Snelle bezorging, prima producten

Snel bezorgd en over het algemeen goede producten, hoewel de hondenspeeltjes soms wel heel snel kapot gaan

Goede service en goede prijs.

Altijd snel in huis. De prijs is de beste voor mijn product.

Alles verloopt steeds vlotjes

Snelle levering Netjes verpakt Top prijzen Doe zo verder!!

Super bedrijf

Super levering. Producten voor een prima prijs. En netjes verpakt.

goede ervaringen mee

Ik bestel hier al jaren hondenvoer en hondensnacks en nog nooit problemen gehad. Pakketten zijn altijd volledig aangekomen en het is fijn dat het geen mega dure website is.

Altijd op tijd geleverd! Ruime keuze!

Altijd een uitstekende service

Altijd een zeer positieve ervaring. Heel leuk dat je met elke bestelling bonuspunten kan verdienen. Altijd correct en snel geleverd en vaak ook hele mooie acties.

Had ik deze site maar eerder gevonden , betaalbaar en supersnelle service

Ik ben een super tevreden klant , krijgt punten bij elke bestelling waardoor je dan leuke cadeautjes kan kiezen en de voeding is betaalbaar met de extra procentjes dat je ook hebt voor een kleine bijbetaling 1 x Ook snelle levering binne de 2 dagen thuis geleverd Zeker een aanrader

Scherp geprijsd, snel besteld, snel geleverd!

Een goed werkende webshop die het je gemakkelijk maakt om de juiste producten snel te vinden en te bestellen.

Ruime keuze, goede service en snelle levering

Top service en goede prijzen

Zeer goede prijzen voor mijn honden voeding, snelle levering en als ik contact nodig heb gaat dit snel en word ik goed geholpen. Aanrader!

Snelle levering en goede akties .

Leuke kortingen op merken zoals Royal Canin en Purina One , daar word ik blij van en snelle levering.

fijne shopervaring

Ik vond het gemakkelijk winkelen bij Zooplus. Snel geleverd en ze hebben producten die je niet zomaar in een supermarkt vindt. Top dus!

makkelijk bestellen , snel bezorgd

Het is makkelijk om bij zooplus te bestellen en ook nog voor een leuke , redelijke prijs . de bestelling wordt ook snel geleverd . Het is ook leuk dat je punten spaart voor leuke artikelen .

Hele fijne winkel

Hele fijne winkel bestel hier al mijn honden voer en snoepjes etc. Fijne communicatie en snelle levering.

Heelmgoed

Snel en goede kwaliteit

Snel, handig en scheelt een hoop tijd en gesjouw

Online dierenwinkel Zooplus is de Nr.1 in het thuisbezorgen.

Steeds vlotte bestelling, levering. Altijd alles tip top inorde! Prijs / kwaliteit steeds 5 sterren!! Leuk met het spaarpunten systeem.

Ruim assortiment en goedkoper dan de meeste aanbieders van het merk dat ik altijd koop voor mijn katten ♡

Fijne service

Heel makkelijk en overzichtelijk om hier te bestellen ook kan je af en toe een kadootje uitzoeken De kittens doen het erg goed op smilla

Fijn om te bestellen

Fijn om te bestellen, jammer dat mijn bestelling door de verzend dienst DPD in de regen is gezet. Dat was absoluut niet nodig, want er zijn meerdere plekken om het droog neer te kunnen zetten. Jammer genoeg daardoor enkele producten onbruikbaar

Fijn

Inmiddels een paar keer besteld bij ZooPlus. Altijd scherpe prijzen en mijn bestellingen zijn altijd snel geleverd.

Snelle levering en goede prijzen.

+31 132082053

Over zooplus