Ik had een doos vol met snoepjes En 2 zakjes voer besteld dit kwam keurig een paar dagen later aan het duurde niet te lang en niet te kort

Tevrede

Heb al meermaals besteld voor onze huisdieren, muskusschildpad, roodstaart papegaai en een Franse bulldog. De leveringen worden altijd tijdig geleverd. En was wel eens iets mis maar werd inmiddels rechtgezet, fouten maken is menselijk.

Ruime keuze, duidelijke website. Enige nadeel wat ik me kan bedenken is dat de levertijd langer is omdat het uit Duitsland komt. Hierdoor duurt het 3 a 4 dagen naar Nederland.

Makkelijk en snel

Makkelijk bestellen via de Zooplus app. Een paar dagen later was het al ik huis. Mac en Freddie vinden het zo lekker dat ze door de zak heen willen eten.. :)

Altijd in orde

Duidelijk,makkelijk, steeds in orde en op tijd.

fantastisch

vandaag besteld morgen of overmorgen geleverd,

Niet enkel verkopen

Goede produkten aan interessante pprijzen en veel info.

Goede verkoop prijs

Snelle levering en voordeliger dan bij de dieren speciaal zaak

Alleen maar positief!

Wij bestellen hier iedere maand ons voer voor de katten. Voor de hond hebben we nu een ander voer die ook bij zooplus besteld kan worden. Als de hond er goed op reageert willen we die voortaan nemen zodat alle voer bij 1 punt gekocht kan worden. Voorheen ook altijd voor onze ratten voer en spullen besteld. Zijn erg tevreden en alles is altijd goed en netjes verpakt. Levering duurt soms ietsjes langer maar ik hou zelf altijd rekening met optijd bestellen dat je niet zonder komt te zitten ivm de speling en evt drukte. Maar 9 van de 10 keer heb ik het met 3 dagen binnen

Bestelling snel binnen en goede kwaliteit en service.

Ik wil niet anders meer

Goeie Cite ruime keuze snelle levering. En ook een mooi spaarsysteem. Ik kan hier goed voor een paar maanden inslaan

Snelle levering makkelijk achteraf betalen en veel goedkoper

Ruime keus, scherpe prijs en snelle levering!

Fijne webshop met scherpe prijzen en leuke actie’s! Duidelijk betreft levering en netjes en goed verpakt!

Enkel maar goede ervaringen met zooplus. Altijd op tijd geleverd, gemakkelijk te bestellen, een leuk spaarsysteem voor extra’s en je vindt er alles wat je nodig hebt!

Je hoef niet te sjouwen en alles wordt snel bij je thuis bezorgd

Makkelijk te bestellen en je hoef de deur niet uit en het duurd maar Max twee dagen en hé bestelling is binnen

Super goed en goedkoop

Ik heb altijd flexodin bij zooplus en dat is van alle dierenartsen en onlinediensten het goedkoopst heel fijn

Had brokken besteld maar die waren zoek heb dus gewoon nieuwe gekregen

Snel verzonden en uitstekend voer

Snelle verzending en mijn halsbandparkiet is gek op dit voer. Top service. Vaste klant :)

Tevreden klant

Wat ik bestel komt op tijd toe. Kortingen worden toegepast op aanvraag, zelfs als ze op het ogenblik van de bestelling niet van toepassing zijn. Ze zijn zeer begripvol.

Goede prijzen, snelle levering

Lang asn het zoeken geweest naar geschikt voer voor mijn bullterier. . Hij is zeer gevoelig. Snel diarree. Nu naar paar keer kleine zakjes/ blikjes getest goed voer en ook nog eens niet de topprijs betalen. Prima !

Prima webshop!

Bestelling komt altijd netjes op tijd aan en de prijs/kwaliteit verhouding is erg goed.

Telkens een stipte en correcte afhandeling

Steeds een snelle afhandeling van mijn bestelling

super

snelle levering en correct! soms nog een extraatje voor onze 4 voeter. Dank je wel

Een goed bedrijf wat jullie zeggen komen jullie na

Ik ben super blij met jullie altijd optijd in huis Leuke acties! Ik zou zeggen ga zo door

Mooie promoties Goede prijs Duidelijke website Levering mag beter gecommuniceerd worden Dank u wel. Mijn honden eten betaalbaar en gezond.

+31 132082053

Over zooplus