Alleen zou ik kunnen kieze. Welk vervoersbedrijf Zou heel graag voor postnl kiezen
Waarom duurt mijn levering zo lang???
Beste Rudi, Wat vervelend om te horen dat je je bestelling na 14 dagen nog steeds niet hebt ontvangen 😔📦 Dat mag natuurlijk niet gebeuren, zeker niet als je al hebt betaald. Onze excuses voor het lange wachten — dit lossen we graag meteen voor je op. Er zal binnenkort contact me je worden opgenomen vanuit onze klantenserivce. Dan kijken we direct na wat er misgaat en zorgen we dat je je bestelling zo snel mogelijk ontvangt. Vriendelijke groet, Team zooplus 💚
Je bestelling is altijd in orde.
Beste Anita, Wat fijn om te horen dat je bestellingen altijd in orde zijn! 🌟 Bedankt voor je vertrouwen in ons 💚🐾 Vriendelijke groet, Team zooplus 💚
Helaas werd een zak van 15 kilo in 1 doos verzonden met andere spullen waardoor een plastic emmer in 150 stukjes in de doos zat. De gierst wat nog “heel” dus bruikbaar maar lastig vers te bewaren zonder verpakking.
Beste Helma, Wat jammer om te horen dat je bestelling niet in goede staat is aangekomen 😔📦 Een 15‑kilo zak samen in één doos met kwetsbare artikelen hoort natuurlijk niet, en onze excuses voor de beschadigde emmer. Dat is echt vervelend, zeker omdat je de gierst nu lastig kunt bewaren. Stuur ons alsjeblieft je bestelnummer en eventueel een foto via [email protected], i.c.m. deze KIYOH review en referentie "KIYOHZP" 🙏 Dan kijken we dit meteen voor je na en zorgen we voor een passende oplossing 💚 Vriendelijke groet, Team zooplus 💚
Bestel regelmatig voor mijn kat met blaasgruis. Eten voorgesteld door mijn dierenarts, is er mee geholpen en is goedkoper dan in Belgische dierenwinkels
Beste Nadine, Wat fijn om te horen dat je steeds tevreden bij ons bestelt! 🐱💚 Goed om te weten dat het voer dat je dierenarts heeft aangeraden je kat helpt — dat is uiteindelijk het allerbelangrijkste 🙏 En super dat je bij ons een voordeligere prijs vindt dan in Belgische dierenwinkels. We zijn blij dat we je kunnen helpen én besparen! Vriendelijke groet, Team zooplus 💚
Ruie keuze. Goede prijzen. Correcte levering! Dus alles dik in orde !
Beste Gertie, Wat fijn om te lezen! 🌟 Geweldig dat je zo tevreden bent met onze ruime keuze, mooie prijzen en correcte levering 🙌🐾 Heel erg bedankt voor je vertrouwen — alles dik in orde horen we natuurlijk graag! 💚 Vriendelijke groet, Team zooplus 💚
Goede spullen en goed geleverd.
Beste klant, Wat geweldig om te horen! 🌟 Fijn dat alles goed geleverd werd en je tevreden bent met de producten 💚🐾 Bedankt dat je dit met ons deelt! Vriendelijke groet, Team zooplus 💚
Hondenjas prima kwaliteit
Beste Atie, Wat fijn om te horen dat je zo tevreden bent met je aankoop! 🐶🧥✨ Super dat de hondenjas goed bevalt en dat de kwaliteit naar wens is 💚 Vriendelijke groet, Team zooplus 💚
Beschik over foto
Beste Brenda, Wat jammer om te horen dat je bestelling beschadigd is aangekomen 😔📦 Dat is natuurlijk niet de bedoeling en onze excuses voor het ongemak. Wil je ons de foto’s van de beschadigde verpakking sturen via [email protected], i.c.m. deze KIYOH review en referentie KIYOHZP samen met je bestelnummer? 🙏 Dan kijken we dit meteen voor je na en zorgen we voor een passende oplossing 💚 Vriendelijke groet, Team zooplus 💚
Helaas mijn bestelling die vrijdag 16 januari geleverd zou worden nog niet ontvangen... in een mail wordt gezegd met 2 werkdagen in huis met excuus daarbij maar helaas nog niks... Dus de goederen op zich kan ik niet beoordelen.
