Snel en goed

Uitgebreid assortiment en snelle levering

Heel snelle correcte levering.

Als ik 2 zakken van hetzelfde voer besteld komen ze altijd in 2 dozen. Dat is op zich niet zo erg, maar ook altijd op verschillende dagen . Dat vind ik lastig ivm vrij nemen van mijn werk

Efficiëntie en snelheid

De bestellingen zijn steeds correct en vlug geleverd.

Alles goed verlopen

Bestelling geplaatst en de volgende dag mijn bestelling aan huis

Altijd op tijd met leveren en goede service bij vragen en klachten!

Snelle levering en goed spul.

Het voer is prima in orde. De dieren hier vinden het lekker en het is betaal baar. En de levering is ook best wel snel. Alles tip top in orde.

Komt nooit op tijd binnen en traceer link werkt ook nooit

Niet makkelijk als je niet ervan op aan kan dat je bestelling optijd binnenkomt

Alleen jammer dat ik mijn kortingsacties nooit kan gebruiken. Vind als vaste klant ook graag korting.

Helemaal goed.

Al jaren goede service zelfs eenmaal in het buitenland..

Altijd prima

Erg goed geregeld altijd op tijd Top

Laatst zakken kattenzand stuk toegestuurd gekregen , na mailtje Alles opgelost en paar dagen later kwam er een nieuw paket toe Top gedaan

Prima bedrijf!

Altijd keurige leveringen. Eenmalig is er iets fout gegaan, dat werd zeer netjes en professioneel opgelost! Wij bestellen ons hondenvoer reeds lang bij dit bedrijf.

Snelle en goede levertijd

Niet meer vragen s.vp.

Topproducten

Altijd goede kwaliteit

Op tijd geleverd en de dieren zijn weer goed verzorgd

alles was in orde

mooi op tijd, vriendelijke dame bij de levering

Nooit teleurgesteld

Zeer goed prijs kwaliteit prima

Toppers!!!!!

Altijd goede acties makkelijk te bestellen en snel in huis. Top ga zo door.

Goed en op tijd geleverd

Levering en prijzen zijn TOP!

snelle levering en goedkoop

Snelle, correcte levering

Ik bestel al een tijdje bij jullie. Steeds correct en snelle levering en stevig ingepakt

Alles verliep naar wens

prettig

Goede prijs snel geleverd

Ik heb herhaal gemak dat is fijn en zit nooit zonder. Je kunt dit ook wijzigen, uitstellen en de prijs is ook goed. Je krijgt altijd iets leuks bij je bestelling

Wederom prima

De 8 kg zakken zijn gunstig geprijsd ten opzichte van andere winkels. Bezorging moet wel beter aangezien wij het vermoeden hebben dat de bezorger het pakket in de voortuin heeft gezet de vorige keer. Dat is vermoedelijk meegenomen/gestolen door een voorbijganger....

+31 132082053

Over zooplus