Ik ontvang mijn bestellingen op basis van goede producten en een informatief magazine sturen zij erbij Toppers
Goede producten . Leuk spaarsysteem. Stevig verpakt verzonden . Top!
Zooplus geeft gewoon goede en snelle service en is tot nu toe met de hondenbrokken die wij hebben de goedkoopste.
Fijn dat ik het gourmet Soup bij jullie kan bestellen, want het is in de winkels niet te verkrijgen Mijn katten Lotje en Doerak vinden dit heerlijk
Ik ben alweer een poosje klant en ik vind de prijs en kwaliteit goed in verhouding, snelle service en ruim en breed assortiment. Meestal koop ik kattenvoer en de zakken voorin de kattenbak, dit wordt super snel geleverd. Recent de hop in kattenbak gekocht, wat zeer goed bevalt.
Zie boven
Enige wat ik zou willen, is een ander bezorgservice keuze (ben geen fan van dhl, qua kwaliteit van die service). Verder kan ik goed mijn producten vinden en is er ruime keuze voor het overgrote deel. Communicatie is altijd top en duidelijk. Snelle en nette bezorging, ookal wordt er aangegeven dat het wat langer duurt, ik heb daar geen problemen mee. Gebruiksvriendelijke website en fijn om de recensies te lezen.
Ik bestel mijn brokjes voor de katten bij zooplus.Gaat goed en wordt op tijd bezorgd. Ben er blij mee
Ik men heel blij met ZOOPLUS... Wij kopen speciaal voer, voor een hele voordelige prijs!! Onze dieren zijn er dol op & en zijn (weer) Super Gezond!! Vooral ons Oude Vriendje! Website makkelijk in gebruik....tevens kan je je bestelling "Herhalen" Ideaal!! IK ZEG DOEN..... (En nee, ik werk er niet)
Bestellingen optijd geleverd, via chat geweldig geholpen. Wat wil een mens nog meer voor zijn dier.
Altijd tevreden met de producten die ik bestel. Echter zijn ze sinds kort over gestapt van post nl naar dhl. Daarnaast is de verpakking van de zakken kattengrind gewijzigd. Afgelopen donderdag kreeg ik 3 kapotte dozen, waarin 2 gescheurde zakken kattengrind. De 3e zak was nog heel. Hier word ik niet vrolijk van.
Bij zooplus hebben ze (bijna) alles wat ik nodig heb voor mijn hond. De site werkt heel prettig en ik houd van de functie om items favoriet te maken, zodat je ze later in de winkelmandje kan leggen. Het spaarplan is prettig. Bezorging is altijd snel.
Beste Marieke, Dank je wel voor je uitgebreide en positieve review 😊 Wat fijn om te lezen dat je bij zooplus (bijna) alles vindt wat je nodig hebt voor je hond 🐶💚 We zijn blij dat je onze website prettig in gebruik vindt en dat functies zoals het favorieten opslaan en het spaarplan voor jou echt meerwaarde hebben 🛒⭐ Ook mooi om te horen dat de bezorging altijd snel verloopt 🚚✅ Dat is precies waar we ons elke dag voor inzetten. Bedankt voor je vertrouwen en je mooie woorden — daar worden we erg blij van! Vriendelijke groet, Team zooplus 💚
Weinig korrels vallen ernaast zelfs smart pellets
Beste Renier, Dank je wel voor je review 😊 Wat fijn om te lezen dat je zo tevreden bent met de mat en dat er weinig korrels naast vallen, zelfs bij het gebruik van smart pellets 👍🐾 Mooi dat het product zo goed aan je verwachtingen voldoet! Dank je wel voor het delen van je ervaring en je vertrouwen in zooplus 💚 Vriendelijke groet, Team zooplus 💚
Je moet wel optijd bestellen de bestelling komt pas na 3 dagen
Beste Marie-Jose, Dank je wel voor je review 😊 Wat fijn om te lezen dat je bestelling netjes is aangekomen en dat je ons een echte aanrader vindt 💚 Bedankt ook voor je eerlijke aanvulling over de levertijd. Het klopt dat bestellingen soms na ongeveer 3 dagen worden geleverd, en fijn dat je dit duidelijk aangeeft voor andere klanten 📦📅 We waarderen je feedback enorm en helpen je ook bij een volgende bestelling graag weer verder 🐾 Vriendelijke groet, Team zooplus 💚
Heel tevreden.
