Heerlijk makkelijk en punctueel

Lekker vanuit je luie stoel op tijd zorgen voor je grootste vrienden.

met alles zeer tevreden

Fijne en goede ervaring. Maken gebruik van abonnement Zoo plus, leuk meegenomen.

vlotte bestelling

veel keuze,bonuspunten,

Heel goede ervaring

Snelle levering zoals beloofd en eerlijke prijzen. Ik heb al meermaals op deze site besteld en nooit problemen gehad. Er zat een staaltje snoepjes bij mijn bestelling wat heel leuk was. Enkel jammer dat het snoepjes voor katten waren ipv voor honden. Ik heb namelijk geen kat enkel een hondje.

Snelle klantenservice, verzendtijden wisselen

Heb mijn bestellen moeten annuleren omdat ik iets was vergeten. Dit ging makkelijk via de app en heb het bedrag snel teruggestort gekregen. De verzendtijden van de bestellingen wisselen heel erg. Soms heb je het de volgende dag terwijl je een andere keer een paar dagen moet wachten. Op zich niet erg, maar houd hier rekening mee als je met spoed iets nodig hebt.

geweldig!

BIJNA ALLE MERKEN EN PRODUCTEN ZIJN VIA ZOOPLUS TE BESTELLEN, HEBBEN EEN HEEL GROOT ASSORTIMENT. DE PRIJZEN ZIJN ALTIJD SCHERP EN MEN LEVERT OOM ALTIJD SNEL EN BINNEN HET GESTELDE TERMIJN. HEB 1X MEE GEMAAKT DAT DOOR OMSTANDIGHEDEN DE LEVERTIJD NIET WAS GEHAALD, IK HAD DAT ZELF NIET OPGEMERKT OMDAT IK ALTIJD OP TIJD BESTEL ZODAT IK NIET ZONDER KOM TE ZITTEN. KRIJG IK LATER EEN MAIL MET EXTRA KORTING EN EXCUUS OMDAT HET LATER WAS GELEVERD DAN AFGESPROKEN. ZO TOP, IK HAD HET NIET EENS DOOR EN ZELF NERGENS OM GEVRAAGD, WAT EEN SERVICE!

Leveren altijd vlot, goede service. Erg tevreden.

Mijn bestelling werd erg snel geleverd wat ik niet verwacht had omdat mijn eerste bestelling bij Zooplus uit het buitenland bleek te komen. Dus ik rekende er op dat het nu hetzelfde het geval zou zijn. Ik had kattenvoer besteld voor de kat die ik in januari uit het asiel heb gehaald. Ze zou volgens hun alles eten maar blijkt nogal kieskeurig te zijn. Ze is blijkbaar geen liefhebber van vis en ik had natuurlijk het een en ander van ook met vis besteld. Gelukkig is de kat van mijn zoon gek op vis dus ze zijn toch goed terecht gekomen. Ik heb een 4tal variaties van Cosma die ze wel erg lekker vind dus die bestel ik de volgende keer. Het Cosma natvoer ziet er zo lekker uit dat je het bijna zelf zou willen eten. Ook is er bij veel variaties wat van groente of fruit toegevoegd. Het is niet het goedkoopste voer maar het is van goede kwaliteit en dat vind ik heel belangrijk. Al met al ben ik een tevreden klant.

Goed assortiment, goede klantenservice

Ik bestel hier al een aantal jaren. Nog nooit bezorgproblemen gehad. Ze hebben een breed assortiment en regelmatig goede aanbiedingen. Van alle bestellingen had ik bij eentje een probleem, maar dat werd direct naar volle tevredenheid opgelost.

Niets op aan te merken

App is prima, goede keuze mogelijkheden, verschkllende aanbiedingen. Duidelijke communicatie. Levering perfect.

• Zou u ons aanbevelen? Yes

Goede kwaliteit en snel levering

Goeie ervaring

Ik vind het goed je kopt je spaart wat wil je nog meer alles hebben jullie helemaal toppppie

Goede katten voeding

Ben blij met zooplus, goede katten voeding en wat voordeliger dan in de winkel❤ Alleen het duurt iets langer voor het bezord word,verder alles ok

Bestel al 2 jaar bij zooplus. Super tevreden. Vandaag besteld en 2 dagen later wordt alles geleverd.

Super service

Top producten en hele snelle levering

Hier hebben ze het voer waar je anders het moeilijk kan vinden. Een aanrader

Goed voer en goede service

Goed voer en redelijk vaak goede aanbiedingen. Snel geleverd en goede service..

Goede prijs kwaliteit verhouding

De katten zijn verzot op de royal canin brokjes. Ze willen niet meer anders. Tijdelijk 2 kg extra cadeau, dat maakt de koop heel aantrekkelijk.

Bestellingen gaan goed behalve het bezorgen. Het bezorgen van de kattenbakvulling gaat nog wel eens mis. Ik heb al een aantal keer gehad dat de bestelling retour ging.

Fijne webshop met veel aanbod

Erg fijne webshop waar ik regelmatig bestel voor mijn 3 katten. Aanbod wordt regelmatig uitgebreid waardoor ik vaak nieuwe dingen kan uittesten.

GEWELDIG!

Heel erg tevreden over zooplus. Je wordt altijd goed op de hoogte gehouden hoe ver het met je bestelling is. En op de aanbiedingen. Dus in 1 woord: GEWELDIG!

Alles te vinden! Hele fijne webshop

Snelle levering, goede prijzen en alles te vinden, ik bestel hier alles voor mijn huisdieren

Altijd goede producten en goede levering

Betrouwbaar

Snelle levering en betrouwbaar

Goede service en goede kwaliteit!

+31 132082053

Over zooplus