Snelle service!

Steeds correcte en snelle levering. Korting op de prijs maakt het ook heel interessant. Zeer tevreden.

Tevreden

Fijne website, goede prijzen

Toen ik deze site ontdekte werd ik heel blij!! Het voer was nergens te krijgen alleen bij de dierenarts en de plus punten zijn ook nog eens : - De prijs is minder +/- 20 € - Scheelt vele km heen en terug naar de dierenarts - Het wordt thuis bezorgd - Altijd wel een kortings code als extra Als je vragen hebt is de klantenservice goed te bereiken en je wordt goed geholpen. Met een woord TOP!!

Altijd als ik bestelling plaats twee dagen later in huis .

Super fijn.

Fijne service, eerste bestelling was kwijt, meteen een nieuwe gestuurd. En onze puppie weer blij

Geweldige service

Altijd correcte levering, kwaliteitsvolle voeding

Snel en goede prijs

Snel bezorgd. Fijn dat je kan sparen, zo spaar ik voor speeltjes voor mijn katten. De speeltjes gaan wel snel stuk.

Vooral de hond blij

Fijne site, goede producten. Beoordelingen van anderen op honden speeltjes bv zijn erg fijn om beslissingen te maken. Kortingen zijn altijd fijn, de app is makkelijk te besturen. Makkelijk om te betalen en ook snel geleverd. Ik heb tot nu toe nog geen negatieve ervaring gehad met zooplus

Fijne online dierenwinkel

Ik ben erg blij met Zooplus! Scherpe prijzen en fijne voordeelbundels voor voer voor onze Medium Labradoodle. Zelfs zo blij met de hondenmand Vlok dat ik een tweede heb bestelt. Goede kwaliteit (mooie volle vulling) met wasbare hoes (ideaal) waar ons kleine maatje graag in ligt (en ik stiekem ook). Daarnaast is mijn ervaring dat je goed op de hoogte wordt gehouden van de bestelstatus en verzending.

Nuttige Producten netjes afgeleverd!!!

Besteld. Netjes verpakt aangeleverd gekregen. Vogelschelpen een handige versie met aanschuifstuk. Tropisch Aquarium voer word heerlijk opgepeuzeld nu door m'n vissen.

Snelle levering en mooie aanbieding

De site is helder en overzichtelijk en er was een mooie aanbieding, waar ik meteen gebruik van heb gemaakt. Ik had kwalitatief goede voeding voor mijn katten voor een lage prijs. Het werd ook nog eens snel geleverd, dus ik ben erg tevreden!

Vlotte levering

Subliem!

Voor elk diertje groot of klein moet je zeker bij zooplus zijn!!!

perfect

Ik koop al jaren bij jullie mijn dieren benodigdheden aan en ben steeds tevreden van de kwaliteit en de service , ook de promoties vind ik steeds interessant.

Kwaliteitsvolle producten en goede service

Steeds kwaliteitsvolle producten ontvangen met een kleine wachttijd. Prijs kwaliteit is redelijk.

Klantvriendelijk en veel informatie als je iets wilt weten

Supertevreden over zooplus

Aangezien onze kater speciale voeding nodig heeft die je niet in een winkel kan kopen ben ik verplicht de voeding online te bestellen. Deze bestel ik bij zooplus. Altijd netjes op tijd en correct geleverd waarvoor dank. Ik raad zooplus dan ook aan aan iedere eigenaar van dieren.

Zeer goede service

Na de post.nl een zooitje maakte . Is de bezorging beter geregeld. Bestel vaak bij jullie

Prima website!

Groot aanbod, redelijke prijzen. Snelle en nette verzending.

Fijne web winkel

Hele fijne web winkel. Van alles te vinden en leuke aanbiedingen. Ook leuk dat je punten kan sparen, alleen als je punten wil doneren, moet je eerst iets kopen. Dat zou anders kunnen. Zoals bij HEMA en Kruidvat kan je ook punten doneren zonder iets te moeten kopen. Verder is het een echte fijne web winkel

Top bedrijf!

Bestellen gaat zo makkelijk, ik heb altijd snel mijn bestelling in huis.

Altijd mooi op tijd geleverd goede service

Zo blij met zooplus onze hond heeft veel allergieën. Hier kan ik het voer makkelijk bestellen de vegetarische koekjes en snoepjes ook. Snelle levering en goede kwaliteit.

Gewoon goed, netjes bezorgd en op tijd

Voor het eerst besteld en was supergoed snel , goedkoop , en je kan nog sparen voor leuke nuttige dingen super winkel . Kom zeker terug hier

Snelle levering en goeie service

Ik ben blij met mijn bestellingen!

+31 132082053

Over zooplus