Beste Nel, Dank je wel voor je fijne review 😊 Wat mooi om te lezen dat je bestelling snel is geleverd en goed verpakt was 📦✅ We zijn blij dat je heel tevreden bent en waarderen het enorm dat je dit met ons deelt 💚🐾 Vriendelijke groet, Team zooplus 💚
Gezonde voeding aan een maatschappelijke prijs . Snelle levering . Alles top Bedankt
Beste Marc, Wat een fijne review om te lezen 😊🐶 Wat mooi dat zowel je hondje als jij content zijn 💚 Fijn dat je de gezonde voeding, de maatschappelijke prijs en de snelle levering zo waardeert 🚚✨ Dank je wel voor je vertrouwen en je mooie woorden. Daar doen we het voor! 🐾 Vriendelijke groet, Team zooplus 💚
In de toekomst zal ik Per zak bestellen! Het probleem is bij DPD, alhoewel ik vraag om het aan huis té leveren ze toch in een postpunt leveren. Laatste keer hebben ze door onze straat of op 50 m van ons huis voorbij moeten komen om naar het postpunt Copam in Bellegem té leveren. Ze kunnen oprijden en aan onze garagepoort afzetten, maar ze vertikken het. Een doos van 30kg is voorbij moeten komen iedereen veel te zwaar, dus in de toekomst per zak.
Beste Jeannine, Dank je wel voor het delen van je ervaring 😊 Fijn om te lezen dat je over zooplus zelf tevreden bent en dat we voor jou een prima keuze blijven 💚 We begrijpen je frustratie heel goed wat betreft de bezorging door DPD 😔 Zeker bij zware pakketten van rond de 30 kg is het natuurlijk erg vervelend wanneer deze, ondanks een verzoek tot thuislevering, toch bij een afhaalpunt worden afgeleverd. Dat dit extra moeite en ongemak oplevert, snappen we volledig 💪📦 Je keuze om in de toekomst per zak te bestellen is heel begrijpelijk. Tegelijk nemen we dit soort signalen serieus en blijven we dit bespreken met onze bezorgpartners, zodat leveringen zo correct en klantvriendelijk mogelijk verlopen 🚚 Dank je wel voor je eerlijke feedback en je vertrouwen in zooplus. We hopen je ook in de toekomst goed van dienst te kunnen blijven 🐾 Vriendelijke groet, Team zooplus 💚
Groot assortiment en snelle levering
Beste Rob, Dank je wel voor je enthousiaste review 😊 Wat fijn om te lezen dat je ons grote assortiment waardeert en tevreden bent over de snelle levering 🛒🚚 Dat is precies waar we ons elke dag voor inzetten 💚🐾 Vriendelijke groet, Team zooplus 💚
Bestelling was snel geleverd. Veel keuze in producten
Beste Meliza, Dank je wel voor je positieve review 😊 Wat fijn om te lezen dat je onze service als prima ervaart, dat je bestelling snel is geleverd en dat je tevreden bent over de ruime keuze aan producten 🛒🐾 We waarderen je feedback enorm en helpen je ook in de toekomst graag verder 💚 Vriendelijke groet, Team zooplus 💚
Duidelijke app om te gebruiken.
Beste Will, Dank je wel voor je positieve review 😊 Wat fijn om te lezen dat je zooplus ervaart als goed, snel en betrouwbaar 💚 Ook leuk om te horen dat je onze app duidelijk en prettig in gebruik vindt 📱🐾 Dat is precies wat we willen bieden! Bedankt voor je vertrouwen en je mooie woorden. We helpen je ook in de toekomst graag verder. Vriendelijke groet, Team zooplus 💚
Fijn bedrijf en producten als alles goed loopt. Echter als iets niet goed gaat en je wilt dat bespreken met de klantenservice krijg je iemand aan de telefoon die geen verantwoordelijkheid neemt. Weinig gezien dat er zo onpersoonlijk gereageerd wordt. Het maakt de medewerker van de klantenservice niet uit of je nog wel of niet klant wilt zijn. En als je vraagt naar contact met een manager, is het enige antwoord ... stuur maar een mailtje. Als klant verwacht ik dat de klantenservice zelf een actie opzet dat er teruggebeld wordt. Echt teleurgesteld in de afhandeling van mijn melding/verzoek.
