Heeft een totaal van 41.120 beoordelingen met een gemiddelde score van 9,1
Review overzicht
Positief sentiment90%
Uit de verzamelde reviews blijkt een overwegend positieve ervaring met Zooplus. Klanten prijzen snelle levering, scherpe kortingen en een breed assortiment. Er zijn ook meldingen van incidentele problemen met verpakking, levertijden of klantenservice, maar over het algemeen blijven klanten tevreden en blijven velen terugkomen.
Sterke punten
Goede prijs-kwaliteitverhouding
Ruime keuze en duidelijke website
Gebaseerd op 120 reviews
Tevreden, maar niet meer wat het geweest is
Ik bestel al vanaf dat ze in Nederland live gingen bij Zooplus, ik ben altijd erg tevreden over de kwaliteit van de producten en over de klantenservice en toendertijd nog super snelle levering.
Sinds een aantal jaren is het helaas minder geworden mbt levertijden. Vaak meer dan een week en dat vind ik eigenlijk niet aanvaardbaar. Ook hebben ze het natvoer welke ik al 5 jaar kocht, sinds 2 maanden niet meer in hun assortiment, onze kat moest wennen aan iets nieuws. Ze zijn voor mijn bezorging gewisseld van pakketdienst want ik krijg nu via dpd en geen dhl waardoor een levering nóg langer duurt. Ik heb liever dhl, al vaak melding van gemaakt bij de klantenservice maar er kan helaas niets aan gedaan worden geven ze aan.
Overstappen naar een andere fysieke of online dierenspeciaalzaak kan helaas niet, omdat we voer geven van een merk van Zooplus zelf.
Ik ben nog steeds tevreden maar er zijn verbeterpunten.
Dorien
Noord Brabant
Perfecte levering
Jean
Koksijde
Alleen gemakkelijk
Vaak zijn de producten beschadigd en veel te zwaar verpakt voor de bezorger.
Jolanda
Essen
Gaat altijd goed!
Veel keuze, gemakkelijk te vinden, goed verpakt. Snelle bezorging
Lianne
Loon op Zand
Altijd tevreden.
Ik bestel al jaren op Zooplus. Steeds alles correct. Loopt er eens iets mis, staat de klantendienst steeds klaar met de correcte oplossing. Hier zeker een tevreden klant.
Lisbeth Jans
Mol
Groot assortiment, snelle levering
Al jaren bestel ik voordelig speciaal dieet brokken voor onze hond. Snel geleverd en goede service.
Carla
Hoogeveen
ik vertaal de ervaring van mijn hond Sykes even :
ow wow woeffel de woef, lekkerr !! k wil nergens anders nog eten van , mijn Wolf diners zijn heerlijk en zooplus verdient een plusplus altijd netjes snel geleverd ! dankoewoeffelwel, mvg. Sykes (bijna 15 , en kieskeurige herdershond)
mieke
Gierle
Wachttijd
Je moet wel geduld hebben op de levering
pauwels jos
Hasselt
Onduidelijk en oneerlijk
Je besteld iets voor 70 euro en uiteindelijk betaal je 95euro omdat je dan verplicht met een cc moet betalen. Zeer onduidelijk en oneerlijk. Was mijn laatste aankoop. Ga weer terug naar de winkel dan maar iets duurder maar wel eerlijkheid.
Carlo
Wervershoof
Het aanbod
Sinds een paar maanden is wiskas ocean delight veranderd. Vroeger vonden me katten het lekker nu dat het een duo zakje is geworden vinden ze er weinig meer aan .het zelfde met het droogvoer had sinds me katten 12 weken waren het een en de zelfde droogvoer Royal Canin Savour Exigent is ook veranderd willen ze ook niet meer .dus ik ben niet tevreden met het veranderde aanbod !!!!
Petrus Dijkstra
Gouda
Over het algemeen goed
Laatste bestelling slecht aangekomen.
Klacht met foto's gemaild maar tot op heden geen reactie ontvangen.
Gr. Susan
S
ZOUTKAMP
Goede service, kwaliteit, redelijke prijs
Marga Douma bontjer
WILDERVANK
Exelent
Vlotte afhandeling van mijn bestelling.goed van prijs en kwaliteit
Johan
Waregem
Altijd snelle levering
Bestelling snel in huis en goede service als er iets niet goed is.
Anouk
Gronsveld
Altijd prima verzorgd.
Anja
Rheden
Fijne webshop.
