Snel en correct

De levering verliep vlot en ruim binnen de aangeduide leveringstermijn. Door het transport was er een zak kattenbakvulling gescheurd dit euvel is op een zeer correcte wijze en ook zeer snel wijze afgehandeld.

veel keuze, goede service

veel keuze, goede service

Gewoon goed!

En de goedkoopste aanbieder van het kattenvoer wat onze kat eet.

Kwaliteit aan een goede prijs

Al jaren klant, nog nooit geen problemen gehad. Pakjes netjes ingepakt, op tijd geleverd. Goede service!

Snel, gemakkelijk en goed

Bestellen bij Zooplus is gemakkelijk, overzichtelijk en er is een ruim aanbod voor prima prijzen. Goed updates over wanneer de bestelling geleverd gaat worden. Producten netjes verpakt en snel geleverd. Goed ook dat er een mogelijkheid is om aan te geven dat de levering iets langer op zich mag laten wachten om de logistiek duurzamer in te richten.

Een goede prijs / kwaliteitsverhouding. Snel thuisbezorgd.

Top, duidelijke site, alles correct en zeer snel geleverd zoals altij

Duidelijke eerlijke beschrijvingen. Altijd netjes en correct verpakt. Soms met een leuk klein cadeautje. Vervolgens heb ik alles snel in huis.

Snel geleverd en goed geïnformeerd

Het fijne is als ik bij jullie bestel de spullen snel worden geleverd. Daarbij houden ze je goed op de hoogte wanneer het komt en kan je nog een andere afspraak maken als het niet uitkomt. De flexadin vindt mijn hond niet zo lekker, maar het is goed voor hem. Ik maak het in kleine brokjes en gooi het elke dag ‘s ochtends over zijn eten. Het werkt goed om zijn pootjes wat minder stijf te worden

Goede kwaliteit, snelle levering

Goede kwaliteit van dexartikelen en een goede en snelle levering. Leuke aanbiedingen en een leuk spaarplan. Kortom; echt een aanrader!

Gewoon Goed!

Goede verpakking en vlotte levering, prima.

Snel en goed

Snelle levering, wel even moeten bellen omdat de verzending niet compleet was terwijl het volgens de leveringsbevestiging wel zo zou moeten zijn

zeer vlotte bestelling

ik heb eens telefonisch contact ge had en mijn probleem was vlot opgelost ,waarvoor dank

Zeer goede kwaliteit

Ik bestel steeds maandelijks. Alles voor onze katten.

Top firma

Ik vid uitstekende spullen en service en levering

Goede producenten, goede prijzen

Groot aanbod aan producten tegen goede prijzen. Meestal snel thuisbezorgd.

Zeer fijne service

Altijd een goede service

In alles het beste vind je bij Zooplus!

Omdat ik in alles het beste wil voor mijn lieve hondje, kies ik voor Zooplus. Dat scheelt heel veel in de kosten bij de dierenarts. Gezondheid in alle aanbevolen voersoorten en snacks. Mijn hondje krijgt ook voor het slapen gaan active fresh van Dentalife. Dat is tegen tandsteen. Ze houdt zo een prac htig en goed gebit. Heel belangrijk! Omdat jouw dierenmaatje zo belangrijk is en dat is liefde voor elkaar!

je hoeft er niet voor de deur uit en is nog de goedkoopste

lekker makkelijk en snel geleverd

Lekker snel en met korting bezorgd

Steeds correct

Steeds correcte levering en correcte prijs

Perfect!

Levering verliep zoals beloofd en product is zoals besteld/omschreven!

Zeer tevreden over de dienstverlening!

Zeer vlotte en correcte dienstverlening en kwalitatieve producten! Top!

Heel leuke webshop

Fijn om hier te shoppen. Prijs/kwaliteit zeker in orde. Leveringen altijd snel en goed verpakt. Leuke acties en tof punten spaarprogramma. Ik ben fan. Bestel altijd korrels en natuurlijk ook speelgoed. Ben al aan het kijken voor mijn volgende bestelling.

- Klantvriendelijk - Veel informatie op de site te vinden. Ook informatie waar je iets van leert, niet alleen maar om een product te kopen - Groot assortiment - Ervaringen worden netjes weergegeven

+31 132082053

Over zooplus