Super service

Goed snel en betaalbaar

Makkelijk bestellen, de goedkoopste en snelle levering

Topservice

Blij dat ik het bij jullie kan bestellen

Blij dat ik van Gourmet de SOUP voor mijn katten Doerak en Lotje bij jullie kan bestellen Alleen jammer ik heb de app niet in gebruik, maar bestel alles per mail dat die korting alleen op de app is, dat ik die niet kan pakken per mail. Verder succes met alles!!

goed prijs

goede prijs en snelle verzending

zeer goed!

beste, ik was altijd heel tevreden behalve dat de bestellingen soms wat laat aankwamen waardoor ik de laatste keer meteen twee dozen kattenvoeding bestelde. Helaas is mijn poes na 17 jaar trouwe kameraadschap in februari tot mijn grote verdriet plots overleden Daarom heb ik nog 2 onuitgepakte dozen en meer als een halve zak van de voorlaatste bestelling over. Ik neem voorlopig nog geen nieuw huisdier dus ik zit met 2 volle dozen. Daarom belde ik een tijd geleden naar jullie om te vragen of ik de dozen mocht terugbezorgen enik mocht die inderdaad terugzenden via een leveringsdienst. Alleen ben ik een beetje kwijt via welke dienst dat moest gebeuren. Indien u mijn hierbij zal kunnen helpen, ben ik u onmetelijk dankbaar. Vriendelijke groet van een toekomstige huisdierbaas (maar nu nog even niet) Irene Rossi

Nvt

Beste winkel

Mijn bestelling ok krijg altijdop tijd.

Goede producten, vlugge bestelling en bezorgd, compleet.

PERFECT

De volgende dag in de voormiddag werd het pakket geleverd, zeer snel en correct

Altijd op tijd

Niet vacuum verpakking!

Jammer genoeg één van de twee bestelde zakken van 8kg droge hondenbrokken niet vacuum verpakt. De naad is fit waardoor de droge brokken contact hebben met de buitenlucht.

Geen account meer na +/- 30 jaar a

Bestelling willen plaatsen en geraak niet meer op eigen account. Huisdieren katten Mako en Pigha Mail adres [email protected] Gsm 0032 485 54 91 61 Duinenstraat 288/15 8400 Raversijde België

goed kattevoer

goede kattevoer en snel geleverd

Praktisch en ben tevreden

Toch vrij snel geleverd en een goede prijs

Snel en betrouwbaar

Snelle levering / uitstekende producten / vriendelijke klantenservice en mijn dieren zijn tevreden.

super

vlugge levering

Prima,zoals beloofd.

Prima producten,goed op de hoogte gehouden,bijtijds en snel bezorgd.

Goedkoper dan in de winkel.

Bestelling goed te volgen.

ik heb niets besteld!?

ik heb niets besteld en u vraagt mij de bestelling te beoordelen? ik vind dit niet grappig en vraag dan ook een verklaring gelieve deze te mailen naar: [email protected]

Altijd in orde!

Ik bestel steeds de dieetvoeding voor onze kat en alles voor de konijntjes daar. De extraatjes zijn mooi meegenomen

van bestelling tot levering UITSTEKEND

never change a winning team

Altijd goed!

Al vaker besteld hier. Nooit problemen, snel geleverd en goede verpakking. En leuke kortingen. Zeker een aanrader!

Snel, goedkoop en goed

levering is goed bestelen niet eenvoudig voor mensen die niet zo goed overweg kunnen met een pc

zeer moeilijk om je weg te vinden bij het bestelen

Dik te vrede

Koop altijd mijn kattenbrokken en de bezorging is ook goed vandaar dat ik blijf bestellen

+31 132082053

Over zooplus