Grote keuze, ook gratis via servicepunten en snel en correct geleverd

Snelle levering, makkelijke site

Je hebt snel gevonden wat je zocht, vollop keus. Het wordt bovendien snel geleverd. En je kunt herhalingen invoeren zodat het automatisch wordt bezorgd. Super

Sinds coronatijd ben ik op zoek gegaan voor eten voor onze whippet,die heel gevoelig& allergisch is voor verschillende soorten voeding(kip, rund &graan).Zo ben ik bij zooplus uitgekomen die vegetarische voeding aanbiedt.En sinds 3 jaar is onze whippet vrij van jeuk en uitslag op de huid,dankzij de voeding van Greenwoods Veggie!!Een hele verademing voor onze lieve Whippet en ook voor ons!!Wij zijn zeer tevreden voor de correcte behandeling van de bestelling en bezorging!!Een aanrader om te bestellen bij zooplus!!!

Goede producten tegen een goede prijs.

Ik heb Zooplus leren kennen toen ik op zoek was naar speciale voeding, voorgeschreven door de dierenarts, voor onze oude zieke hond met de ziekte van Cushing. Bij jullie vond ik die voeding tegen een goedkopere prijs dan bij de dierenarts of bij de apotheker. Ook voor onze poes met nierproblemen vond ik de juiste voeding. Ondertussen zijn zowel de hond als de poes overleden, maar voor onze nieuwe jonge hond blijven we de voeding bij jullie kopen. De bestellingen en de leveringen verlopen prima. Het is ook leuk punten te kunnen verzamelen om zo af en toe gratis iets extra te kunnen bestellen. Jullie hebben ook een uitgebreide keuze met heel veel nuttige uitleg op jullie site. Doe zo verder met jullie onlinewinkel!

Gezonde voeding voor mijn hond

Goede keuze uit verschillende kwaliteitsvolle voeders voor grote en kleine honden

Prima en snel

Snel geleverd en prima product.

Snelle verwerking en snelle verzending.

Vlotte samenwerking

Uitgebreid aanbod, goede service

Bestelling zijn steeds in orde, worden netjes en goed verpakt geleverd. Terugbetaling van artikelen die niet meer voorradig blijken te zijn verloopt correct. Af en toe een geschenkje en/of een gratis artikel met de gespaarde bonuspunten maken het extra leuk om bij Zooplus te shoppen

Topsite

Goede aanbiedingen en vlotte levering

Kwaliteit voor de juiste prijs

Prima ervaring met producten en procedures

snelle en correcte en verzorgde levering

Duidelijke website ! Makkelijk om te bestellen, zelfs voor oudere mensen zoals wij die niet zo makkelijk met de computer werken ! De levering was erg goed verzorgd en correct verpakt tegen beschadigingen ! Fijn om ze een pakje thuis geleverd te krijgen ! En ook nog een goed prijs ten op zichte van andere leveranciers !

Producten zijn altijd goed verpakt en snelle levering

Zeer tevreden over de service

Fantastische Service.

Heb al regelmatig bij Zooplus besteld. Een fantastische Service steeds weer.

Prime site Snelle levering

Altijd correct en snel geleverd.

Verkoop van diervoeding aan een mooie prijs. Met bonuspunten kan je extra’s uitproberen zodat je niet teveel geld kwijt bent.

Klantvriendelijke en snelle service met leuke acties!

Ik bestel bij Zooplus speciale voeding van Hills voor één van mijn Spaanse Mastins. Er wordt snel geleverd en de korting, die je eenmalig aanschaft en vervolgens op iedere levering krijgt, werkt fantastisch. Van de Zoopoints kan ik altijd lekkernijen voor mijn Mastins kopen. Laatst was dpd mijn pakket kwijtgeraakt. Ik heb toen gebeld met Zooplus en zij hebben direct een nieuwe zak voer opgestuurd. Super opgelost! Ik bestel via de app en dit werkt erg goed. Al met al een topwinkel waar ik mijn producten voor de honden blijf kopen!

Alles onder 1 dak voor je huisdier

Makkelijk te bestellen op de duidelijke website en dat je met korting kunt kopen met een zooplus account. Ook fijn dat je punten opbouwt waarmee je weer leuke extra’s kunt aanschaffen voor je huisdier. Ze hebben ook een goede klantenservice. De prijzen zijn helaas niet altijd voordeliger dan bij andere aanbieders, maar vaak scheelt het niet veel.

Altijd snelle levering

Na het plaatsen van een bestelling duurt het max 3 dagen voor het in huis is.

Altijd top

Ik bestel hier altijd voor mijn 3 katten. Droogvoer, natvoer, speeltjes. Alles. Het wordt altijd goed geleverd en wij hoeven daardoor niet te slepen met zware dingen. Vaak krijg je korting of een gratis extratje. Ook het punten spaar systeem zorg voor leuke extras.

Vlotte levering, fijne app

Een fijne app om op te shoppen. Vlotte levering.

Grote sortering en verder prima afhandeling en bezorging, proficiat.

Nadat ik bij een fokker een pup had uitgekozen vertelde mijn dochter dat ik het beste het voer bij Zooplus kon bestellen want dan wordt het bij de deur afgeleverd en het is ook goedkoper. Omdat de pup eerst een aantal weken bij mijn dochter zou zijn voor de puppycursus de eerste bestelling op haar adres laten afleveren maar de volgende bestelling op mijn eigen adres dat werd allemaal prima uitgevoerd. Er is ook een regeling voor extra korting en regelmatig zijn er aanbiedingen.

V.

vlug geleverd en alles in orde. Aanrader.

Altijd tevreden van jullie producten, altijd uitstekend qua levering. Enige punt wat moeilijker voor mij werkt, is de betaling. Product wordt opgestuurd na ontvangst van de overschrijving en kan soms even duren. Zeker in een weekend waardoor snelle levering uitblijft. Laatste bestelling meer dan een week gewacht en dan telefonisch contact opgenomen. Werd direct wel in orde gebracht, dus thanks hiervoor!

Niet leverbaar

Euro Premium al maanden niet leverbaar. Bestel het dan maar ergens anders. Jammer

Steenvaste service

Zooplus heeft een goede en betrouwbare service. Pakketjes worden altijd netjes en binnen een korte tijd geleverd. Misschien wel een goede tip voor de site/app: producten laten rangschikken op prijs per kg zou een mooie feature zijn.

+31 132082053

Over zooplus