Tevreden

Goede prijs kwaliteit,snelle levering.

Lang wachten

Helaas is deze keer mijn ervaring, dat het lang duurde voordat de bestelling die ik gedaan had binnen kreeg. Ik had precies genoeg brokken en natvoer voor mijn hond tot het voer binnen kwam. En ik wil altijd graag wat op voorraad hebben.Maar dit keer ging dat helaas niet gebeuren. Jammer

Heb ik al gedaan.

snel geleverd

Mijn drie poezen zijn gek op Sensitive voer van Perfect Fit. Het is erg goed voor hun darmen.

Goede service ontvangen bij een zending waarvan de zak grit gescheurd was

Lange verzendtijd....

Op maandag besteld, en op zaterdagmiddag werden de kattenbrokjes pas geleverd. Kreeg na 4 dagen een bericht op de mail dat het pakket vertraagd was, maar dat had ik inmiddels al gemerkt! Denk toch dat ik een volgende keer een andere aanbieder kies!

Superhandig en goedkoper

Duidelijke site, ben direct gegaan voor Zoogemak, handig. Eten voor mijn hondje Gucci is pak goedkoper, hetzelfde merk, dezelfde doosjes. Aanrader.

De zak kattengrind was helemaal gescheurd

Normaal is op zich altijd alles eel goed, maar nu heb ik al 2 keer meegemaakt dat de zak met kattenkruid gescheurd is wat ontzettend veel rommel geeft.

Fijne producten met goede acties en snelle levering.

Staan veel producten op. Je vind zeker wat je wilt. Prijs kwaliteit is zeker in orde en als je de acties in de gate houdt kan je ook zeker al eens iets goedkoper op te kop tikken. Het punten systeem wat gelinkt is aan korting is ook een meerwaarde. De levering gebeurd ook snel. Enige nadeel is dat ze niet leveren aan een pakjespunt, want ik woon op een appartement en laat nu alles leveren bij mijn ouders thuis die een uur verder wonen. Niet altijd het meest praktisch. Maar over het algemeen zeer tevreden dus!

Goede prijs kwaliteit maar bestel op tijd

De kwaliteit van het kattenvoer is prima, denk ik. Maar je moet het wel op tijd bestellen want de levertijden zijn enkele dagen. Prima als je dat kan plannen uiteraard.

Top website

Almo nature hydration help is nog een twijfel geval wat mijn kater betreft, hij eet geen natvoer, maar soepjes willen wel al eens lukken. Hij lekt het nat op maar laat de stukje over het algemeen liggen. Ook hier zal hij al eens gaan likken maar de brokjes geen denken aan. De spiralenset was zo wie zo een schot in de roos, wat daar is hij gek van, dan kan hij nog eens lekker gek door het huis crossen. Het krabplankje moet nog bevestigd worden, het is bedoelt om te bevestigen over een plaats waar hij aan de muur gekrabd heeft. Dus al bij al weer een top bestelling voor mijn kater.

Klant vriendelijk Goede service Aanrader

Snelle levering. Goede kwaliteit/prijs. Top!

snelle en correcte levering

alles verloopt vlot en je wordt goed op de hoogte gehouden via mail over het verloop van de verzending.

Snelle en correcte levering.

alles te koop voor mijn kat

in principe snelle leveringen, echter slechte ervaring met DPD leveringen. De chauffeurs laten weten dat het niet gelukt is te leveren, terwijl het mailtje nog binnen het tijdblok binnenkomt en dan de levering elders moet ophalen. Als je geen ander vervoer hebt dan alleen een fiets, dan wordt het moeilijk om zwaardere artikelen, zoals bijv. kattenbak vulling thuis te krijgen.

Prima voeding

Wel wat beschadigde verpakking gehad maar dat werd prima opgelost

Een prima service en geen lange wachttijd met bezorgen.

Veel keus voor een goede prijs

Altijd veel keus voor een goede prijs. Veel verschillend aanbod waardoor ik toch altijd wel wat nieuws mee bestel

Altijd correct

Altijd correct

Goede kwaliteit voer Snelle bezorging

Alles snel en goed geleverd

Zooplus was een goede keuze

Beste prijs voor Royal Canin brokken. Bezorging verliep goed. Mijn poes was blij met de doos .

Altijd netjes en op tijd zonder zorgen mijn brokken voor de hond geleverd

levertijd veel te lang

product prima ik was hier bekend mee, een levertijd van meer dan een week heb ik graag vermeld, daar ik ze met spoed nodig had, de bestelde kongbeer was zeer klein

+31 132082053

Over zooplus