10/10 top

Website die heel overzichtflikken is en waar je alles kan vinden voor je viervoeter.

Fijne proucten voor een goede prijs en een leuk spaarprogramma. Helaas was mijn pakketje kwijt geraakt bij de bezorgdienst maar dit werd gelijk keurig geregeld door Zooplus, top!

zeker een meerwaarde voor me aankopen

je vind alles terug op 1 site van eten tot materiaal voor me alle huisdieren

Communicatie per mail en aflevering perfect.

Snelle levering.

Snelle levering van het gevraagde hondenvoer. Goed verpakt.

Goede prijzen / breed aanbod in producteb

Qua prijs is het de moeite waard om bij zooplus te bestellen. Ook hebben ze een breed aanbod van producten.

Dikke prima

De katten netten van jullie zijn fantastisch en ook nog eens de goedkoopste. Onze kattenkinderen zijn super blij met jullie.

Duidelijke website Ruim assortiment Goede communicatie Snel geleverd

In 1 woord top

Heel goede service mooie kortingen kortom top

Fijne en duidelijke website!

Alles wat je nodig hebt, met leuke spaaractie!

Goede aanbiedingen en snelle levering

Top prijs- kwaliteit verhouding en een breed aanbod. Onze kittens zijn fan van jullie brokken.

Super snel geleverd

Ik was echt verbaasd over de snelheid van levering. Binnen 48 uur

Ze geven een zeer goede service

Ze bieden mooie producten voor een goede prijs. Ook zwaardere producten (zoals 4 zakken back-2-naturekorrels in 1 bestelling) worden netjes in 2 zendingen gebracht. Leuk is ook dat je met je punten kunt sparen voor leuke extra's voor je huisdier. Wij zijn zeer tevreden over de service en de levering. Een dikke 5 sterren waard!

Heel fijn dat ze het ook naar boven brengen

Ik heb rugproblemen waardoor ik het lastig vind om veel grind in een keer te halen. Ik woon boven in een flat dus moet dan veel trappen op. Jullie bezorgen het gewoon aan de deur en dat vind ik heel fijn. Dat lost veel problemen op

Top voor mijn honden

Supere bestelling via Bpost .

stipte en correcte levering

geweldig

Een ruim aanbod in voer, met duidelijke info. Leuke aanbiedingen en snel geleverd. Ook de klantenservice heb ik als prettig ervaren. Snelle reactie en oplossing.

Ik bestel altijd bij zooplus, snel geleverd en eerlijke prijzen. Zak kattenvoer was kapot bij levering, gebeld en de volgende dag al een nieuwe gekregen. Top toch

Fijne, snelle en betaalbare service

Bij zooplus bestel ik al jaren van allerlei dingen voor mijn hond. Hondenvoer, snacks, speelgoed, voedingssupplementen etc. Ze leveren altijd de producten voor een mooie prijs en hebben een goeie prijs kwaliteitsverhouding. Ik blijf zo lang mijn hond leeft bij zooplus bestellen.

Alles was goed! Niks op aan te merken

Vaak voer en of speeltjes besteld voor mijn katjes en eigenlijk nooit problemen gehad. Klantenservice altijd goed bereikbaar en bestelling snel in huis

Prijstechnisch goed en snel geleverd

Mijn ervaringen zijn erg goed. Bestel hier al jaren..

Makkelijk snel voordelig

Het is makkelijk bestellen en snel thuis bezorgd. De prijzen zijn goedkoper dan in de winkel en je hoeft zelf niet te sjouwen met de grote zakken hondenvoer. Leuk spaar programma voor gratis speeltjes of lekkers. Daarom bestel ik al jaren bij zooplus

Top service, snelle levering

Snelle bezorging, super service, lage prijzen., veel keuze.

op tijd geleverd

mijn pakket stond netjes klaar op de plek waar ik het graag wilde.

ik ben heel blij met jullie. heel veel keus jullie hebben eigenlijk alles wel. wat je nodig heb voor huisdieren enz. en jullie zijn niet duur.

+31 132082053

Over zooplus