De prijzen zijn goedkoper dan in veel dierenwinkels en ook een groot aanbod .
Beste Martine, Bedankt voor je review! 😊 Wat fijn om te horen dat je tevreden bent over onze prijzen en het ruime aanbod 🛒✨ – daar doen we het voor! 💚 We zijn wel benieuwd: je geeft ons een 5, terwijl je zo positief bent. Is er misschien iets dat we nog kunnen verbeteren? We horen je feedback graag, zodat we onze service nog beter kunnen maken voor jou en andere klanten 🙏😊 Alvast bedankt voor het meedenken en hopelijk mogen we je in de toekomst nog meer overtuigen! 🐾 Vriendelijke groet, Team zooplus 💚
Uitgebreide keuze
Beste klant, Bedankt voor je review! 😊 Wat fijn om te horen dat je tevreden bent over de snelle levering én onze uitgebreide keuze 🛒📦✨. We doen ons best om voor ieder huisdier het juiste product snel bij je thuis te krijgen, dus het is geweldig dat je dit zo ervaart! 💚 Dank je wel voor je vertrouwen en we hopen je snel weer terug te zien bij zooplus 🐾 Vriendelijke groet, Team zooplus 💚
Super tot over de drempel en blije hondjes
Beste Karina, Bedankt voor je geweldige review! 😊 Wat leuk om te horen dat alles “super tot over de drempel” is gegaan 🚚✨ en dat de hondjes zo blij zijn 🐶💚 — daar worden wij natuurlijk ook heel blij van! Dank je wel voor je vertrouwen en we hopen je snel weer terug te zien bij zooplus 🐾 Vriendelijke groet, Team zooplus 💚
1 product kwam beschadigd toe, er is direct een nieuw product geleverd.
Beste Rebecca, Bedankt voor je review! 😊 Wat vervelend om te horen dat een product beschadigd is aangekomen 😔📦, maar we zijn blij dat je tevreden bent met hoe dit direct is opgelost met een vervangend product 💚✨. Zo hoort het natuurlijk te gaan! Dank je wel voor je begrip en je vertrouwen. We staan altijd klaar om je snel verder te helpen als er iets misgaat 🐾 Vriendelijke groet, Team zooplus 💚
Altijd goedkoop en eerlijke service
Beste klant, Bedankt voor je geweldige review! 😊 Wat fijn om te horen dat je zo tevreden bent en onze service als eerlijk en voordelig ervaart 💚✨. Daar doen we elke dag ons best voor! Dank je wel voor je vertrouwen en je mooie woorden – we hopen je nog vaak te mogen helpen 🐾 Vriendelijke groet, Team zooplus 💚
Alles ging prima, van bestellen tot bezorgen
Beste Agnes, Bedankt voor je review! 😊 Wat fijn om te horen dat alles helemaal prima is verlopen, van het bestellen tot aan de bezorging 📦✨. Dat is precies de ervaring die we graag willen bieden! 💚 Dank je wel voor je vertrouwen en we hopen je snel weer terug te zien bij zooplus 🐾 Vriendelijke groet, Team zooplus 💚
Onze poes moet speciaal voer eten, maar vind niet alles lekker. We hadden eten voor haar besteld en ze trok haar neus ervoor op. Gekeken of ik de extra doos terug kon sturen. Ik kreeg zonder problemen mijn geld terug gestort en mocht het voer doneren aan een goed dierendoel. Heel erg blij dat ik een ander blij kon maken met het voer en dat ik het geld terug kreeg, zodat ik een nieuwe bestelling kon doen!
Beste Eldi, Bedankt voor je mooie en uitgebreide review! 😊 Wat fijn om te horen dat je zo goed geholpen bent 💚. We begrijpen helemaal dat het lastig kan zijn als je poes haar eten niet lekker vindt 🐱🍽️, dus het is extra belangrijk dat je dan snel en makkelijk een oplossing krijgt. Geweldig dat je zonder problemen je geld hebt teruggekregen én dat je het voer mocht doneren aan een goed dierendoel 🙏🐾. Zo wordt er niet alleen voor jou, maar ook voor andere dieren iets moois gedaan – daar worden wij ook blij van! Dank je wel voor je vertrouwen en je positieve ervaring. We helpen je natuurlijk graag weer bij je volgende bestelling 😊 Vriendelijke groet, Team zooplus 💚
Zeer positief. Indien problemen worden die zeer correct opgelost. Een aanrader.
Beste Yvette, Bedankt voor je mooie review! 😊 Wat fijn om te horen dat je zo positief bent over onze service 💚. Geweldig dat je ervaart dat leveringen altijd correct zijn en dat eventuele problemen netjes en goed worden opgelost 📦✨ – dat is precies waar we naar streven! Dank je wel voor je vertrouwen en je aanbeveling, dat waarderen we enorm 🙏🐾 Vriendelijke groet, Team zooplus 💚
Bestelling wordt altijd keurig verpakt en snel verzonden. Prijzen op site aantrekkelijk.