Beste Angelina, Het spijt ons enorm om te horen dat je je bestelling nog steed s niet hebt ontvangen 😔📦Dat is natuurlijk niet de ervaring die we willen bieden. We willen dit graag zo snel mogelijk voor je oplossen 🙏. Zou je ons via [email protected] je bestelnummer i.c.m. deze KIYOH review en referentie KIYOHZP kunnen sturen? Dan kijken we meteen wat er misgaat en zorgen we dat je je bestelling zo snel mogelijk ontvangt. Dank je wel voor je geduld 💚 Vriendelijke groet, Team zooplus 💚
Ik had een foutje gemaakt , werd direct perfect opgelost !!
Beste Frits, Wat fijn om te horen dat alles zo snel voor je is opgelost! 🎉 Bedankt dat je de tijd hebt genomen om dit met ons te delen — hier worden we echt blij van 💚🐾 Vriendelijke groet, Team zooplus 💚
Eerste jasjes voor mijn teckel waren te groot de 2de bestelling te klein. Ik kreeg bericht dat ik ze mocht doneren. Hoe mooi is dat. Ik heb al mijn dierenvrienden inmiddels zoo plus aangeraden puur om dit mooie gebaar.
Beste Bardot, Wat een prachtig bericht om te lezen, dankjewel dat je dit met ons deelt! 🥹💚 Wat fijn dat je zo tevreden bent, ook al zaten de eerste jasjes voor je teckel er qua maat net naast. Dat kan natuurlijk gebeuren, maar we zijn heel blij dat de oplossing om ze te mogen doneren zo goed bij je is gevallen 🙏🐶. Dat jij dit een mooi gebaar noemt en ons zelfs aanbeveelt bij al je dierenvrienden, betekent echt heel veel voor ons. Dankjewel voor je vertrouwen en je warme woorden – daar doen we het voor! 🌟 Vriendelijke groet, Team zooplus 💚
Helemaal top. Netjes n optijd bezorgd
Beste Faat, Dankjewel voor je superleuke review! 🌟 Wat fijn om te horen dat alles helemaal top was en dat je bestelling netjes en op tijd is bezorgd 🙌📦✨. We worden heel blij van zulke berichten! Vriendelijke groet, Team zooplus 💚
Keurig verpakt,best snel geleverd.
Beste Nel, Dankjewel voor je mooie review! 🌟 Wat fijn om te horen dat alles keurig verpakt was en best snel geleverd werd — precies zoals we het graag voor je regelen 📦✨. We zijn heel blij dat je zo’n fijne ervaring hebt gehad! Vriendelijke groet, Team zooplus 💚
ik heb 8-1-2026 eten besteld en nu 23-1-2026, nog niet binnen
Beste Herman, Wat jammer om te lezen dat je ervaring deze keer zó teleurstellend was 😔💚. Als je op 8‑1‑2026 besteld hebt en het is op 23‑1‑2026 nog steeds niet geleverd, dan begrijpen we volledig waarom je van 5 naar 2 sterren bent gegaan. Dat is véél te lang en absoluut niet de service die je van ons mag verwachten. Helaas hebben we in deze periode ook te maken gehad met extreme winterse omstandigheden in de Benelux, waardoor meerdere vervoerders flinke vertragingen opliepen ❄️🌧️🚚. Maar dat neemt natuurlijk niet weg dat jij gewoon je bestelling op tijd nodig had — en niet weken later. We willen dit heel graag meteen voor je oplossen 🙏 👉 Wil je ons je ordernummer sturen via [email protected], i.c.m. deze KIYOH review en referentie KIYOHZP Het spijt ons echt dat je geduld zo op de proef is gesteld. We doen er alles aan om dit voor je recht te zetten 💚. Vriendelijke groet, Team zooplus 💚
mooie promoties prima ingepakt
Beste Karin, Dankjewel voor je fijne review! 🌟 Wat leuk om te horen dat je zo tevreden bent met onze goede en betaalbare producten, de mooie promoties én dat alles prima ingepakt bij je aankomt 📦✨. We zijn heel blij dat je dit met ons deelt — het motiveert ons enorm! 😺💚 Vriendelijke groet, Team zooplus 💚
snelle levering, netjes verpakt
