Vlotte levering,duidelijke site

Alles verloopt vrij vlot alleen bij grote bestellingen altijd de doos stuk gelukkig dat de zakken met eten stevig zijn.

Top uitvinding!

Top product! Ik ga er nog 1 kopen voor bij het bed

Super prijs/kwaliteit verhouding en snelle bezorging!

Omdat ook de voeding voor dieren in de winkel haast niet meer te betalen is, ben ik via Google bij Zooplus terecht gekomen. Zij bieden een zeer compleet assortiment van A-merken voor een zeer betaalbare prijs. Zo ontzettend blij mee!!! En ook nog es een snelle bezorging en nooit 'gedoe'. Heb Zooplus al bij een aantal mensen onder de aandacht gebracht en die zij ook zeer enthousiast! Ik ben en blijf fan en klant!

Service en snelheid van bezorging

Fijn vertrouwd adres ,snelheid bezorging is goed en prijs is concurend.

Super handig

Uitgebreid assortiment en klantvriendelijk

Snelle levering product voldoet aan verwachtink

Snelle bezorging, leuke acties en stuk goedkoper dan in de dierenwinkel zelf

snelle levering in optimale condities

Mijn voorlopige 2 leveringen waren er telkens sneller dan verwacht.Netjes verpakt afgeleverd op mijn veilige plaats door bpost.Perfect en ook de prijzen zijn zeer interessant

Goede producten, snelle levering en top service

We kopen hier altijd onze benodigdheden voor onze kat. Een keer was een verkeerd product besteld en dat is netjes opgelost door Zooplus!

Concurrende prijzen en goede service

Eenvoudig bestellen van de producten op een goede website. Concurrende prijzen met een mooi puntensysteem.

Snelle levering en goede service

Wij zijn een reguliere klant en alle producten worden snel en correct geleverd.

Is the best

Im very satisfied with zooplus

Doen wat ze beloven

Bestelling goed te volgen, prijs van de hondebrokken is prima. Onze Beagle doet er prima op.

Goedkoop kattenvoer

Spijtig is de beschrijving soms niet voldoende voor nattevoer van Gourmet blikjes or zakjes ? sappig, geraspt, mousse, niet altijd duidelijk.

Nooit geen problemen

Goede ervaring. Duidelijke website, goede prijzen, snelle levering.......

Ik ben content over de service.

Vriendelijk koerier en op de afgesproken termijn geleverd.

Netjes verzorgd en op tijd.

Ben al een hele poos klant bij zooplus.Mijn bestellingen zijn altijd keurig verzorgd en op tijd. Prijs technisch gaat zooplus mee met de discounters wat in deze tijd zeer belangrijk is. Deze klant is super tevreden met zooplus

Perfect!

Geen commentaar, altijd goed!

Complete assortiment tegen een voordelige prijs!

Bestel al drie jaar bij Zooplus en ben super tevreden. Hebben alles op voorraad en je kunt ook achteraf betalen. Als kennissen opzoek zijn naar producten verwijs ik ze altijd naar Zooplus. Echt een aanrader voor iedere dierenliefhebber.

Uitgebreid aanbod en kwaliteitsvolle producten

Ik ben tevreden over het aanbod dat zooplus heeft, voldoet voor mij aan alles wat ik nodig heb voor mijn kat

Super producten van kwaliteit

tevreden klant

Ik vind hier grote keuze aan eten en speeltjes voor de hond. Prima prijs. levering op tijd prima verpakt.

Fijne producten en snelle service

Ze hebben hele goede producten en volgens mijn hond ook heerlijke snackjes, verder is de service en levering snel en goed verpakt. Dus heel tevreden

Prettige klantvriendelijkheid, telefonisch en per e-mail

Per abuis was mijn betaling dubbel afgeschreven, al een reactie binnen 24 uur. Altijd een snelle levering van mijn bestellingen en dat voor een goede prijs!

+31 132082053

Over zooplus