De levering was snel en goed.
Beste Jani, Dankjewel voor je fijne review! 🌟 Wat leuk om te horen dat de levering snel en goed was — precies zoals we het graag voor je regelen 🚚📦✨. We zijn blij dat alles naar wens was! Vriendelijke groet, Team zooplus 💚
De producten zijn goed daar ben ik heel tevreden over. Levering zou voor mij sneller mogen. Een week later duurt lang
Beste Nicole, Dankjewel voor je review! 💚 Wat fijn om te horen dat je zo tevreden bent over de producten — dat betekent veel voor ons! 😺✨ We begrijpen heel goed dat je graag een snellere levering zou willen. Een week wachten voelt inderdaad lang, zeker als je iets dringend nodig hebt. We blijven eraan werken om onze levertijden nog consistenter en vlotter te maken 🚚💨. Dankjewel dat je de moeite neemt om dit met ons te delen — jouw feedback helpt ons echt om te verbeteren! 🐾 Vriendelijke groet, Team zooplus 💚
Helaas werkt de DHL niet zo goed, 14 dagen moeten wachten. Uiteraard werkte de winterse omstandigheden niet echt mee, maar toch.
Beste Henk, Dankjewel voor je eerlijke review! 💚 Fijn om te horen dat je bestelling verder goed verlopen is en dat vooral de herhaalbestellingen voor jou prettig werken — dat is precies waar het systeem voor bedoeld is 😺✨. Maar we begrijpen heel goed dat het 14 dagen wachten met DHL absoluut niet prettig was 😔. Hoewel de winterse omstandigheden inderdaad voor veel vertraging zorgden in grote delen van de Benelux ❄️🌧️, hadden we natuurlijk liever gezien dat je pakket toch sneller bij je aankwam. Zo’n lange wachttijd is gewoon vervelend, punt. We geven je feedback zeker door aan ons logistieke team én de vervoerder, zodat we deze situaties zo veel mogelijk kunnen voorkomen. Dankjewel dat je de tijd hebt genomen om dit met ons te delen 💚🐾 Vriendelijke groet, Team zooplus 💚
Fijne,producten en een prima prijs.
Beste Astrid, Dankjewel voor je fijne review! 🌟 Wat leuk om te horen dat je zo tevreden bent met onze snelle levering, fijne producten en prima prijs 😺📦✨. We zijn heel blij dat alles naar wens was — dat motiveert ons enorm! Vriendelijke groet, Team zooplus 💚
Er wordt snel het goede product gekeverd.
Beste Amel, Dankjewel voor je fijne review! 🌟 Wat leuk om te horen dat je zo tevreden bent met de snelle levering en dat het juiste product netjes geleverd werd 🚚📦✨. We zijn heel blij dat alles naar wens was! Vriendelijke groet, Team zooplus 💚
De service van Zooplus is geweldig, daar heb ik niet over te klagen. De levering van DPD echter .. verschrikkelijk. Na meer dan een week was het pakket nog steeds niet geleverd, geen idee wat daar allemaal gebeurd. Zooplus heeft onmiddelijk ingegrepen en heeft een pakket nagestuurd met een andere verzender, welke na 2 dagen geleverd werd. Bedankt hiervoor!
Beste Dascha, Dankjewel voor je hartverwarmende review! 💚🌟 Wat fijn om te horen dat je zo tevreden bent over onze klantenservice — daar doen we het echt voor! 🙌😺 Maar wat jammer dat de levering via DPD zo slecht verliep 😔. Meer dan een week wachten zonder duidelijke update is absoluut niet hoe het hoort, en we begrijpen heel goed dat dit frustrerend was. We zijn blij dat je ons meteen hebt gecontacteerd en dat we direct konden ingrijpen 💪. Het doet ons deugd dat het nieuwe pakket, verzonden met een andere vervoerder, netjes na 2 dagen bij je aankwam. Dankjewel dat je dit ook benoemt — dat waarderen we enorm! 💚 We blijven werken aan betere en stabielere leveringen, zodat dit in de toekomst niet meer gebeurt. Vriendelijke groet, Team zooplus 💚
Fijn dat ik het bij jullie kan bestellen, want in de winkels is het niet meer te koop "Gourmet Soup" voor mijn katten Ze vinden dat heel lekker, ze eten het helemaal op.
