Goede service en fijne prijzen

De service is goed, fijne levering en snel. Hetgeen wat ik bestel heeft een fijne korting t.o.v. de winkelprijs. Fijne website met vele keuzes.

Goed!

Altijd goede prijs en kwaliteit.Snelle correcte levering en gemakkelijke betalingsmogelijkheid.

Goede prijs en kwaliteitverhouding. Snelle levering en duidelijke communicatie

Betrouwbare webshop

Betaalbare prijzen en snelle leveringen mocht er iets niet op voorraad zijn dan krijg je netjes bericht

Super fijne webshop

Heel fijne webshop. Veel keuze, dingen zijn altijd op voorraad en betrouwbare en snelle leveringen! Spaarprogramma is leuk waarbij je of zelf iets voor je dier als kadootje uitkiest of (nog beter) aan goed dieren-doel geeft!

Altijd netjes optijd geleverd en goed ingepakt.

Ben zeer tevreden .Fijne feestdagen

Wij zijn tevreden .Happy New year woef

Hele goede service en snelle bezorging.

Meerdere malen hier besteld en producten komen altijd op tijd aan. Goede kwaliteit en onze kat is elke keer weer blij als er een pakketje van ZooPlus wordt bezorgd.

Heel enthousiast over deze site/app!

Goede kortingen! Kwam met googlen vaak hier op uit. Vandaar er verder mee gegaan en ook de app gedownload. Duidelijke app, veel mogelijkheden waaronder een spaarsysteem.

Zeer vlotte bediening

Zeer vlotte bediening

Zijn goed en snel.

Goed winkel goed prijs kwaliteit verhouding lossen problemen snel op goede service

Supersnelle levering.

Supersnelle levering en prima service. Echt een aanrader.

Zeer goede prijskwaliteit

Steeds zeer goed van prijs, spaarpunten die je kan inruilen, correcte levering. Ik beveel iedereen aan om bij Zooplus te winkelen!!!

kwaliteit

kwaliteit en levering op tijd dat aangegeven is

Goed assortiment

Goed assortiment en snelle levering

Mijn voer leverancier

Wij maken al vanaf het begin gebruik van Zooplus, dit komt door de snelle levering en bulk inkoop van onze kattenvoer! Het is waard voor je geld.

Fijn

Snelle verzending en goede kwaliteit spullen en eten voor de dieren.

Snelle levering en goede service

Overzichtelijke site, vlotte levering, voordelig

Site leren kennen door mijn dochter, goedkoper dan in de winkel en vlotte levering

Heel corect

Zeer snelle bediening en heel betrouwbaar..echt een aanrader

Snelle service en goedkoper dan de meeste winkels!

Al jaren klant bij zooplus. De prijs van brokken scheelt aanzienlijk tenopzichte van een bakstenen winkel, althans die hier in de buurt. Bovendien hoef je er niet voor buiten wat ook weer een pluspunt is.

Veel spullen voor mijn kitten bij jullie gekocht. Ruime keuze en snelle levering.

De producten worden snel geleverd en goedkoper dan andere dierenzaken. Ben heel tevreden.

Huiselijke hondenopvang hier,dus regelmatig bestellen bij zoo plus. Service is top!

Gezien de huiselijke honden en kattenopvang,plaats ik regelmatig bestellingen bij zoo plus. Nog nooit enig probleem ervaren. Vorige maand wel een probleem met b post . Maar zoo plus lostte dit op in zeer korte tijd en ik kreeg zelfs nog een extraatje erbij voor de hondjes! Zelfs al had zoo plus niets te maken met het probleem! B post ,liet niets van zich horen. Via media hadden de gedupeerden vernomen dat iemand er met 180 ´pakjes´ vandoor was. Zoo plus ,verweet niemand ,maar gaf me grootmoedig in zeer korte tijd mijn bestelling en zoals gezegd een extra. Facturen op tijd, bestelling op tijd, door puntjes te sparen een gratis iets na verloop van tijd, producten top,keus wat levertijd betreft. Ik blijf klant.

+31 132082053

Over zooplus