Levering is snel en perfect

Mijn bestellingen heel snel geleverd goedkoop en ruime keuze

Goede prijs en mooi op afgesproken tijd afgeleverd

Voordelig en een zeer goede service

Mooie producten. Mooie kortingen. Snelle service. Kortom de beste website voor dierenvoeding.

Na mijn bestelling was er een snelle bezorging. mijn bestelling was goed verpakt.

Steeds correct

Ik heb tevreden van de service van Zooplus. De leveringen zijn altijd mooi op tijd, goede prijzen en de producten goed in orde.

Fijn winkelen en niet duur

Ik vindt het fijn om bij zooplus te winkelen alles bij elkaar en goede kwaliteit altijd wat ik nodig heeft zooplus op voorraad en hele fijne aanbiedingen mijn kat is gek op liquid snack hij krijgt er elke dag een en daar hebben jullie precies alle smaken die hij lekker vind en ze zijn niet duur soms zelf met 25% korting wat ik wel fijn vindt de speeltjes die ik ook bij zooplus gekocht heeft is hij heel gek op vooral de kat met kerst deken daar speelt hij het liefst mee hij trekt trekt hij de deken van de kat los en speelt met de kat verder ik moet er altijd om lachen

Fijne online winkel

Fijne online winkel om je aankopen te doen voor je huisdier. Zo ongeveer ieder merk voer volgens mij wel aanwezig. Gunstige prijzen, snelle levering. Prima ga zo door.

Fijne webshop met groot assortiment

Ik bestel al enige tijd als trouwe klant bij Zooplus. Er is een ruime keuze aan producten in het assortiment, en de levertijden zijn meer dan prima! Ik raad het winkelen bij Zooplus zeker aan! Ik ga zojuist mijn nieuwe bestelling plaatsen :)

My cats love it

My go-to to order anything for my two babies

Duidelijke website, goeie prijzen, snelle verzending, leuke aanbiedingen, zeker een aanrader

Fijne en goede levering

De website is duidelijk, makkelijk te bestellen en her bestellen. De levering is goed en netjes

Fijne samenwerking

Er wordt veel aangeboden op de site en veel mensen kunnen reviews plaatsen. Dat is erg fijn omdat het zo betrouwbaarder is wat je koopt. Retourregeling werkt goed en verzenden duurt gemiddeld.

Fantastische service

Goede producten voor een goede prijs en geweldige service.

Ik ben heel tevreden over Zooplus.

Ik ben heel tevreden over Zooplus. Ruim assortiment, altijd op voorraad en voordeliger dan de dierenspeciaalzaak of andere online winkels. Een bij het verstrekken kunnen je nog kiezen voor groene verzending ook. Wat wil je nog meer?

Naar aller tevredenheid

Tevreden over manier van bestellen, korting krijgen, verwerken en geleverd krijgen (duidelijke traceerbaar)

Goede service in een korte tijdspanne.

Tot hier toe steeds tevreden geweest over de snelle service en levering van de bestelde items. Af en toe goede deals te scoren tegen een deftige prijs. Mijne beide honden zijn niet zo kieskeurig en hun potje is steeds op korte tijd leeg na de voederbeurt. Enorme keuze aan ontzettend veel producten, men krijgt er keuzestress van...

Snel en netjes geleverd

Goede kwaliteit, ruime keuze, snelle levering.

Of je nú hondenbrokken, botten of kattenbakzand koopt; kwaliteit, kwantiteit en snel!

Ik heb al lang hele goede ervaringen met zooplus.de bestelling komt altijd volgens afspraak. Er is ook heel veel keus voor honden en katten

geweldig

Goede service,alles op tijd binnen volgens de afspraak. voor mij de beste online winkel top.

Zeer tevreden klant!!!

Zooplus heeft een mooie duidelijke website, waar je eigenlijk nagenoeg alles kan bestellen voor uw huisdier. Vaak ook hele goede aanbiedingen, zoals Hills kattenbrokjes, de 8+2 kg Dat scheelt echt behoorlijk wat geld, zo'n €20,- tot ongeveer €30,- per zak. Als er iets is, dan wordt het ook direct opgepakt en lossen ze het goed op. Kortom, een zeer tevreden klant dus!!!

Zeer goede ervaring

Grote keuze in producten Goede service Door de zoopoints kan je sparen voor gratis cadeaus Snelle levering

Heel tevreden, zelfs na foutje word alles direct aangepast

Was onlangs een probleem met mn visa lukte noet echt en was mn kortings code kwijtgeraakt (waarschijnlijk door mn eigen schuld). Dat werd direct na sturen van mail direct in orde gebracht.

Uitstekende prijs kwaliteit verhouding

+31 132082053