Beste klant, Dankjewel voor je lieve review! 🌟 Wat fijn om te horen dat je het zo prettig vindt dat je bij ons Gourmet Soup kunt bestellen — helemaal nu het in veel winkels niet meer verkrijgbaar is 😺🍲. En wat leuk dat je katten er zo van genieten en alles helemaal opeten! Dat maakt ons echt blij 💚🐾 We zijn heel blij dat we dit product voor jullie beschikbaar kunnen houden. Vriendelijke groet, Team zooplus 💚
Snelle levering en netjes verpakt!!!!!
Beste Joke, Dankjewel voor je fantastische review! 🌟 Wat super om te horen dat alles super!!!! was — snelle levering én netjes verpakt 📦✨. We zijn heel blij dat je zo tevreden bent 😺💚 Vriendelijke groet, Team zooplus 💚
Tijdig geleverd en een ruime keuze
Beste Frouke, Dankjewel voor je fijne review! 🌟 Wat leuk om te horen dat je tevreden bent met onze prima service, de tijdige levering en het ruime assortiment 😺📦✨. We zijn heel blij dat alles naar wens was! Vriendelijke groet, Team zooplus 💚
snel geleverd, goede prijs veel keuze
Beste Monique, Dankjewel voor je fijne review! 🌟 Wat leuk om te horen dat alles gewoon goed was: snel geleverd, goede prijs en veel keuze 😺📦💚. We zijn heel blij dat je zo tevreden bent! Vriendelijke groet, Team zooplus 💚
overzichtelijke site snelle levering,kan het iedereen aanbevelen om hier te bestellen.
Beste Marina, Dankjewel voor je mooie review! 🌟 Wat fijn om te horen dat je onze site overzichtelijk vindt en dat je bestelling snel geleverd én netjes verpakt was 📦✨. Super dat je ons ook aan anderen zou aanbevelen — dat waarderen we enorm! 😺💚 Vriendelijke groet, Team zooplus 💚
Service is perfect..snelle levering..heel blij met deze site.
Beste Sylvia, Dankjewel voor je prachtige review! 🌟 Wat fijn om te horen dat je zo tevreden bent en onze service perfect vindt — én dat je blij bent met de snelle levering 😺📦✨. Het maakt ons echt blij om dit soort positieve berichten te lezen! We hopen je snel weer te mogen verwelkomen op onze site 💚🐾 Vriendelijke groet, Team zooplus 💚
Het is de eerste keer dat iets zo mis ging. 1 week wachten komt wel vaker voor bij DPD maar dit was dan wel de topper. Ondertussen ben ik weer gewoon bij Maxizoo gaan kijken en heb alles gevonden en bij Albert heijn werd Whiskas Duo met 50 % korting verkocht - dus of ik in de toekomst nog gebruik maak van zooplus weet ik even niet.
Beste Silke, Wat ontzettend vervelend om te horen dat je 14 dagen hebt moeten wachten op je bestelling 😔💚. Hoewel het de eerste keer was dat het zo misliep, begrijpen we heel goed dat dit je vertrouwen schaadt — zeker als je eerder al langere wachttijden met DPD hebt meegemaakt. De afgelopen periode hadden we bovendien te maken met extreme weersomstandigheden in de Benelux, wat helaas voor extra vertragingen bij meerdere pakketdiensten zorgde 🌧️❄️🚚. Dit verklaart de situatie deels, maar maakt je ervaring natuurlijk niet minder frustrerend. Dat je daardoor bent uitgeweken naar andere winkels zoals Maxizoo en Albert Heijn is volledig begrijpelijk. Het spijt ons oprecht dat we je deze keer niet de service hebben kunnen bieden die je van ons mag verwachten 🙏. ➡️ Als je wil dat we je bestelling of een eventuele compensatie nakijken, stuur dan gerust je ordernummer naar [email protected], i.c.m. deze KIYOH review en referentie KIYOHZP — we helpen je graag verder. Dankjewel dat je de tijd hebt genomen om dit met ons te delen 💚🐾 Vriendelijke groet, Team zooplus 💚
Ik ben tevreden over de producten. Maar de manier waarop een en ander verpakt wordt is tenenkrommend! De twee doosjes met vlooienspel en wirmkuur waren helemaal platgedrukt door de grote zakken voer de doos was dichtgemaakt met een grote groene riem eromheen maar viel alsnog bijna uit elkaar. Ook voor de bezorger haast geen doen om het netjes af te leveren. Ik kies alleen voor aanbevelen vanwege de producten en hoop dat jullie iets doen aan het verpakken.