Beste Mar, Bedankt voor je mooie review! 😊 Wat fijn om te horen dat je bestelling altijd keurig verpakt en snel wordt verzonden 📦✨. Ook geweldig dat je onze prijzen als aantrekkelijk ervaart 💚 – daar doen we het voor! Dank je wel voor je vertrouwen en we hopen je snel weer te mogen helpen bij een volgende bestelling 🐾 Vriendelijke groet, Team zooplus 💚
Vlugge levering, en interessante prijzen. Leuk om een extraatje te hebben met de gespaarde punten
Beste Martine, Bedankt voor je mooie review! 😊 Wat fijn om te horen dat je bestelling vlot is afgehandeld en snel geleverd werd 📦✨. Super ook dat je onze prijzen interessant vindt 💚 én dat je geniet van de extra’s via het spaarsysteem 🎁🐾 – dat maakt het natuurlijk extra leuk! Dank je wel voor je vertrouwen en we hopen je snel weer terug te zien bij zooplus! 😊 Vriendelijke groet, Team zooplus 💚
Herhaalservice is prettig, alleen niet strak. Gelukkig krijg je op tijd bericht. Maar moet áltijd bijstellen. Spaarsysteem vind ik misdadig. Zou geen geld moeten kosten.
Beste Patty, Bedankt voor je review! 😊 Fijn om te horen dat je tevreden bent over de herhaalservice 💚. Tegelijkertijd begrijpen we dat het vervelend is dat je deze telkens moet bijstellen en dat het nog niet helemaal strak verloopt 😔📦. Goed dat je aangeeft dat de communicatie op tijd is – daar blijven we op inzetten 👍. We nemen je feedback zeker mee, want we willen juist dat de herhaalservice zo makkelijk en zorgeloos mogelijk is voor jou. Dank je wel voor je eerlijke feedback en je vertrouwen 🐾✨ Vriendelijke groet, Team zooplus 💚
Zeer goede spullen wordt altijd goed geleverd en ik vind het fijn dat je zooplus punten krijgt die geef ik dan meestal aan goed doel
Beste klant, Bedankt voor je mooie review! 😊 Wat fijn om te horen dat je zo tevreden bent over onze producten en dat alles altijd goed wordt geleverd 📦✨ – daar doen we het voor! 💚 Extra mooi om te lezen dat je je gespaarde zooplus punten gebruikt voor een goed doel 🙏🐾. Dat maakt jouw bestelling niet alleen fijn voor je eigen huisdier, maar ook voor andere dieren – geweldig! Dank je wel voor je vertrouwen en je positieve woorden 😊 Vriendelijke groet, Team zooplus 💚
Wat ik besteld was gauw in huis.
Beste Ada, Bedankt voor je review! 😊 Wat fijn om te horen dat je bestelling snel in huis was 📦✨ – dat is precies waar we naar streven! 💚 Dank je wel voor je vertrouwen en we hopen je snel weer terug te zien bij zooplus! 🐾 Vriendelijke groet, Team zooplus 💚
Mijn bestelling kwam weer vlot. Prima verpakt.
Beste Ria, Bedankt voor je review! 😊 Wat fijn om te horen dat je bestelling weer vlot is aangekomen en netjes was verpakt 📦✨ – dat is precies de service die we graag bieden! 💚 Dank je wel voor je vertrouwen en we hopen je snel weer terug te zien bij zooplus 🐾 Vriendelijke groet, Team zooplus 💚
Vlugge levering. Zoals altijd.
Beste Tania, Bedankt voor je mooie review! 😊 Wat fijn om te horen dat je zo tevreden bent en dat de levering, zoals altijd, weer lekker vlot ging 📦✨. Dat is precies de ervaring die we je graag blijven bieden! 💚 Dank je wel voor je vertrouwen en je trouwe bestellingen – we hopen je snel weer terug te zien bij zooplus 🐾 Vriendelijke groet, Team zooplus 💚
Komt netjes aan,en goed geregeld
Beste klant, Bedankt voor je review! 😊 Wat fijn om te horen dat je regelmatig bij ons bestelt en dat alles netjes aankomt en goed geregeld is 📦✨. Dat is precies waar we elke dag ons best voor doen! 💚 Dank je wel voor je vertrouwen en we hopen je nog vaak terug te zien bij zooplus 🐾 Vriendelijke groet, Team zooplus 💚
Tweede keer op rij dat de brokkenzak gescheurd in de doos zat. Voor een zak van ruim 50,- per zak vind ik dat behoorlijk zonde. Kon gelukkig de meeste brokken wel redden, maar waar laat je 10 kilo aan brokken. De zak was niet af te sluiten. Eerder was ik tevreden. Hoop dat het de volgende keer weer ok is, anders moet ik verder kijken. Ik zet de aanbeveling wel op ja, omdat het eerder altijd goed was.
