Op tijd geleverd ,netjes verpakt. Prima!!

Goed verzorgd

Prima op tijd en zorgvuldig verpakt.

Netjes opgelost

Er was een doos beschadigd aangekomen en 1 zak katten stenen was kapot de straat lag onder de stenen. Ik heb het gemeld telefonisch want kon ff niet via zooplus, kreeg een mailtje terug met twee oplossingen geld terug of een nalevering die laatste heb ik gekozen.er werden mij twee zakken katten stenen toegestuurd de volgde dag had ik al in huis . Mijn dank is groot Zooplus

Beschadigd achtergelaten

Bestellen gaat prima. De bezorger is echter van DPD en laat beschadigde verpakking achter voor de deur zonder even aan te bellen. Producten van Zoo zijn prima maar bezorging is zo’n ramp dat ik niet meer bestel

Gewoon perfect. Wat ik ook bestel altijd netjes en op tijd geleverd. Aanrader voor iedereen !

Zeer goed geregeld

Ondanks dat de inhoud van de doos kapot en beschadigd was. Zijn we netjes en goed geholpen. Goede service en erg klant vriendelijke hulp

Goede spullen en een prima klantenservice.

Fijne service en snel een oplossing !

Kattenluikje deed het niet meer , snel een antwoord op mijn mail en een geboden oplossing !! Super

Goede kwaliteit en snelle levering

Hele goede kwaliteit kattenvoer. Het vacht van mijn kat ziet er nu weer goed uit. Ze heeft geen kale plekken meer. Ben zeer tevreden. En wordt snel geleverd.

Altijd correcte info en levering

Stiptheid

Goede service en snelle levering kwaliteit is goed

Snelle levering, goed verpakt

Klantenservice zero stars

Omdat het schaaltje van keramiek zwaar beschadigd was, het kattekruid nep was , 2 sterren, gaat mij niet om die 4 euro hoor. Maar klantenservice neemt je niet series.

Duidelijke app, uitgebreide keuze, correcte en vlotte levering. Fijne voordelen met de spaarpunten!

fantastische ervaring

snel & makkelijke website en fantastische manier van bestellen

Snelle bezorging

Goede service en voordelig

Prima producten, goede service.

Prima producten, goede service.

geweldig

Het is geweldig als je iets besteld dat je het snel geleverd krijgt.

Uitstekende service

PostNL had het pakketje niet afgeleverd, de chauffeur had het niet gehaald. Ik moest het afhalen bij een service punt. Aangezien ik 74 jaar oud ben en niet in het bezit van een auto, heb ik de klantenservice gebeld. Uiteindelijk is het de verantwoordelijkheid van Zooplus. Een vriendelijke medewerker heeft het toen uitstekend opgelost. Inmiddels is de braadworst en het gehakt klaar, daarvoor mijn hartelijke dank. ps. mag Postnl dit zo maar doen. Jullie hebben neem ik aan een afspraak.

Alles altijd in orde

Kan je op rekenen - geen vergissingen en altijd vlug geleverd en je spaart voor geschenkjes voor je huisdieren of het asiel.

Alles makkelijk te vinden

Tweede keer dat we een bestelling plaatsen. Eerste keerde duurde het even voordat de bestelling kwam, maar er kwam een keurige mail dat het erg druk was. Deze keer verliep alles heel vlot. Erg blij dat we dieet voeding voor onze kat makkelijk kunnen bestellen.

Alles top geregeld

Op tijd, vlgs afspraak!!!

Snelle, nette levering. 1x 3 blikken ingedrukt ontvangen, maar direct nieuwe toegestuurd gekregen.

Snelle, nette levering. 1x 3 blikken ingedrukt ontvangen, maar direct nieuwe geleverd gekregen. Top service!

+31 132082053

Over zooplus