Uitstekende service

Bijna perfecte service

Zak voer besteld voor hongerige pup, keurig vooruit betaald, aangegeven dat er geen spoed bij was...en toen...niets meer. Na 2 weken contact opgenomen en toen bleek het pakket door DHL wegens transportschade retour te zijn gezonden. Het punt van verbetering is, dat Zooplus dit even had moeten melden. Maar Zooplus heeft, nadat wij zelf contact hadden gezocht, de ontbrekende zending direct opnieuw laten leveren, zonder schade!

misleidende advertentie

Misleidende reclame en slechte aftersales service

Altijd op tijd en snel.

Alles loopt perfect,snelle levering,retour gebeurt vlotjes,bonuspunten is zeker een meerwaarde

Altijd goed

Bestel altijd hetzelfde en weet dat het goed is

Ik ben zeer tevreden.

Ik heb medische problemen en moet dagelijks naar kiné en logo dus vind ik het heel handig dat ik het kan afhalen in afhaalpunt samen met mijn man en met auto. Ik heb altijd snel mijn bestelling en ook online is alles duidelijk.

Konijnenvoer besteld Vorige bestelling was niet goed Retour gezonden en nieuwe levering ontvangen Snel ontvangen en in goede staat

was verwondert van de serv

Zeer snel geleverd zoals was voor zien

Altijd op tijd in huis

Er is genoeg keuze en de bestellingen zijn altijd op tijd en snel geleverd. De prijzen zijn ook netjes en niet duur.

Spijtig van de kapotte verpakking probleem zeer goed opgelost

Alles oke

Snelle service. Dank u

Volledig tevreden.

Alles formidabel naar wens!

Snel geleverd, goede prijzen

Leuke aanbiedingen en mooie concurrerende prijzen. Afspraken worden nagekomen, geleverd zoals beloofd.

Alles prima in orde

Gemakkelijk, snel en goede producten

Zowel voor onze hond als kat reeds voeding en non food artikels gekocht. Altijd tevreden over levering, prijzen en kwaliteit

snel geleverd

zeer snelle bezorging en de producten tip top in orde

Tevreden

Tevreden van de service

Niet goes

Geen bestelling gehad

Super fijn, maar de prijzen veranderen elke maand wel

Het is gewoon een hele handige site met goede informatie en juiste levering. Het enige is dat de prijzen gewoon enorm fluctueren. Als ik een besgelling doe is het elke maand wel een andere prijs.

Goede service.

Goede spullen en makkelijk te bestellen.

alles top

snelle en correcte levering

Heel tevreden en snelle service

Zeer tevreden met de snelle service. Regelmatig ook kortingsbonnen, Top!

Duidelijke site, de producten zijn gemakkelijk te vinden. Supersnelle levering en goed ingepakt.

Goede kwaliteit

Heel goede ervaring en goede producten en veel keus

+31 132082053

service@zooplus.nl