Beste Gerard, Dank je wel dat je de tijd hebt genomen om je ervaring zo uitgebreid te delen. Wat jammer om te lezen dat je dit zo hebt ervaren 😔 We begrijpen je teleurstelling heel goed. Zolang alles soepel verloopt, is de ervaring prettig, maar juist wanneer er iets misgaat, mag je van onze klantenservice betrokkenheid, verantwoordelijkheid en een persoonlijke benadering verwachten. Het spijt ons oprecht dat dit in jouw geval niet zo is overgekomen 🙏 Dat je het gevoel kreeg dat de medewerker geen eigenaarschap nam en dat het leek alsof het niet uitmaakte of je klant zou blijven, vinden we erg vervelend om te horen. Dat is absoluut niet hoe wij met onze klanten willen omgaan 💚 Ook begrijpen we je verwachting dat er bij een verzoek om contact met een manager proactief wordt meegedacht, bijvoorbeeld door een terugbelactie te starten, in plaats van alleen te verwijzen naar e‑mail. Je feedback hierover nemen we serieus en zien we als een belangrijk verbeterpunt 📞✉️ Er zal binnenkort contact met je worden opgenomen vanuit onze klantenservice. Dank je wel dat je dit zo eerlijk met ons deelt, ook al was de aanleiding teleurstellend. Jouw feedback helpt ons om onze klantenservice verder te verbeteren. Vriendelijke groet, Team zooplus 💚
Ik had snel betaald maar na retour zending moet je wel erg lang wachten op je geld .Na 3weken nog geen cent te zien op mijn rekening.Ga nadenken over vervolg!
Beste klant, Dank je wel voor het delen van je ervaring. Het spijt ons oprecht om te lezen dat dit zo is verlopen 😔 We begrijpen heel goed hoe frustrerend het is wanneer je snel hebt betaald, het product hebt geretourneerd, en vervolgens lang moet wachten op de terugbetaling. Dat je na drie weken nog niets op je rekening hebt ontvangen, is uiteraard niet wat je van ons mag verwachten. Onze excuses hiervoor 🙏 Een terugbetaling hoort duidelijk en tijdig te verlopen zodra een retour is verwerkt. We vinden het jammer dat dit in jouw geval niet goed is gegaan en dat dit tot twijfels over vervolgstappen heeft geleid. Dat begrijpen we heel goed. Er zal binnenkort contact met je worden opgenomen vanuit onze klantenservice. Dank je wel dat je dit signaal met ons deelt. We nemen dit soort feedback serieus, omdat het ons helpt om onze retour- en terugbetalingsprocessen verder te verbeteren 💚 Vriendelijke groet, Team zooplus 💚
Ik had iets besteld en wilde dit terug sturen maar klantenservice stelde iets anders voor, super.
Beste Ella, Dank je wel voor je mooie review 😊 Wat fijn om te lezen dat je bestelling super snel is geleverd en dat je onze klantenservice als geweldig hebt ervaren 💚 Goed om te horen dat we samen een passende oplossing konden vinden, waardoor terugsturen niet eens nodig was — precies zoals we het graag doen 👍🐾 Dank je wel voor je vertrouwen en je positieve woorden. We staan ook in de toekomst graag voor je klaar! Vriendelijke groet, Team zooplus 💚
Correcte levering en vriendelijk
Beste Rosita, Dank je wel voor je positieve review 😊 Wat fijn om te lezen dat je de levering als correct hebt ervaren en dat je ons als vriendelijk hebt ervaren 💚 Dat stellen we enorm op prijs en motiveert ons om dit serviceniveau vast te blijven houden 🐾 Vriendelijke groet, Team zooplus 💚
service
Beste Anouk, Dank je wel voor je korte maar positieve review 😊 Fijn om te lezen dat je onze service als goed ervaart 💚 We waarderen het enorm dat je dit met ons deelt en helpen je ook in de toekomst graag verder 🐾 Vriendelijke groet, Team zooplus 💚