Alles snel en. Korrekt

Mijn favoriete complete dierenwinkel

Al een paar jaar ben ik trouwe klant bij Zooplus. Ik heb een Spaanse hazewind en of het nou voor kwaliteitsbrokken is, speeltjes, of een orthopedische donut mand, Zooplus heeft het allemaal! Wanneer ik contact hebt met de klantenservice wordt ik altijd vriendelijk en correct geholpen en ook het spaar programma is leuk (en voordelig!)

Ben zeer te vreden over Zooplus..ook over de levertijd en bezorging.

Ben zeer te vreden over Zooplus, over de producten, levertijd/ bezorging is snel. En ze hanteren niet zulke hoge bedragen voor verzendingskosten. Je zit al gauw boven een bedrag van € 29,00 en dan is de levering als gratis. En het leuke is dat je ook nog punten kunt sparen..

Goed spul - levering 2x geen succes maar dat gaat over dpd

Eeg fijn systeem en toegang tot veel producten. App niet super gebruiksvriendelijk. Het aanpassen van een abonnementsbestelling is even puzzelen. Leveringen via dpd zijn geen succes.

Geleverd zoals beschreven

Ik heb een bench besteld en alles is perfect verlopen . Heb geen enkele keer naar de klantendienst moeten mailen , niet zoals bij de rest. Ik ga er zeker nog bestellen als ik iets nodig heb voor ons Laika.

De site is super je kan er alles vinden wat je nodig hebt aan een goedkopere prijs

Duidelijke producten

Alles is goed geleverd en in goede staat

Snel en nauwkeurig

Bestelling snel en correct ontvangen. Aanrader.

Gewoon goed !!!!!!!!

Altijd zoals afgesproken altijd op tijd geleverd top producten

Uitstekend.

Jullie hebben een groot assortiment aan dieren voer ,en speeltjes . Nou ja gewoon alles wat je nodig hebt.

Goede prijs kwaliteit verhouding Goed verpakt snel geleverd

Zo snel geholpen

Ik had een product minder ontvangen, duurde even voor ik antwoord kreeg, een week, en ik diende een klacht in en ben onmiddellijk en perfect geholpen met het opsturen van het product, dank u hiervoor.

Makkelijk te bestellen via de app en goede levering. Je kan punten sparen voor leuke dingen of doneren. En regelmatig krijg je via de mail leuke aanbiedingen.

goede ervaring en snel

Je vindt er wat je nodig hebt.

Mijn bestelling steeds vlug geleverd en aan de beste prijs.

Goede service en dienstverlening

Altijd goed en makkelijk te bestellen, op tijd geleverd en goede service van medewerkers bij vragen.

Zooplus gemak is echt gemakkelijk

Heel fijn dat je na de periode die je zelf ingesteld hebt een reminder krijgt om weer brokken te bestellen, fijne service!

Top ervaring , elke bestelling toppie

Mijn ervaring met Zooplus is supergoed. Altijd op tijd met de bezorging. De bestelling klopt iedere keer . En in de app kun je alles goed terugvinden.. De herhaalbestelfunctie is een goede service. En terugkijken naar je bestelling is ook fijn.

Ben zeer tevreden.

snelle levering, veel keus

ik bestel altijd vogelvoer , wordt snel geleverd en er is veel keus.

Beste kattenbakvulling ooit!

Kattenbakvulling neemt de geurtjes op. Ruikt niet ! En als je de uitwerpselen er dagelijks uit haalt kan je er wel een week of 2 a 3 mee doen. ik wil niets anders meer!

Zeer tevreden over alles.

Snelle levering,vriendelijk aan telefoon,…

Zeer goede service

Ruim aanbod Zeer snelle levering Makkelijke en duidelijke site! Zeer tevreden!

Hondenvoer goed verpakt en snel thuis bezorgd.

Goede producten voor goede prijzen

Goed assortiment. Makkelijke en duidelijke site. Nette bezorging. Leuk dat je punten kan sparen voor een kadootje! Heel tevreden over zooplus!

+31 132082053

Over zooplus