Prima ,snelle levering

Snelle levering en goede prijs

Goede service snelle levering

Goede service en snelle levering Mij kat is er blij mee !

Vlotte afhandeling

Gemakkelijke site, overzichtelijk en een vlotte afhandeling. Ook duidelijke berichten van het klaarmaken van de bestelling tot levering (en door wie)

Top online winkel

Zeer ruime keuze, voor alle soorten huisdieren, en normaal en speciaal voer, ook altijd veel aanbiedingen en snelle bezorging, en bij de bezorging zit wel eens wat gratis bij bijv, snack voor de hond , echt ik bestel hier graag verder!!

correcte en snelle levering

altijd de beste prijs

1 site, alles bij de hand

Ik begrijp wel niet waarom er de ene keer geleverd word door bpost, dan postnl en dan weer dpd. De 1e twee doen dat goed, dpd iets minder. Bestellen gaat vlot en snel

makkelijk te bestellen goede produkten mooie prijs

mijn katten/kittens en hond zijn blij met jullie produkten en ze zijn best kieskeurig vacht blijft mooi ook de prijs is leuk

Top bedrijf

Wat er op de website krijg je ook. Goede producten en snelle levering. Ik bestel er altijd zelfs een hondenmand ongezien gekocht echt top kwaliteit.

Tevreden met snelle levering, goede kwaliteit producten!

Snelle levering en mooie kwaliteit producten. Hond is er erg blij mee en eet het graag. Veel keuze dus wordt nooit eentonig. In lokale dierenwinkel was er maar een keuze voor graanvrije producten, hier kon ik bijna geen keuze maken,zoveel aanbod. En heerlijk dat het thuis afgeleverd wordt.

Good

Good service and fast delivery

Zeer ruime keuze, goede prijs/ kwaliteit. Prettig spaarplan en je hebt de mogelijkheid om een groene keuze te maken met de verzending! Echt een aanrader :)!

Goeie deals en correcte levering

Bij Zooplus liggen de prijzen van de voeding beduidend lager dan bij andere speciaalzaken. Vooral Royal Canin, die enorm in prijs was gestegen, is nu gelukkig terug minder duur. 1 keer was de levering met dpd niet ok (verpakking volledig beschadigd) wat ik dan ook heb gemeld. Sindsdien verloopt levering via B-post en ben ik helemaal tevreden.

Wordt snel bezorgd het katvoer

Ontzettend goede firma.

Deze firma doet het heel goed en is betrouwbaar. Altijd goed te woord gestaan door zeven de levering wordt altijd goed bezorgd. Ook melden ze het op de mail van hoe of wat Dus iedereen kan hier zijn bestelling doen. Hartelijk dank voor de samenwerking ook voor de toekomst. Mevr.A.van Dijk-Steenhuis.

Top bedrijven en winkel

Top bedrijf en winkel

Goed opgepakt en netjes verwerkt!

Ik werd in de winkel netjes te woord gestaan en prima geholpen doot de medewerker! Prima service en een nette winkel! ☆

Goede kwaliteit

Bekende merken voor een super goede prijs.Snelle levering en leuke kortingen.

Zooplus is een geweldige site waar je van alles kan terug vinden voor je dieren van hond tot kleine huisdieren. Het assortiment bevat veel verschillende soorten van eten tot speelgoed maar ook tot verzorging. De kwaliteit is dan ook heel goed en de prijs is niet hoog

leveringen volgen vlot op bestellingen en altijd dik in orde

Ruime keuze voor een zachte prijs.

Groot aanbod. Service uitstekend.

Makelijk bestellen snelle correcte levering

Ruime keuze en scherpe prijzen

Als je iets snel nodig heeft is het er de volgende dag. Iets minder snel nodig dan duurt het een paar dagen langer, maar denk je wel aan het milieu. De keuze is aan jezelf.

Ik heb nu 2 bestellingen gedaan online, en dat is een stuk fijner dan dat we met zware zakken moeten sjouwen.

Ik ben nog maar net klant van Zooplus maar mijn ervaringen zijn super positief

Superrr tevreden!

Bestel al jaren bij Zooplus We hebben 3 katten dus bestel altijd grote bestelling voer Altijd alles goed ingepakt en de levering is altijd snel Wij en onze 3 rooie katers zijn dik tevreden!

+31 132082053

Over zooplus