Snelle herbestelling en levering naar dat het de eerst keer de bestelling bij DPD bleef hangen

Goede servies van Zooplus Bezorg bedrijf DPD is zeer slecht

Bestellen en snel leveren

Alleen jammer dat de aanbiedingen Altijd komen als ik net besteld heb Wel fijn dat je punten spaar zodat je altijd wel iets gratis bij kan bestellen Levering gaat altijd goed én snel

Betrouwbare webshop

Duidelijke website, gemakkelijk te bestellen en vlotte levering!

Uitstekend.

Makkelijk te bestellen en snelle levering.

8 goed

steeds tevreden geweest met mijn bestellingen , maar mijn laatste bestelling na lang uit voorraad bij zooplus was mera sensitive adult kalkoen en rijst. Jammer ik kreeg in plaatst van adult , senior geleverd. Ik hoop in de toekomst het juiste product geleverd te krijgen. mvg Caulier Marc

Prima hondevoer

Hond vindt het lekker en heeft mooie vaste ontlasting

Heel tevreden

Mijn bestelling kwam snel aan, goede service aan een zeer goede prijs! Aanrader

Heel tevreden met de bestelling.

Veel keus, goede prijs en snel geleverd

Goede producten snel in huis

Topproducten en ook dieet voer wordt snel en tegen gunstige prijs geleverd.

ze leveren netjes op tijd

Heel makkelijk dat ze het aangeven wanneer de volgende bestelling komt. Je kunt het dan ook afzeggen of verplaatsen. Heel makkelijk allemaal.

Het puppy voer is volgens mij te vochtig

Ik vind het voer heel vochtig

Duidelijkheid over levering, tevreden over producten. Hondensnacks, wordt van gesmuld ..., kauwstaafjes, plantaardig, voor de poetsbeurt van de tanden gaan er goed in. En de kluiven met ham vind mijn hond Pelle helemaal verrukkelijk !

Goede prijs en snelle levering

Genoeg keuze aan vi Voer en knuffels

Goed op tijd

Heel goed op tijd aangekomen gistermiddag. Hartelijk bedankt!!!!

Super sevice

Makkelijk te bestellen en super service.

Snel, duidelijk en goed.

Levering snel, goed en mooi spaarsysteem.

Ruime keuze

Ruime keuze in dieren voer en andere benodigdheden. Snel geleverd

Het is makkelijk om een account aan te maken en een bestelling te plaatsen! Het assortiment is top, lage prijzen en leuke aanbiedingen!!! Ik heb alleen een paar dagen langer moeten wachten voordat ik het in huis had. Dat is niet de schuld van Zooplus maar van de vervoerder! Ik ga zeker weer bestellen!!

TOP

Prijs en levering zijn altijd dik in orde.

Wordt uitkijken naar andere oplossing

Al jaren klant, maar de laatste tijd zéér ontevreden. Eerst en vooral wordt het geleverd door DPD, een bedrijf dat al NIET te vertrouwen is. DPD wordt gekozen door hun centraal magazijn ; de klant kan dit wijzigen. Al sinds 1707 jl wachtende op een levering. Aan de telefoon krijg je te horen dat het wel ergens in de loop van deze week zal worden geleverd. Waar is jullie klantenservice van vroeger ???

Geweldige service

Ik had een schadegeval bij mijn bestelling. Kreeg direct nieuw opgestuurd. Keurig en klantvriendelijk afgehandeld. Heel tevreden

goed verzorgde produkten in een levering

Produkten besteld en zeer vlug ontvangen, goede servies is belangrijk. ben zeer tevreden. bedankt zooplus.

+31 132082053

Over zooplus