snelle levering, fijne producten

Ik heb een goede ervaring met Zooplus. Ze hebben goede aanbiedingen en ze leveren snel.

goed meestal snelle levering

vind iets opzoeken soms wel moeilijk,bv. kauwbotjes voor puppy kon ik niet vinden en die waren er wel v.m.

Goede prijs en service

Ik had een probleem dat de bezorger het pakketje niet aan huis had geleverd en had daarover contact met ze gezocht. Ik kreeg snel een reactie met daarin dank voor de melding, begrip voor de irritatie en ook nog een leuke attentie. Dat is nou service! Daarnaast zijn ze altijd scherp geprijsd in honden- en caviavoeding. Met de gespaarde punten kun je kiezen uit een ruim aanbod aan cadeaus.

Wow effect

Daar waar men een online (via de App) een bestelling doet. Duurt het niet lang en wordt direct de ontvangstbevestiging verstuurd en wordt men op de hoogte gehouden van het verdere verloop. Het is mogelijk dat het enkele dagen duurt voordat de levering aan huis geleverd wordt. Dikwijls zelf nog eerder. Met andere woorden levert zooplus topkwalitieit in zowel de service, de voedings suplimenten en de snelle levering. Dit geeft echt wel het Wow effect.

Goed en makkelijk

Het is zeer prettig bestellen vooral dat je kleine zakjes kan uitproberen of ie het lekker vind. Vaak zijn er aanbiedingen. Voor de kippen hebben ze goed voer en is zeker makkelijk dat ik niet met ie grote zware zakken hoef te sjouwen want dat kan ik niet. Als ik ff niet thuis ben kan ik het pakket voor de deur laten zetten door de neerzet methode aan te geven.

Overzichtelijk en betrouwbaar, goed aanbod

Op de website is goed te vinden wat je zoekt, ze geven suggesties voor eventuele andere artikelen. Kwaliteit is goed, omschrijving van de producten uitgebreidt. Levering is vlot, vaak volgende dag maar je hebt ook de mogelijkheid aan te geven dat de levering geoptimaliseerd mag worden om transport te besparen. Prijzen zijn scherp, zeker de aanbiedingen.

Kapotte verpakking

De verpakking was kapot en het emmertje met snacks lag open, waardoor de snacks los in de doos lagen en zelfs op straat terecht kwamen bij de bezorging.

Goedkoop, snelle levering, nooit gezeik

Ik bestel al een tijdje mijn hondenvoer hier. Altijd top geleverd met af en toe een kadpotje in de doos. Aanrader.

Mijn voer voor de egels wordt goed verpakt en snel geleverd! Beetje veel reclame-mails.

Mooi verzorgd afgeleverd

Alles zit stevig verpakt.

In 1 woord : SUPER

Handig om online je bestelling te plaatsen. Mooie opvolging van het pakket via track and trace. Stevige verpakking. Is geheel wat beter dan de vorige jaren. Ook het speciaal hondenvoer Neurocare is bij jullie te verkrijgen. Wat niet evident is. Heb het nu nog niet nodig, maar ik weet waar het te vinden is. De prijzen vallen ook goedkoper uit dan bij een andere dierenwinkel met benodigdheden.

Snel en waardevol

Ik kocht groot kattenvoer en het kwam heel snel aan. Prijs en kwaliteit zijn zeer goed.

Heel snel je aankoop bezorgd.

Snelle bezorging.

Voor het eerst voer voor de hond besteld. De ene dag besteld de andere dag binnen.

Alles perfect

Alles goed geleverd

Zeer tevreden klant

Ik ben zeer tevreden over Zooplus, krijg de bestellingen altijd keurig op tijd. Ook als ik iets bestel wat niet past doen ze niet moeilijk, doneer het product maar aan de dieren voedsel bank en wij sturen u een nieuw product toe, heel goede service !!

Goede kortingen

Dat onze bestelling iets langer duurde dan moest kregen we gelijk een korting voor de volgende bestelling.

Absolute aanrader

Reeds enkele jaren klant en nog altijd tevreden over zooplus!Bij eventuele vragen, dezelfde dag nog reactie via email.

Prettige online shop

Wanneer ik bestel heb ik dit altijd binnen een week in huis!

Veel keus

Altijd topservice!

De bestellingen zijn altijd correct en mooi op tijd geleverd. Zelfs retour worden snel afgehandeld. Vriendelijke service. Supertevreden dus!

Betrouwbaar & snel!

Ik bestel vaker bij Zooplus en de bezorging is altijd snel. Het is fijn dat je punten spaart bij elke aankoop en hiervoor mooie kortingen kan toepassen of zelfs producten kan kiezen!

Zeer tevreden over mijn bestelling correct en volgens afspraak !

Mijn ervaring eerste bestelling: zeer goed en prima in orde. Weldra doe ik nieuwe bestelling. Kennismakingsgeschenk een katten gaas heb ik niet echt nodig.

Imv personeels tekorten soms niet op de aangegeven tijd kunnen leveren. Kan niemand iets aan doen.

Bestelling ontvangen tip top

Alles in orde en vlug ontvangen, goeie prijs.

+31 132082053

Over zooplus