Beste Maaike, Bedankt voor je eerlijke en uitgebreide review. 😊 Wat vervelend om te horen dat de zak kattenbrokken al voor de tweede keer gescheurd bij je is aangekomen 😔📦. We begrijpen heel goed dat dit extra frustrerend is, zeker gezien de waarde van het product en het ongemak dat het met zich meebrengt. Fijn dat je nog een groot deel hebt kunnen redden, maar dit is natuurlijk niet zoals het hoort — en al helemaal niet als de zak vervolgens niet meer goed afsluitbaar is. We willen dit graag serieus met je oppakken, zodat dit in de toekomst voorkomen kan worden. Omdat je in deze review geen bestel- of klantgegevens hebt achtergelaten, kunnen we jouw dossier helaas niet direct traceren. We willen je daarom vriendelijk vragen om contact op te nemen via [email protected], onder vermelding van je klant- of bestelnummer, deze KIYOH review en referentie “KIYOHZP”, zodat we dit zo snel mogelijk intern kunnen laten onderzoeken en je zo goed mogelijk kunnen assisteren 🔍💚 We waarderen het enorm dat je, ondanks deze ervaring, toch nog vertrouwen in ons hebt vanwege je eerdere positieve ervaringen 🙏. We doen ons best om je de volgende keer weer de service te bieden die je van ons gewend bent. Nogmaals onze excuses voor het ongemak en bedankt dat je dit met ons deelt. 🐾 Vriendelijke groet, Team zooplus 💚
Snel geleverd!!
Beste Els, Bedankt voor je geweldige review! 😊 Wat fijn om te horen dat je bestelling snel is geleverd 📦✨ – daar doen we het voor! Dank je wel voor je vertrouwen en we hopen je snel weer terug te zien bij zooplus 🐾💚 Vriendelijke groet, Team zooplus 💚
Zelf retour gestuurde goederen (verkeerd maat besteld) was snel afgehandeld
Beste Harro, Bedankt voor je mooie review! 😊 Wat fijn om te horen dat je het bestellen als prettig ervaart en dat je bestelling snel geleverd werd 📦✨. Super ook dat de retour van de verkeerd bestelde maat zo vlot is afgehandeld – we vinden het belangrijk dat dit soepel en zonder gedoe verloopt 💚 Dank je wel voor je vertrouwen en we hopen je snel weer terug te zien bij zooplus! 🐾 Vriendelijke groet, Team zooplus 💚
Telefonisch Bereikbaar en goed spul
Beste Ineke, Bedankt voor je mooie review! 😊 Wat fijn om te horen dat je ons telefonisch goed kunt bereiken en tevreden bent over de kwaliteit van onze producten 📞✨. Dat vinden we heel belangrijk en doen we met plezier voor je! 💚 Dank je wel voor je vertrouwen en we hopen je snel weer terug te zien bij zooplus 🐾 Vriendelijke groet, Team zooplus 💚
Zowel het gemak van bestellen als de verdere aflevering zijn perfect verlopen!
Beste Lutgarde, Bedankt voor je geweldige review! 😊 Wat fijn om te horen dat zowel het gemak van bestellen als de levering perfect zijn verlopen 📦✨ – dat is precies de ervaring die we je graag willen bieden! 💚 Dank je wel voor je vertrouwen en we hopen je snel weer terug te zien bij zooplus 🐾 Vriendelijke groet, Team zooplus 💚
Prima site met goede prijzen.
Beste klant, Bedankt voor je mooie review! 😊 Wat fijn om te horen dat je tevreden bent over onze goede prijzen en de snelle levering 📦✨. Ook leuk dat je onze site als prettig ervaart – daar doen we het voor! 💚 Dank je wel voor je vertrouwen en we hopen je snel weer terug te zien bij zooplus 🐾 Vriendelijke groet, Team zooplus 💚
Shoppen bij zooplus voor onze huisdieren is altijd leuk, fijn dat er ook regelmatig korting zit op groot verpakkingen. Snelle verzending, alles komt altijd keurig aan.
Beste Laurette, Bedankt voor je mooie en uitgebreide review! 😊 Wat fijn om te horen dat shoppen bij zooplus altijd leuk is voor jou en je huisdieren 🐾💚. Geweldig dat je tevreden bent over de snelle verzending en dat alles steeds netjes aankomt 📦✨. Ook fijn dat je de kortingen op grotere verpakkingen waardeert – daar doen we het natuurlijk voor! Dank je wel voor je vertrouwen en we hopen je snel weer terug te zien bij zooplus! 😊 Vriendelijke groet, Team zooplus 💚
Zeer tevreden klant. Goede en ruime keuze, prima communicatie en snelle levering.
Beste Katinka, Bedankt voor je mooie review! 😊 Wat fijn om te horen dat je zo tevreden bent 💚. Geweldig dat je onze ruime keuze, goede communicatie en snelle levering zo waardeert 🛒📦✨ – daar doen we het elke dag voor! Dank je wel voor je vertrouwen en je positieve woorden. We hopen je snel weer terug te zien bij zooplus! 🐾😊 Vriendelijke groet, Team zooplus 💚
Snelle levering en goede aanbieding
Beste Yvonne, Bedankt voor je fantastische review! 😊 Wat fijn om te horen dat je zo tevreden bent over de snelle levering en de goede aanbiedingen 📦✨ – daar doen we het voor! 💚 Dank je wel voor je vertrouwen en we hopen je snel weer terug te zien bij zooplus 🐾 Vriendelijke groet, Team zooplus 💚