Goede en snelle levering!

Tot nu toe wat ik nodig heb is aanwezig en wordt snel geleverd

Hele goede snelle levering

Ik heb goede ervaring al meerdere keren besteld Steeds snel geleverd en mijn honden vinden de snacks en kaywbotten erg lekker En goedkoper dan in de dierenzaak

Ruime keuze en fijne producten voor al mijn dieren!

Super service, goede kwaliteit

Prijzen zijn over het algemeen veel beter dan elders, en de bezorging is enorm snel. Fijne service

Sinds we klant ,steeds prima service gehad. Steeds op tijd en compleet geleverd.1x pakket niet toegekomen maar ONMIDDELIJK rechtgezet door klantenservice en een nieuwe bestelling nagezonden. Wij zijn zeer tevreden over zooplus.

Super winkel

Goede en super website Goede kwaliteit spulen en Goed voer

De levering door zooplus en perfect en vlot verlopen.

Ik ben heel tevreden over de levering door zooplus, nog nooit problemen ondervonden. We blijven met plezier bestellen bij zooplus.

uitstekende ervaring al meerdere jaren

zeer toegankelijke website, alles gemakkelijk te vinden! bij welk probleem ook direct geholpen door klantendienst, vrijwel altijd en zonder problemen te raadplegen een leuk extraatje zijn de bonuspunten mijn hond heeft speciale voeding nodig, heel duur bij andere winkels en gelukkig betaalbaar via zooplus! ik ben fan!

Goede aanbiedingen

Er zijn altijd wel goede aanbiedingen voor onze twee kattenkinders. Vlot bezorgd dus ideaal.

Top bedrijf

Handige site, snelle levering goede acties en ruime keuze.

Al jaren klant, altijd goed

Ik ben al jarenlang klant bij Zooplus, de bestellingen komen heel snel, zijn de goedkoopste en hebben vaak aanbiedingen. Ik heb vroeger ook wel eens bij andere online aanbieders besteld, maar ik ben over Zooplus het meest tevreden!

geweldige service

Mijn bestelling werd netjes op tijd bezorgd, en wat zeer fijn is dat het zeer goed verpakt is, en precies het product wat ik graag wilde hebben, in een woord , zeer tevreden. Vriendelijk bedankt voor de snelle service, Met vriendelijke groeten, Jacqueline van Sas

Makkelijk te bestellen, snel geleverd.

Voordelige artikelen die goed zijn, service is heel goed,

Producten die ik wil zijn op voorraad, met vaak een goede korting. Als vaste klant wordt je gewaardeerd bij Zooplus. Ook is de levering erg snel! Ik ben heel erg tevreden.

zeer goede prijs-kwaliteit

Heb steeds al goede ervaringen gehad. Snelle levering en goede kwaliteit van produkten aan een betere prijs dan in andere winkels.

Top kwaliteit

Steeds wordt de bestelling netjes geleverd.

Zoo plus de beste

Ik vind de service fantastisch. Laatst had ik vergeten een kortingsbon in te vullen. Na een mailtje werd dit opgelost met een creditnota . Verder zijn de producten top en de levering is super snel.

vlotte levering.

Regelmatig het goedkoopste van hondenbrokken en zeker als je 2 zakken koopt.

Stuk goedkoper dan in de winkel en nog thuisbezorgd ook.

Snelle levering, niets op aan te merken.

Snelle levering!

Zeer snelle levering, uitgebreid aanbod en leuke aanbiedingen!

Perfecte en snelle afhandeling bestelling en levering!

Zeer tevreden over werkwijze!

Bestel hier vaak , altijd netjes verpakt en op tijd geleverd. Hebben bijna alle producten op voorraad voor een goede prijs. Kortom ik ben tevreden.

geweldig

snelle levering, goede communicatie bij retourzending

+31 132082053

Over zooplus