Snelle levering en goede prijzen.

Correcte prijzen en levertermijn

Prijzen zijn steeds scherp, levertermijnen worden steeds netjes gerespecteerd.

Heel snelle levering

Makkelijk, betrouwbaar en snelle service.

Duidelijk app, makkelijk te bestellen en snelle service. Eigenlijk alles wat je zoekt tijdens online winkelen. Aanbeveling!

Alles wat ik bestel, komt altijd snel en goed aan!

Jullie zijn snel, jullie handelen enorm goed. Ik heb nog nooit klachten gehad over bestellingen of over jullie manier van handelen.

Makkelijk en goed verzorgd

Bestellen gaat makkelijk en je krijgt het goed verzorgd thuis gestuurd.

dit is mijn superwinkel

bij Zooplus vind je alles voor je huisdier aan echt de meest voordelige prijs ; prettig is ook dat je met de spaarpunten leuke speeltjes of andere gadgets kan bekomen voor je lieveling, wat toch altijd leuk is voor hond en baasje. Verzending verloopt prima, en als er toch eens een product ontbreekt in de doos, wordt dat zeer snel rechtgezet. Ik kijk helemaal niet meer op andere websites van dierproducten, want dat is echt tijdverlies. Er is maar één de beste.

Alles ok zeer snelle levering en goede producten

Snel en goedkoop

Online zoeken, bestellen en binnen 3 dagen geleverd. Goedkoper en grotere verpakking. Geen gesjouw met, in mijn geval, 12 kg aan kattenvoer.

Super ervaring

Wordt snel bezorgd ,goedkoper dan andere online winkels en je spaar punten voor gratis artikelen.

altijd correct

juiste levering top dat jullie korting geven bij te late levering

Veel keuze, snelle verzending !

Ik kan hier letterlijk altijd slagen voor mijn honden. Leuk dat je met de zooplus punten zo nu en dan iets gratis kan krijgen :)

Correct

Alles verloopt vlot, snel en een gunstige prijs.

Producten komen snel aan . Één keer heeft zich een probleem voorgedaan, die is prima opgelost. Prijzen zijn goedkoper als je in een fysieke winkel je producten koopt

Fijne levering keurige bezorging en erg fijne site

Beste prijs

Snelle levering en het product is zoals beschreven op de site.en leuke aanbieding op de courmet gold voor de katten .

Perfecte levering van de hondebrok.

Zooplus komt de bestelling op tijd bezorgen. Hier kun je op aan. Top.

Bestellingen bij Zooplus worden altijd snel geleverd. Als een product niet of later geleverd wordt,dan krijg je daar altijd netjes bericht van.

Supersnelle levering en er zat nog een onverwacht geschenkje bij

De dierenarts heeft speciale voeding voor mijn kat voorgeschreven. Na lang zoeken ontdekte ik dat je deze voeding bij Zooplus kan bestellen. Binnen de 3 dagen werd er geleverd. Ik ben zeer tevreden met de service.

Het product werd snel geleverd. Na levering bleek dat mijn hond het bestelde product niet meer nodig had. Via de klantenservice gevraagd of ik het product kon retourneren. Hier kreeg ik snel een reactie op. Het product hoefde niet geretourneerd te worden maar mocht ik aan een asiel of kennis geven. Het bedrag krijg ik wel terug. Fantastisch mooi gebaar. Goede service waar nog veel bedrijven van kunnen leren.

Heel tevreden

Gemakkelijk een bestelling te plaats, goede prijs/ kwaliteit verhouding en levering op afgesproken moment

positief

we worden overstelpt met allerhande info

Online bestellen, snelle levering, top …! Voor mezelf, bestelling wordt bezorgd, en ik hoef maar een keer te tillen om het hondenvoer binnen te leggen.

Goede service..

Goede ervaring service en ook de aanbiedingen zijn top... Heb altijd gunstige prijs voor mijn kattenvoer...en soms leuk cadeautje erbij op de punten..

Onvriendelijke we side.

Ik vind het moeilijk om op een eenvoudige manier mijn bestellingen te plaatsen en te betalen. Ik vind de we side vrij onoverzichtelijk en die doet zowat zijn eigen ding. Soms vindt men de weg naar de betaling niet terug of raak je niet bij de gespaarde punten voor gratis producten.

+31 132082053

Over zooplus