Topsite met goede producten

Het bestellen is heel makkelijk en de levering snel. Diverse producten met een duidelijk omschrijving

Ruime keuze en voordelig

Ik bestel nu al een tijdje op Zooplus. Er is een ruime keuze in producten en het scheelt aanzienlijk met de winkelprijzen. Het puntenspaarsysteem is ook aantrekkelijk en mooi dat je dat ook kunt inzetten voor het goede doel. Daarnaast is het fijn om grootverpakkingen thuisbezorgd te krijgen. Wanneer je op tijd besteld kun je de milieuvriendelijke leveringstijd aan klikken, dan is je bestelling er met max 3 dagen. Kortom zeer tevreden!

Top en budget vriendelijk bedrijf, een aanrader!!!!

Zijn correct met je bestelling en prijs vriendelijk en daar vindt je alles voor je dikke vriend groot of klein allergie of gezond ze helpen je correct ,een echte aanrader ook voor je portemonnee, mvg kris

Ik vind Zooplus eerlijk en hulpzaam

Na een fout met een van mijn bestellingen heeft Zooplus alles heel snel en vriendelijk opgelost. Ik was onder de indruk van jullie suggesties.

Heel erg tevreden ,bestelling altijd snel thuis.

Ik ben heel tevreden over zooplus steeds de beste prijs voor mijn lievelingen hun eten, en ik spaar nog puntjes ook win win toch

Altijd snelle levering

Altijd snelle levering.

Altijd snel en goed verzorgd verpakt

Altijd snel en goed verzorgd verpakt

Heel fijne en overzichtelijke site

Duidelijk en eenvoudig bestel proces

Snelle ontvangst ,super leuke site

Zou het iedereen aanbevelen

Makkelijk te bestellen

Bestellen gaat makkelijk , er is genoeg keus. En binnen enkele dagen heb je je bestelling binnen.

Zeer snelle levering!

Zeer tevreden en een echte aanrader! De hondenbrokken voor ons Dolly worden altijd zeer snel geleverd en heel goed verpakt Wij bestellen altijd bij zooplus nooit meer ergens anders!

Altijd alles op voorraad voor een mooie prijs

Altijd alles op voorraad en voor een mooie prijs. Fijne bulkinkopen die net iets goedkoper zijn dan elders. Snelle levering en de punten die je spaart zijn altijd leuk om eens in te zetten.

Uitstekend!!!

Een fijne dierenspeciaalzaak online. Snelle levering tegen goede prijzen. Duidelijke communicatie.

Dik in orde

Klantvriendelijk, snel , kwaliteits producten , vlugge goed ingepakte levering. Betaalbaar

Groot assortiment en fijn thuis bezorgd

Inclusief een lekkere snack voor Hippie

Uitgebreide website, snelle levering

Ik bestel hier regelmatig het kattenvoer en ik hou er van dat er zo veel keus is in de webshop. Meestal bestel ik dus ook wel een nieuw speeltje mee of iets lekkers of een nieuw mandje of krabmeubel

Kattevoeding

Kwaliteit Ruim aanbod Wel trage levering soms

Goede prijs-kwaliteit verhouding

Je krijgt hier goede producten voor een schappelijke prijs. Tot nu toe gaat het ook goed met bezorging.

Snelle levering en prima product

Fijn dat Cavom zo snel geleverd werd; hond weer blij

Goede service, goed geprijsd

Bestel hier tegenwoordig mn 10kg kattenbrokken. Bevalt super! Super service, goed verpakt en af en toe mooie acties. Ik ben tevreden!

Goed bedrijf

Goed maar bezorging slecht

Goede producten voor goede prijs! Zelfs paar vrienden hebben nu spullen voor hun hond gekocht!

Goede producten, snelle levering

Verschillende keren al iets besteld voor onze nieuwe pup. Goede producten en snel geleverd.

Goede kwaliteit prijs verhouding

Ik koop nu al een tijdje voor onze hond de snacks en dentasticks bij zooplus. Ik ben super tevreden met het merk Rocco, waarin geen toegevoegde suikers etc zitten. Er zijn met enige regelmaat ook acties! Daarnaast heeft zooplus een overzichtelijke site.

Vlot en verzorgd

Onze bestelling werd te laat geleverd, maar daar ging Zooplus erg professioneel mee om. We werden goed en tijdig op de hoogte gebracht + ontvingen een kleine korting voor een volgende bestelling. Eens bezorgd was alles netjes verpakt en in orde!

+31 132082053

Over zooplus