Bestelling ontvangen tip top

Alles in orde en vlug ontvangen, goeie prijs.

Fijne artikelen aanwezig voor mijn honden en paarden! Fijn geprijsd en goede aanbiedingen.

snelle levering, prima verpakt

goed spul voor mooie prijs

Tevreden klant

Ik bestel al een tijdje voer en snacks voor mijn kat. Het bestellen gaat eenvoudig via de app en de bestelling wordt eigenlijk altijd binnen de afgesproken termijn geleverd.

Retour gestuurd. Nog niks gehoord of geld terug gekregen

Met het bestellen is alles prima gegaan. Alleen vind mijn hondje het mandje niet fijn. En wou er niet in. Meteen retour gestuurd dag erna. Nog geen bevestiging dat hij is aangekomen van zooplus. Terwijl het er toch echt al een week ligt.

Goede service en een breed assortiment!

Er is keuze uit een groot assortiment dieren producten en er zijn regelmatig leuke (kortings)acties. Na een bestelling word je goed op de hoogte gehouden van de status van je bestelling. Vlotte verzending en waar voor je geld!

Prima en snelle service

Ik bestel al een aantal jaar bij zooplus Prima service en een snelle levering. Ben er zeer tevreden over. Ga zo door. !!!!!

Betrouwbare winkel!

Een super winkel Zooplus de bestelling was er na 2 dagen aardige en correcte medewerkers, makkelijk betalen achteraf en geven ook goed advies.

Betrouwbare dierenwinkel

Ik vindt zooplus een goede en betrouwbare maar jullie assortiment wordt steeds kleiner. Ik besteld altijd Dolina Noteci van 800 g. Helaas mijn hond is allergisch van kip dus ik moet iets anders zoeken. De laatste maanden wordt dit steeds lastiger (er zijn of kleine blikken of gemengde inhoud met kip in beschikbaar).

Hele goede service

Zooplus doet wat het beloofd. Snelle levering van goede producten. En gaat er iets niet goed, dan wordt het goed opgelost met bv een nalevering.

Prima levering en duidelijke communicatie

Zooplus is altijd eerlijk en duidelijk richting de klant. De levering voor onze pup was snel binnen, wat erg gewaardeerd kon worden.

Snel en goed

Mijn bestelling komt altijd netjes en goed verzorgd aan. Altijd een snoepje voor de hond als extraatje. Prima geregeld.

Soms duurt het lang voor dar het binnen js

Goed maar soms duurt her lang voor dar het binnen is

Goede aanbieding

Zooplus had een super aanbieding van Royal canin 10 kilo, dus meteen gekocht natuurlijk. Super snelle levering ook.

Top ervaring!!

De goedkoopste op gebied van dierenvoeding en snelle levering.

Prima. Heb je een probleem dan wordt het zonder meer opgelost. Een keer zaten er per ongeluk minder blikjes kattenvoer bij. Er werd direct een levering nagezonden.

Snelle en juiste afwikkeling van een bestelling

Altijd goede aanbiedingen en kwaliteit

Helemaal top

Zooplus heeft een ruim assortiment met voor ieder budget genoeg opties. Ze hebben vaak leuke acties. De service is top en ze hebben snelle levering

Goede prijs snelle levering

Leuke aanbiedingen snelle levering

Altijd snelle levering

De producten zijn altijd op voorraad die ik bestel. Ook de prijs is voordeliger dan bij andere winkels

Transparant en snel

De app van zoo plus is duidelijk en het wordt me makkelijk gemaakt door dat je de bestelling kan herhalen. Vanaf de betaling zijn ze heel duidelijk over het proces tot aan de bezorging. Ik ervaar dit als zeer prettig.

Goede website

Alle producten leverbaar Houden je op de hoogte qua verzenden Makelijker

Goede ervaring

Makkelijk bestelling te plaatsen. Op de site en in de app is alles goed en snel te vinden. Snelle verzending en goede communicatie

Correct en snelle levering

Regelmatig fijne korting op natvoer voor kittens, snel en correct aangeleverd.

Super tevreden!

Heel tevreden, eens een bestelling niet gekregen die verloren gegaan was en heb deze heel snel terug opgestuurd gekregen! Super service!

+31 132082053

Over zooplus