Netjes bezorgt met ruime assortiment

Ik vind de app va zooplus heel fijn werken, het onthoud je geplaatste bestellingen. En er is keuze zat voor kwalitatief voer, dus we kunnen lekker afwisselen:)

Geweldig!

Pakket bleef langer weg dan verwacht door een fout in Bpost. Snel en vriendelijk geholpen door zooplus! Bedankt!!

• Zou u ons aanbevelen? Yes

Kiyoh is een goed product

Goed en goedkoop

Goede en goedkope dieren artikelen. Soms duurt het bezorgen wat lang maar soms is het ook echt in 3 dagen binnen. Netjes verpakt alleen het kattengrid gaat wel eens mis.

Dikke prima

Soms duurt het wat langer voordat je je spulletjes krijgt. Jullie hebben jammer genoeg niet alle merken voer

Veel keuze, scherpe prijzen

Mijn globale ervaring met Zooplus is zeer goed. Wel vorig jaar een mindere ervaring toen een product niet leverbaar bleek te zijn en dan maar mijn hele bestelling geannuleerd was. Na e-mail en telefooncontact werd de rest van de bestelling wel nog geleverd en werd het niet-leverbare product terugbetaald, maar hier zijn wel een paar weken overheen gegaan, wat ik wel lang vind. Verder wel tevreden, dus daarom vier sterren.

Uitgebreid assortiment en snelle levering

Er is een ruime keus van artikelen voor diverse huisdieren, de prijs kwaliteit verhouding is erg gunstig. En de levering is binnen 3 werkdagen. Ik ben zeer tevreden met zooplus en hun assortiment

Snelle levering en goed verpakt

Altijd fijn met die zware zakken kattenbakvulling die tot aan de deur worden bezorgd. Altijd snelle levering.

Gewoon volgens afspraak

Zijn altijd netjes optijd met leveren

Good place where to bought food for animals

Very good products for the price. I am satisfied!

Correct

Kwalitatieve produkten en correcte levering

Compleet, voordelig en snel

Een aantal winkels vergeleken, maar ik blijf terugkomen bij zoo plus. Hondenvoer en verzorgingsproducten van goede kwaliteit tegen een voordelige prijs. En de zoopoints geven de mogelijkheden om andere producten gratis uit te proberen.

Goede producten veel keus

Heel vriendelijk personeel en zeer veel gode keuzes bij advies puppy

Snel en goed geleverd

altijd juist en een goede klantenservice

bestelling altijd op tijd en tof met die spaarpunten

Fijne website, goede prijzen

Fijne website, goede prijzen, goede service.

Groot aanbod, snelle levering

Via de dierenarts dieetbrokken voorgeschreven gekregen voor mijn hond. Als vanzelfsprekend gekozen voor het gemak deze brokken thuis te laten bezorgen via Zooplus. Scheelt mij een hoop gesjouw door de snelle levering tot aan de voordeur.

Betaalbaar dierenvoedsel en andere producten voor de huisdieren

Alles is altijd top!

Zooplus levert alles voor goede prijs;alles is altijd toppie!

Al jaren verloopt levering perfect.

Kwaliteit voor wat betreft product en bezorging. En dat voor een scherpe prijs.

De levering was supersnel!

Netjes verpakt in een passende doos

Fijne internet winkel! Bestellingen komen op tijd en altijd goed verpakt. De klantenservice is goed bereikbaar, behulpzaam en vriendelijk.

Altijd snel geleverd!

Ik bestel altijd ons kattenvoer bij Zooplus, prijs vind je nergens goedkoper, en altijd snel thuis afgeleverd!

Geweldige aanbiedingen

Goede kwaliteit en betaalbare producten. Snelle en nette bezorging.

Geweldig service

Heb online gezocht voor de goede voeding voor mijn katten . Ben bij jullie terecht gekomen en ben zeer tevreden met de producten en de service

+31 132082053

Over zooplus