Website matig

Vindt het moeilijk om het juiste product op de website te vinden. Ik heb voor de hond eukanuba middelgrote hond weegt 13 kilo heb ik toch brokken voor een grote hond. Ben wel heel blij met de vlotte bezorging en verder een prima winkel

Ervaring is prima.

Mooi op tijd geen problemen.

Snelle en goede levering.

De hond schijnt ook zeer tevreden te zijn met zijn brokken.

Juiste prijs en op tijd geleverd.

Gemakkelijk en voor een aantrekkelijke prijs.

Netjes op tijd geleverd

Alles is overzichtelijk en duidelijk. Mooie prijsjes

levering gebeurt door DPD en dat was de meest schandalige levering met bedreigingen ooit !!!

Pakket werd voor mijn ogen gewoon van boven uit de camonette op de grond gesmeten .Te weten dat ze met 2 waren hé .Toen ik een opmerking maakte erover want de doos was kapot gescheurd , kreeg ik van die bezorger de volle laag. Dat dat pakket te zwaar was ,, dat hij er daarom mee mag gooien ,dat ik geen recht had om iets te zeggen, dat...dat...die bleef razen .Ikzelf ben een pijnpatiente maar ik kon het pakket perfect naar binnen dragen .Er waren blikjes ingedeukt en de hondenkoekjes waren praktisch allemaal gebroken wat nooit is.en al chance zat er deze keer niks breekbaar in....Het was abnormaal hoe die bezorger deed en als toppunt zei hij dat hij geen Nederlands kon en sprak enkel Frans wat wettelijk gezien niet kan .Hij heeft een paar paketten verder gaan leveren en stond na 20 minuten terug aan mijn deur te tieren , dat hij mijn pakket terug wou en ,en...en hij zou , als ik nog bestelde , mijn pakketten NOOIT meer leveren aan mij .Ik heb ZOOPLUS hiervan op de hoogte gebracht en heb nooit een antwoord van hen gekregen hierover .Het is tenslotte hun bezorgdienst !! Ik kan aldus niets meer bestellen!

Goede kwaliteit

De kwaliteit is erg goed. Heb de pakjes gekocht om te voorkomen dat er sneeuwballen aan hun vacht komt.

Alleen zou ik kunnen kieze. Welk vervoersbedrijf Zou heel graag voor postnl kiezen

Na 14 dagen nog niet geleverd,wel al betaald

Waarom duurt mijn levering zo lang???

Betrouwbaar

Je bestelling is altijd in orde.

Redelijk al met al

Helaas werd een zak van 15 kilo in 1 doos verzonden met andere spullen waardoor een plastic emmer in 150 stukjes in de doos zat. De gierst wat nog “heel” dus bruikbaar maar lastig vers te bewaren zonder verpakking.

Correct & goed

Bestel regelmatig voor mijn kat met blaasgruis. Eten voorgesteld door mijn dierenarts, is er mee geholpen en is goedkoper dan in Belgische dierenwinkels

Ruie keuze. Goede prijzen. Correcte levering! Dus alles dik in orde !

Goede spullen en goed geleverd.

Goede aankoop

Hondenjas prima kwaliteit

Goederen (verpakking) kwam beschadigd toe

Beschik over foto

Nog altijd niets ontvangen

Helaas mijn bestelling die vrijdag 16 januari geleverd zou worden nog niet ontvangen... in een mail wordt gezegd met 2 werkdagen in huis met excuus daarbij maar helaas nog niks... Dus de goederen op zich kan ik niet beoordelen.

Perfect !

Ik had een foutje gemaakt , werd direct perfect opgelost !!

Heel erg goed.

Eerste jasjes voor mijn teckel waren te groot de 2de bestelling te klein. Ik kreeg bericht dat ik ze mocht doneren. Hoe mooi is dat. Ik heb al mijn dierenvrienden inmiddels zoo plus aangeraden puur om dit mooie gebaar.

Toppers

Helemaal top. Netjes n optijd bezorgd

Keurig verpakt,best snel geleverd.

altijd 5 sterren geweest, nu 2

ik heb 8-1-2026 eten besteld en nu 23-1-2026, nog niet binnen

goedkoop en goede producten

mooie promoties prima ingepakt

snelle levering, netjes verpakt

snelle levering, netjes verpakt

Helaas deze keer niet goed

Ik had kattenbakvulling besteld en deze doos was helemaal kapot in de doos. Dus alles zat onder de kattenbakvulling. Dit was de eerste keer dat het niet in orde was normaal altijd prima in orde

+31 132082053

Over zooplus