Beste Ine, Dankjewel dat je dit zo duidelijk met ons deelt 💚 Fijn om te horen dat je tevreden bent over de producten, maar wat jammer dat de verpakking zo slecht was 😔. Dat de doos bijna uit elkaar viel en de kleine verpakkingen platgedrukt waren door de grote zakken voer, is absoluut niet hoe je je bestelling zou moeten ontvangen. En helemaal begrijpelijk dat dit ook voor de bezorger bijna niet te doen is. Je hebt helemaal gelijk: dit moet beter. We geven je feedback door aan ons logistieke team zodat we de verpakking verbeteren en dit soort situaties voorkomen 📦✨. Mocht er schade aan de producten zijn of wil je dat we je bestelling nakijken, stuur ons gerust je ordernummer via [email protected], i.c.m. deze KIYOH review en referentie KIYOHZP — we helpen je graag verder 💚. Vriendelijke groet, Team zooplus 💚
Bestelling geplaatst voor eten daarna voor een bench. Bestelling voor de brokjes was door, melding van de post dat het onderweg was. Daarna een bericht dat het retour ging naar Zooplus. Ontzettend raar. Bestelling daarna precies hetzelfde , zitten met een puppy te wachten op de bench , bericht dat het bezorgd zou worden. Maar nee… ook deze bestelling werd retour gestuurd naar Zooplus . Wij bestellen hier niet meer!
Beste klant, Wat ontzettend vervelend om te lezen wat er allemaal is misgelopen met je bestellingen 😔💚. Dat twee verschillende pakketten zónder duidelijke reden meteen retour gaan naar ons, terwijl jij intussen zit met een puppy die dringend op zijn bench wacht… dat is echt niet de ervaring die je mag verwachten. We begrijpen heel goed dat je hierdoor je vertrouwen kwijt bent — dit zou niemand moeten meemaken 😞🐾. 🙏 We willen dit graag tot op de bodem uitzoeken Dit soort automatische retouren gebeuren meestal door een fout bij de vervoerder (bijv. scanfout, verkeerd depot, beschadiging tijdens transport, of een foutmelding in het systeem). Maar dat het twee keer na elkaar gebeurt, is absoluut niet normaal. Er zal binnenkort contact met je worden opgenomen vanuit onze klantenservice. Je ervaring is allesbehalve hoe het hoort te gaan, en we willen dit echt rechtzetten 💚. Dankjewel dat je de moeite hebt genomen om het te melden — ook al was het in frustratie, volledig terecht. Vriendelijke groet, Team zooplus 💚
Ik ben heel tevreden over zooplus!
Beste Aniel, Dankjewel voor je prachtige review! 🌟 Wat fijn om te horen dat je heel tevreden bent over zooplus — dat maakt ons dag helemaal goed! 😺💚 We blijven ons best doen om je elke keer opnieuw een topervaring te bieden 🐾✨ Vriendelijke groet, Team zooplus 💚
Een tevreden kat. Met de Feliway verdamper.
Zooplus is prima maar ze moeten geen gebruik maken van DPD. Het pakket stond gewoon in de tuin terwijl het goot van de regen en ik had aangegeven dat de garage open zou zijn.
Beste klant, Dankjewel voor je review! 💚 Fijn om te horen dat je Zooplus prima vindt, maar wat ontzettend vervelend dat DPD je pakket in de regen in de tuin heeft achtergelaten 😔🌧️. Zeker als je duidelijk had aangegeven dat de garage open was — dat had absoluut moeten worden gevolgd. We begrijpen heel goed dat dit frustrerend is en we geven jouw feedback graag door aan onze logistieke afdeling én aan de vervoerder. Dit mag niet gebeuren, en we willen ervoor zorgen dat jouw leveringen wél netjes worden afgeleverd waar jij het aangeeft 📦✨. Mocht er schade zijn ontstaan of wil je dat we dit concreet nakijken, stuur ons gerust je ordernummer via [email protected], i.c.m. deze Kiyoh review en referentie KIYOHZP — we helpen je graag verder 💚. Vriendelijke groet, Team zooplus 💚
Betrouwbaar, goede levering.
