Goede klantenservice
De klantenservice heeft altijd een prima oplossing als er iets met de bestelling is.
Helena Hulleman
Laden reviews...
1.506 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Heeft een totaal van 41.312 beoordelingen met een gemiddelde score van 9,1
Review overzicht
Uit de verzamelde reviews blijkt een overwegend positieve ervaring met Zooplus. Klanten prijzen snelle levering, scherpe kortingen en een breed assortiment. Er zijn ook meldingen van incidentele problemen met verpakking, levertijden of klantenservice, maar over het algemeen blijven klanten tevreden en blijven velen terugkomen.
Helena Hulleman
Apeldoorn
Ik vind zooplus echt een hele fijne site. Maar er is 1 verbeter punt. Ik zou graag willen dat ik als ik uitprobeer en mijn katten vinden het niet lekker dat ik dat product dan kan blokken zodat ik niet nog een x koop. Of dat ik een kruisje erbij kan zetten dat dat voor mij niet werkte. Want ik wil niet de fout maken om het nog eens te kopen
Kim
Amsterdam
Erg makkelijk
Ingrid
Landsmeer
We bestellen alles voor onze beestjes al jaren bij Zooplus. Altijd goede service. Netjes bezorgd en op tijd! Goede producten tegen een goede prijs kwaliteit verhouding. We blijven gewoon klant
Gerda
Apeldoorn
Onze kat Loki had last van veelvuldig braken en de dierenarts schreef Hill's Prescription Diet i/d Droogvoer voor, met goed resultaat. We kochten dit eerst bij hem maar toen ontdekte ik dat dezelfde voeding bij zooplus goedkoper was. Samen met de besparing van 3% op elke aankoop waarvoor ik gekozen heb en af en toe nog wat extra korting is dat echt een verschil. Ook het gemak van het leveren aan huis is mooi meegenomen.
Monia
Lochristi
Goede kwaliteit en snel bezorgd
Dora
Alkmaar
Keurig op tijd geleverd
Marri
Hoogvliet
Snelle levering en goede prijzen.
koen
cuypers
Ik bestel al jaren bij Zooplus. Het enige minpunt is dat ze DPD als verzender gebruiken en dat is een ramp. 9 van de 10 keer gaat daarbij iets mis. Zooplus zorgt echter altijd zonder problemen voor een nieuwe zending. Als ze DPD niet meer zouden gebruiken was ik nog tevredener geweest.
Zoot
Nvt
Je hebt heel erg veel keus. Prijzen liggen vaak lager dan hun concurrent. Soms duurt het een paar dagen langer dat je je bestelling binnen hebt. Maar het belangrijkte is als er iets niet klopt is de klantenservice erg behulpzaam.
cihan
Almere
De assortiment is groot en vaak leuke aanbiedingen daar ven ik met 2 karren erg blij mee en een snelle bezorging super
yvonne van Oostveen-coster
Medemblik
De hondenbrokken van Wolf zijn heel goed.
Christine
Brugge
Snelle levering, altijd in orde
Maria
Westmalle
De ontvangen bestelling is niet geleverd volgens de gemaakte faktuur
Ria
Ruigrok
Telkens ik kattenbakvulling bestel wordt slechts de helft geleverd in kapotte dozen. Ik begin het beu te worden om steeds te moeten reklameren
Ingeborg Van Leuven
Lede
ben niet tevreden van mijn laatste besteling de pakjes van.het katten eten waren vuil en heb nog steeds geen antwoord gekregen denk er sterk aan om bij een ander te gaan met besteling en
Marie-Rose
erondegem
Onze dieren doen het erg goed op de smilla sensitive en de wolf. De levering verloopt auris mooi vlot.
Judith
Andijk
Makkelijk te bestellen Veel keuze.
Mathieu Yves Jean Maurice
Zwolle
Marco
Utrecht
TOP
nancy derluyn
KORTEMARK
Steeds goede kwaliteit van producten.
Rosette
1740 Ternat
Mijn hondje (17) heeft last van zijn darmen. Met speciaal voer van ZooPlus is dit een stuk verbeterd. De bezorging was zeer snel en was prima verpakt. Ik maar nu gebruik van de mogelijkheid om de bestelling automatisch iedere 8 weken te doen. Ideaal altijd op tijd een nieuwe voorraad.
Eef
Waddinxveen
Als ik wil bestellen voor mijn hond is de keuze aan brokken erg groot. In verband met een allergie moest ik over naar ander, hypo allergeen, voer. Ook dat is ruimschoots beschikbaar. Voor snoepjes, tuig en manden kan ik ook kiezen uit meerdere mogelijkheden.
Marion
Zaandam
Heel tevreden
Diny Hendriks
Doorwerth
Altijd correct
Martine
Boechout
zooplus is de Nr. 1 online dierenwinkel van Nederland én België!
Gratis verzending in Nederland en België vanaf € 29,00. Retourneren is óók gratis. Onze klantenservice is op werkdagen en op zaterdag bereikbaar.
Bij elke bestelling spaar je zooPoints, die je bij bestellingen kunt inwisselen voor leuke cadeaus.
Bestellen kan overal met onze handige app. Je bestelt altijd en overal en profiteert van exclusieve aanbiedingen die alleen in de app beschikbaar zijn.
Met ons abonnement ‘zooplus Gemak’ ontvang je jouw dierenvoeding, kattenbakvulling en snacks regelmatig en in vaste tussenpozen. En je ontvangt altijd 5% korting!
In 2018 - 2023 is zooplus.nl verkozen tot beste online dierenwinkel van Nederland en we zijn ook al drie keer gekozen tot beste online dierenwinkel van België.
zooplus – alles voor je huisdier!
Branch
Zakelijke Dienstverlening