Alles is duidelijk

Alles is duidelijk, goeie, verstaanbare uitleg bij producten, goeie vlotte service

Altijd tevreden.

Na bestelling altijd snel en netjes geleverd. De punten systeem is mooi meegenomen met en gebruik vriendelijke website. Kort om een heel tevreden klant.

Goed product en snelle levering

Zeer tevreden van Zooplus

Bestellingen worden snel geleverd en zijn altijd correct van wat ik had besteld.Ben nog altijd klant .

Goede prijs en netjes thuis afgeleverd

Tevreden

Snelle en correcte sevice

Fantastisch , alles snel geleverd !

Bestelling snel geregeld, bestel niet vaak online maar dit ging prima

top

goede en snelle service ! webshop ook heel gemakkelijk in gebruik.

kwaliteit

De producten zijn van uitstekende kwaliteit en gewild bij mijn hond

TOP. 100 % TEVREDEN

HEB al verschillende bestellingen gedaan bij ZOOPLUS. Altijd voorafbetaald. Kontent van de levering, en de beloofde leveringstijd. Goed verpakt.

Gemakkelijk zoeken van gewenst product en eenvoudig te bestellen.

Al enige tijd bestel ik het diervoer bij zooplus. Het bevalt uitstekend tot nu. Hoewel ik de site makkelijker vind als de app kan ik via de app onderweg soms snel even wat bestellen.

goede ervaring

goede ervaring

Super tevreden met de snelle leveringen

juiste en snelle levering

Mooie artikelen en mooie prijzen

Service en verzendingskosten verdubbeld bij gebruik van kortingscode

Ik had een kortingskode van 15%. Deze was zeer moeilijk in te voeren in de app, en op het moment dat ik de code invoerde, kwam er ook een extra servicekost bij de prijs, wat de korting praktisch neutraliseerde. Dat is klanten lokken met korting, en vervolgens de prijs verhogen, zodat je niet echt een korting krijgt, slechte marketing truuk, dat geeft geen goede indruk van jullie webshop, het is eigenlijk de klant bedriegen.

Betrouwbaar en kwaliteitsvolle producten

Ruime keuze Loyaliteit wordt beloond Goeie klantenservice

Goed al moet ik wel even zoeken naar het juiste product maar dat komt wel goed

Snelle levering, netjes verpakt,duidelijke omschrijving van het product

fijne aanbieding

Super fijne aanbieding. De ene dag besteld de volgende dag in huis.

Erg fijn om zware zakken diervoer thuisbrengen krijgen

Soms misleidende reclame, ipv korting over het hele assortiment van een merk alleen een paar producten. Verder top om zware producten thuis bezorgd te krijgen. Spaarplan is ook leuk.

Top bedrijf

Alles wordt op tijd geleverd, super bedrijf.

super

szybko i sprawnie

Prima produkt, scherpe prijs.

Mijn ervaringen met Zooplus zijn erg goed. De communicatie is duidelijk, ruim voor de volgende afleverdatum wordt deze aangekondigd, met de optie om de bestelling te wijzigen of de datum ervan. Zeer klantvriendelijk!

goed en snel

prijzen zijn aanzienlijk verhoogd maar nog altijd beter dan de concurrentie dus goed bezig vg ellen

+31 132082053

Over zooplus