Beste Hetty, Dankjewel voor je mooie review! 🌟 Wat fijn om te horen dat je het prima vindt om bij ons dierenartikelen te kopen en dat je blij bent met onze betrouwbaarheid en goede levering 🐾📦💚. We waarderen het enorm dat je dit met ons deelt! Vriendelijke groet, Team zooplus 💚
Mijn bestelling was wat vertraagt, daar kreeg ik een melding van en korting op mijn levering
Beste Lya, Dankjewel voor je fijne review! 🌟 Wat goed om te horen dat je onze service waardeert, ook al was je bestelling iets vertraagd. We vinden het belangrijk om je daarvan tijdig op de hoogte te brengen én het netjes te compenseren met korting 🙏✨. Fijn dat dit bij jou zo goed is overgekomen! 💚🐾 Vriendelijke groet, Team zooplus 💚
Heel tevreden met zooplus en de service die zij hun vaste klanten bieden
Beste Evi, Dankjewel voor je fantastische review! 🌟 Wat geweldig om te horen dat je zo tevreden bent met zooplus en de service die we onze vaste klanten aanbieden 🙌💚. We vinden het heel belangrijk dat trouwe klanten zich gewaardeerd voelen, en het is super om te lezen dat dit bij jou ook echt zo overkomt! Dankjewel dat je de tijd nam om dit te delen — het betekent veel voor ons 🐾✨ Vriendelijke groet, Team zooplus 💚
Veel keuze en niet duur, je spaart punten voor gratis dingen .is goed verpakt.
Beste Marja, Dankjewel voor je leuke review! 🌟 Wat fijn om te horen dat je onze website als compleet ervaart — met veel keuze, betaalbare prijzen, én dat je graag gebruikmaakt van het punten sparen voor gratis producten 😺🎁. Ook super dat je tevreden bent over de verpakking. We doen ons best om alles netjes en veilig te versturen 📦✨. We waarderen het enorm dat je dit met ons deelt 💚🐾 Vriendelijke groet, Team zooplus 💚
Zoals het hoort te zijn : eenvoudig te bestellen en perfecte snelle afhandeling.
Beste Peter, Dankjewel voor je fantastische review! 🌟 Wat fijn om te horen dat alles top was en dat het bestellen eenvoudig ging met een perfecte, snelle afhandeling 🙌📦✨. We zijn heel blij dat je zo tevreden bent — dat motiveert ons enorm! Vriendelijke groet, Team zooplus 💚
Alles wat ik bestel is altijd goed. Maar moet wel ruim van te voren weer bestellen want de levering duurt nog wel eens lang.
Beste Danielle, Dankjewel voor je eerlijke review 💚 Fijn om te horen dat je altijd tevreden bent over de producten zelf, maar we begrijpen heel goed dat het frustrerend is wanneer de levering soms langer duurt dan verwacht 😕. Je wilt natuurlijk niet telkens ruim op voorhand moeten bestellen. We geven dit zeker door aan ons logistieke team, want we willen dat je bestelling constanter en sneller bij je aankomt 🚚✨. Dankjewel dat je dit met ons deelt — jouw feedback helpt ons echt om te verbeteren! 🐾 Vriendelijke groet, Team zooplus 💚
grote keus met een snelle levering in een goed pakket snel thuisbezorgd. top!
Beste Patrick, Dankjewel voor je geweldige review! 🌟 Wat fijn om te horen dat je zo tevreden bent met onze goede prijs‑kwaliteitverhouding, het grote aanbod én de snelle levering 😺📦✨. En super dat alles netjes en goed verpakt bij je thuis werd bezorgd — precies zoals we het willen! Top dat je dit met ons deelt, het motiveert ons enorm 💚🐾 Vriendelijke groet, Team zooplus 💚