Als je iets beateld is het altijd oo voorraad. Wordt ook netjes afgeleverd.

Tevreden over het algemeen kwa prijs/kwaliteit

De voeding of ander gerief steeds in goede staat en tijdig geleverd.Indien een probleem steeds behulpzaam aan de telefoon.

Altijd snel en netjes geregeld

Mijn bestellingen worden vlot en goed verwerkt. Dik tevreden

De hamsters vinden jullie snoepjes lekker

Altijd netjes verpakt

De producten zijn goed verpakt en ik vind het leuk dat er vaak een verrassing voor de hond bij zit

Wij bestellen altijd bij Zooplus omdat de producten hier een stuk goedkoper zijn dan in andere webshops of fysieke winkels. Bij Zooplus spaar je ook punten bij elke aankoop, dus dit is voor ons ook een reden om hier te bestellen. De levering gebeurt altijd zonder probleem.

Bestelling altijd in orde!

Heel tevreden. De levering is altijd in orde . Ook de prijs is een voordeel . Een aanrader

Vlotte service goede prijs kwaliteit

Vlotte service goede prijs kwaliteit

Beste dieren online webshop die er is!

Al heel wat bestellingen bij Zooplus gedaan! En altijd alles netjes binnengekregen. Snelle levering en er ontbrak nooit wat! Veel voordeliger ook dan de normale dierenwinkel of andere dieren online webshops! Vaak ook leuke cadeautjes erbij en super leuk dat je punten kan sparen voor gratis artikelen. Wij bestellen nergens anders meer voor onze dieren alleen bij zooplus! Leuke aanbiedingen ook! ❤️

goede ervaring met zooplus

Er is een ruime keuze aan veggie food voor mijn hond en dit aan goede prijs. Verder werd er ook snel geleverd, sneller dan ik had verwacht. Heel positief!

Ruim assortiment voor een goede prijs

Super fijn om met een paar klikken alles in huis te hebben. Voorheen ging ik naar een grotere dierenzaak, maar die was toch wel een goed half uur rijden en het was lastig incalculeren met werk. Fijn om zo veel keuze te hebben, en helemaal fijn dat de prijzen leuk zijn; met en zonder extra korting! Daarnaast ben ik enthousiast over de ZooPlus punten. Altijd een leuk extraatje. Maar het allergrootste pluspunt is de samenwerking met de koerier DHL. Snelheid van verzenden is trouwens ook super.

Prima service!

Voor onze hond die is aangewezen op een niet-dieet kopen we sinds kort het voer via deze site. Met het voer tegen een scherpe prijs en met snelle levering door DHL zijn wij heel tevreden.

Altijd lekker eten en goede spullen gekregen

Goed voedsel en fijne spullen voor mijn lieverds! Van snacks tot manden en kussens en alles wat er tussen zit voor een prima prijs!

Snelle levering en goede prijs

Handig dat het thuis wordt bezorgd en de prijs is laag. Wij. Blijven bestellen

Snelle levering, smakelijke voeding!Onze kater Victor(met blaasproblemen)eet de dieetvoeding graag!

Geen betere leverancier gevonden

Zooplus heeft uitgebreid assortiment met goede prijs/kwaliteitsverhouding. Snel besteld en snel geleverd. Zeer tevreden.

Goedkope topdeals

Altijd leuk als je meerdere katten hebt en in bulk aan goedkopere tarieven kan kopen. Ook steeds snel geleverd.

Hele fijne service

ZEER GOED

Meermaals hondeneten besteld, ook hondenjas en steeds tevreden over de prijs kwaliteit

Prijs is goed, inpakken moet beter

Mijn ervaring is dat de prijzen voor de kattenbakvulling zeer aantrekkelijk zijn. Het inpakken van de bestellingen moet beter. Twee zakken kattenbakvulling, tezamen met een kattenbak. In 1 hele grote doos. Dat is vragen om problemen. Kattenbak inderdaad kapot in de doos.

Prima voor mens en dier

Ik heb reeds een aantal bestellingen gedaan voor mijn hond en het bestelde is goedkoper en totaal geen problemen met de bestelling en aflevering. Ook mijn volgende "Hondenbrokken bestelling" ga ik weer bij Zooplus doen.

Ik hou van Zooplus.

Zooplus is voor ons de beste (online) dierenwinkel van Nederland. Allereerst hebben ze bijna alles, de prijzen zijn langer als bij concurrenten, ze hebben altijd mooie acties, je spaart punten én ze hebben het voordeelplan waar wij lid van zijn, wat ook weer voordeel oplevert. Elke 6 weken doen we een grote bestelling bij zooplus (voer, snacks, speeltje) en nog nooit is er een bestelling mis gegaan. Al jaren niet. Zooplus❤️

Snelle service en een snelle levering

Snelle verzending, groot assortiment. Heel tevreden!

Voordelige prijs, snelle bezorging

Dit is de tweede keer dat ik kattenvoer bij Zooplus heb besteld. Zooplus had de voordeligste prijs. Snelle levering. Goed verpakt, de kat en wij zijn blij!

+31 132082053

Over zooplus