π Vriendelijke groet, Team zooplus π
Δ°k heb kraappal voor mΔ±j kat bestelde super kwaliteit en mij kat vond geweldig ze kan spelen en slapen bij de kraap pal 2 en 1 en zeker goed en zwaar kwaliteit
Beste Ha, Wat een fantastische review, dankjewel! π Super om te horen dat je kat zo blij is met de krabpaal en dat het een stevige, kwalitatieve keuze is. Spelen Γ©n slapen in één β dat klinkt als puur kattenplezier! π±π We zijn blij dat alles naar wens is en hopen dat jullie er lang van genieten. Vriendelijke groet, Team zooplus π
Super fijn online bestellen ik ben er super blij mee. Is altijd netjes verpakt en snel in huis
Beste Dieny, Wat een geweldige review, dankjewel! π We zijn superblij dat je zo tevreden bent met het online bestellen en dat alles altijd netjes verpakt en snel geleverd wordt. Dat is precies waar we ons best voor doen! ππΎ Vriendelijke groet, Team zooplus π
Beste Patrick, Bedankt voor je korte maar krachtige review! π We zijn blij dat je zo tevreden bent β dat betekent veel voor ons! πΎπ Vriendelijke groet, Team zooplus π
Makkelijk bestellen met de herhaal functie,snel geleverd
Beste Melany, Wat een fantastische review, dankjewel! π Super dat je zo blij bent met de herhaalfunctie en dat je bestelling snel geleverd is β gemak en snelheid zijn precies wat we willen bieden! πΎπ Vriendelijke groet, Team zooplus π
Makkelijk bestellen. Snelle bezorging
Beste Iris, Bedankt voor je positieve review! π Fijn om te horen dat het bestellen makkelijk gaat en dat je blij bent met de snelle bezorging. Dat is precies waar we naar streven! πΎπ Vriendelijke groet, Team zooplus π
Maat ruim 14 dagen op je bestelling wachten is minder
Beste klant, Bedankt voor je feedback! π Fijn om te horen dat je tevreden bent met het kattenvoer. We begrijpen dat 14 dagen wachten op je bestelling minder prettig is en dat is zeker niet wat we willen. We doen ons best om de levertijden zo kort mogelijk te houden en nemen jouw opmerking mee om verder te verbeteren. π Er zal binnenkort contact met je worden opgenomen vanuit onze klantenservice. Vriendelijke groet, Team zooplus π
Ik ben heel erg blij met Zooplus
Beste Judith, Wat een mooie score, dankjewel! π We zijn superblij dat je zo tevreden bent met Zooplus. Jouw vertrouwen betekent veel voor ons! πΎπ Vriendelijke groet, Team zooplus π
Mooie producten en een redelijk snelle levering.
Beste Marijke, Bedankt voor je positieve feedback! π Fijn om te horen dat je tevreden bent met onze mooie producten en dat de levering naar wens is verlopen. We blijven ons best doen om het zo snel en soepel mogelijk te maken! πΎπ Vriendelijke groet, Team zooplus π
Alles wat ik bestel wordt keurig afgeleverd en mijn hond is er erg blij mee.
Beste Alie, Wat een leuke review, dankjewel! π We zijn blij dat alles netjes wordt afgeleverd en dat jouw hond er zo blij mee is β dat maakt ons ook heel blij! πΆπ Vriendelijke groet, Team zooplus π
Mooie radiatormand en vensterbankmat. Levering volgens verwachting
Beste Jeannette, Wat fijn om te horen dat je zo tevreden bent met de radiatormand en vensterbankmat! πΊβ¨ Super dat de levering helemaal volgens verwachting is gegaan. Dankjewel voor je vertrouwen in zooplus! πΎπ Vriendelijke groet, Team zooplus π
Klantenservice is top, er word tijdig gereageerd en opvolging gegeven. Artikelen zijn snel verscheept. Dikke merci
Beste Sacha, Wat een geweldige review, dankjewel! π We zijn superblij dat je zo tevreden bent en dat onze klantenservice je goed en snel heeft geholpen. Ook fijn om te horen dat je bestelling vlot is verzonden β dat is precies waar we naar streven! π Dikke merci voor je vertrouwen in zooplus! πΎπ Vriendelijke groet, Team zooplus π
Betrouwbare webshop en uitstekende klantenservice. Ik ben hier al 15 jaar klant. Mijn pakket was door DHL niet correct geleverd. Zooplus gebeld, die verstuurde direct een nieuw pakket. Het 1e pakket kwam weer boven water. Uiteraard heb ik het opnieuw verstuurde pakket betaald in overleg met klantenservice. Zooplus is een topbedrijf. Het is jammer dat de laatste schakel = de postvervoerder , het vaak verknald.
Beste klant, Wat een prachtige review, dankjewel dat je dit met ons deelt! π We zijn ontzettend blij dat je al 15 jaar klant bent en ons zo vertrouwt. π Super dat onze klantenservice je snel heeft kunnen helpen toen DHL een fout maakte β we doen er alles aan om problemen zo goed mogelijk op te lossen. We begrijpen je frustratie over de bezorging en nemen dit zeker mee, want jouw ervaring is belangrijk voor ons. Dank voor je loyaliteit en je geduld, dat waarderen we enorm! π Vriendelijke groet, Team zooplus π
Hele positieve ervaring. Producten zijn op tijd en zoals omschreven. Communicatie verloopt netjes via de mail
Beste Brigitte, Wat een fantastische review, dankjewel! π We zijn blij dat je zoβn positieve ervaring hebt gehad en dat de producten op tijd en zoals omschreven zijn geleverd. Ook fijn om te horen dat je tevreden bent over onze communicatie via e-mail β daar doen we ons best voor! πΎπ Vriendelijke groet, Team zooplus π
zooplus is de Nr. 1 online dierenwinkel van Nederland Γ©n BelgiΓ«! Gratis verzending in Nederland en BelgiΓ« vanaf β¬ 29,00. Retourneren is Γ³Γ³k gratis. Onze klantenservice is op werkdagen en op zaterdag bereikbaar. Bij elke bestelling spaar je zooPoints, die je bij bestellingen kunt inwisselen voor leuke cadeaus. Bestellen kan overal met onze handige app. Je bestelt altijd en overal en profiteert van exclusieve aanbiedingen die alleen in de app beschikbaar zijn. Met ons abonnement βzooplus Gemakβ ontvang je jouw dierenvoeding, kattenbakvulling en snacks regelmatig en in vaste tussenpozen. En je ontvangt altijd 5% korting! In 2018 - 2023 is zooplus.nl verkozen tot beste online dierenwinkel van Nederland en we zijn ook al drie keer gekozen tot beste online dierenwinkel van BelgiΓ«. zooplus β alles voor je huisdier!
• Kiyoh & Klantenvertellen zijn onafhankelijke platformen en erkend Google reviewpartner. Of een review nu lovend is of juist kritisch β iedere stem telt.