Een geweldige online dierenwinkel met heel veel keuze.
De klantenservice medewerkers zijn ook heel vriendelijk en behulpzaam.
Marij
Deurne
Prima kwaliteit en service
Uitstekende service, snelle levering
Jaantje
Leersum
Zeer te vreden
Ik bestel altijd bij zooplus en de levering word altijd goed bezorgd
Patrick Lieby
Merksem
Weer te laat bezorgd
En weer kreeg ik het hondevoer te laat
OK
Hoorn
Tevreden klant en katten
Ruim assortiment voor mijn kieskeurige katten tegen een goede prijs. Ze zijn vooral dol op de tonijn van Animonda Carny Ocean. Levering meestal binnen enkele werkdagen. En voor de gespaarde bonuspunten kun je best wel snel gratis producten krijgen. Kortom een tevreden klant met tevreden katten!
Menno
Onstwedde
Altijd goed en op tijd
Zeer tevreden, bestelling altijd op tijd in huis.
Astrid van 't Lam
Vogelenzang
Kattenvoer oa/ bestelling
Mijn bestelling was binnen enkele dagen in huis. Goed verpakt en op de afgesproken plek bezorgd.
Al jarenlang ben ik tevreden.
BJM
Oegstgeest
altijd goed en snel
altijd goed en snel
freddy van zeggeren
almere pays-bas
Beste Freddy,
Bedankt voor je review! 💚 Wat fijn om te lezen dat je ervaring met zooplus altijd goed en snel is. 😊
We doen elke dag ons best om onze klanten een vlotte en betrouwbare service te bieden, dus het is geweldig om te horen dat dit ook door jou zo wordt ervaren. Jouw positieve feedback waarderen we enorm en motiveert ons om op dezelfde weg verder te gaan. 🐾✨
Bedankt voor je aanbeveling en voor het vertrouwen dat je in zooplus stelt!
Vriendelijke groet, Team zooplus 💚
Goede kwaliteit
Sandy Ivens
KEMZEKE
Beste Sandy,
Hartelijk dank voor je positieve review! 😊 Wat fijn om te horen dat je tevreden bent over de goede kwaliteit van onze producten. 🐾💚
Jouw feedback waarderen we enorm en motiveert ons om elke dag opnieuw de best mogelijke service en producten aan te bieden voor jou en je huisdier.
Bedankt voor je aanbeveling en het delen van je ervaring. We hopen je nog vele jaren van dienst te mogen zijn! 🌟 Vriendelijke groet, Team zooplus 💚
Goede service, klantvriendelijk,up tot date
We zijn zeer tevreden met jullie produkten,doe zo verder.
Johan Geebels
Opoeteren,maaseik
Beste Johan,
Hartelijk dank voor je mooie review! 💚 Wat fijn om te lezen dat je zo tevreden bent over onze service, klantvriendelijkheid en producten. 😊
Jouw positieve feedback betekent veel voor ons en motiveert ons om elke dag opnieuw onze klanten en hun huisdieren zo goed mogelijk van dienst te zijn. Het is geweldig om te horen dat je tevreden bent en dat je onze inspanningen waardeert. 🐾
Bedankt dat je de tijd hebt genomen om je ervaring met ons te delen. We waarderen dit enorm en blijven ons inzetten om je ook in de toekomst een uitstekende winkelervaring te bieden.
Vriendelijke groet, Team zooplus 💚
Review overzicht
Positief sentiment90%
Heeft een totaal van 41.120 beoordelingen met een gemiddelde score van 9,1
Over zooplus
zooplus is de Nr. 1 online dierenwinkel van Nederland én België!
Gratis verzending in Nederland en België vanaf € 29,00. Retourneren is óók gratis. Onze klantenservice is op werkdagen en op zaterdag bereikbaar.
Bij elke bestelling spaar je zooPoints, die je bij bestellingen kunt inwisselen voor leuke cadeaus.
Bestellen kan overal met onze handige app. Je bestelt altijd en overal en profiteert van exclusieve aanbiedingen die alleen in de app beschikbaar zijn.
Met ons abonnement ‘zooplus Gemak’ ontvang je jouw dierenvoeding, kattenbakvulling en snacks regelmatig en in vaste tussenpozen. En je ontvangt altijd 5% korting!
In 2018 - 2023 is zooplus.nl verkozen tot beste online dierenwinkel van Nederland en we zijn ook al drie keer gekozen tot beste online dierenwinkel van België.