Beste klant, Dankjewel voor je fijne review! 🌟 Wat leuk om te horen dat je bestelling snel geleverd werd en netjes verpakt was — precies zoals we het graag voor je regelen 📦✨. We zijn heel blij dat alles naar wens is verlopen! 😺💚 Vriendelijke groet, Team zooplus 💚
Ik had kattenbakvulling besteld en deze doos was helemaal kapot in de doos. Dus alles zat onder de kattenbakvulling. Dit was de eerste keer dat het niet in orde was normaal altijd prima in orde
Beste klant, Wat balen om te horen dat je bestelling deze keer niet goed is aangekomen 😔💚. Kattenbakvulling die kapot in de doos ligt en overal doorheen is gestrooid… dat is echt ontzettend vervelend en zeker niet hoe je je bestelling hoort te ontvangen. Dat dit jouw eerste slechte ervaring is na eerdere goede bestellingen, maakt het extra jammer. We willen dit graag voor je rechtzetten 🙏 👉 Wil je ons je ordernummer, i.c.m. deze KIYOH review en referentie KIYOHZP en eventueel een foto sturen via [email protected]? Dan zorgen we voor een passende oplossing. Dankjewel dat je dit met ons deelt — zo kunnen we blijven verbeteren 📦✨ Vriendelijke groet, Team zooplus 💚
Altijd op tijd . Voer niet op voorraad altijd een mail als het weer op voorraad is
Beste Meta, Dankjewel voor je geweldige review! 🌟 Wat fijn om te horen dat alles super voor je verloopt bij ons! 😺💚 Altijd op tijd geleverd én een mail zodra het voer weer op voorraad is — geweldig dat je dat zo waardeert. We doen ons best om je altijd goed op de hoogte te houden en blij te maken met een vlotte service 🙌📦✨. Vriendelijke groet, Team zooplus 💚
Heel makkelijk alles te vinden en het wordt dit netjes verpakt afgeleverd
Beste Rene, Dankjewel voor je mooie review! 🌟 Wat fijn om te horen dat je altijd tevreden bent, alles makkelijk kunt vinden op onze site en dat je bestellingen netjes verpakt worden afgeleverd 😺📦✨. We zijn heel blij dat je zulke positieve ervaringen hebt — daar doen we het voor! 💚 Vriendelijke groet, Team zooplus 💚
Wordt keurig geinformeerd over de levering.
Beste klant, Dankjewel voor je fijne review! 🌟 Wat leuk om te horen dat je zo tevreden bent met ons abonnementsysteem met betaling achteraf. En super dat je onze duidelijke communicatie over de levering waardeert — daar doen we het voor! 😺📦✨ We zijn heel blij dat alles zo soepel voor je verloopt. Vriendelijke groet, Team zooplus 💚
Netjes verpakt en op tijd bezorgd
Beste Ada, Dankjewel voor je mooie review! 🌟 Wat fijn om te horen dat je zo tevreden bent met onze goede service, dat alles netjes verpakt was en op tijd bezorgd werd 📦✨. We zijn heel blij dat alles naar wens is verlopen! Vriendelijke groet, Team zooplus 💚
Ben super tevreden, de bestelling als info als levering liep vlekkeloos..
Beste Roger, Dankjewel voor je prachtige review! 🌟 Wat fijn om te horen dat je super tevreden bent en dat zowel de bestelling, de informatie als de levering helemaal vlekkeloos verliep 😺📦✨. Dat is precies de ervaring die we onze klanten willen geven — geweldig dat dit bij jou zo goed is gegaan! Vriendelijke groet, Team zooplus 💚
Altijd perfecte levering
Beste Marja, Dankjewel voor je prachtige review! 🌟 Wat fijn om te horen dat je altijd een perfecte levering ervaart — dat is precies waar we iedere dag ons best voor doen 🙌📦✨. We zijn heel blij dat alles steeds zo vlot en goed verloopt voor jou! 😺💚 Vriendelijke groet, Team zooplus 💚
correcte levering
Beste Janine, Dankjewel voor je fijne review! 🌟 Wat leuk om te horen dat je onze site gemakkelijk vindt in gebruik en dat de levering correct is verlopen 📦✨. We zijn heel blij dat alles naar wens was! Vriendelijke groet, Team zooplus 💚