Super snelle bezorging

Snelle bezorging

Snel en kwaliteit

Wij bestellen al enkele jaren hier ons katteneten. Snelle levering voor kwalitatief en betaalbaar dierenvoeding. Helemaal top!

Groot assortiment, snelle en correcte levering

Leuke aanbiedingen, uitgebreide site en uitstekende service

Snel en netjes geleverd

geweldige leverancier

ik bestel regelmatig voor mijn 3 katten want die lusten wel wat .Ikvind het zo leuk datje ook bonuspunten krijgt en daar ook weer wat voor kunt krijgen .verder snelle en vlugge levering .

Top bedrijf!

Snelle levering, zondags besteld en dag later geleverd. Met de spaarbonuspunten al leuke gratis cadeautjes mogen ontvangen. Assortiment is top !!

Snelle service goede site en correcte prijzen

Overzichtelijke site en snelle en goede service. En normale prijzen zodat het leuk blijft.

handig, overzichtelijk en snel

App is overzichtelijk en werkt goed. Ruim assortiment en goede prijs. Bezorging gaat altijd vlot.

Pakket altijd ontvangen binnen de 5 werkdagen en altijd goed stevig verpakt

Alles verloopt prima

Alles verloopt prima

Zooplus is top

Ik vind jullie de meest betaalbare winkel wat betreft als je zoekt op dieren en toebehoren. Ik ben al jaren een trouwe klant! Prijzen zijn nergens anders zo goed als bij jullie en bezorging is nog nooit mis gegaan. Mijn kat tjoekoe is ook altijd enorm tevreden.

super

ik ben zeer tevreden over jullie alles op tijd geleverd en in goede staat en ook een goede bewaar datum

Super prijs en vlugge levering

Correcte prijs en levering

DEZE KEER WAS HET MINDER

WE HEBBEN NU BEST LANG OP HET VOER MOETEN WACHTEN ER GING EEN WEEK VOORBIJ VOORDAT HET ER WAS

Besteld, betaald, bezorgd. Snel en goed geregeld.

Besteld, betaald, bezorgd. Snel en goed geregeld.

Snelle levering tegen concurrerende prijs, TOP

Duidelijke website, ruime keuze, snelle levering en concurrerende prijs.

Als ik bij jullie bestel komt de levering altijd op tijd aan en het product is altyd goed

Toppie

Goede service en mooie aanbiedingen.

Goede service en prijs

Alle producten voor een scherpe prijs. De levering duurt soms een paar dagen maar als je daar rekening mee houd is het perfect.

Snel besteld en snel bezorgd, top.

Heel erg goed

Alles dik inorde!

Snelle levering en goeie acties!

Iedere keer zijn we toch verbaast van de snelle levering. En er is eigenlijk altijd wel een goeie actie. De enige nadeel als je veel besteld, kan dit niet altijd in 1 bestelling, hierdoor krijg je een levering van verschillende bezorg bedrijven. En ik ben nou persoonlijk zelf geen fan van dpd.

Hebben heel veel

Hele uitgebreide assortiment en bundels. Levering duurt wel iets wat lang, dus wel ruim van te voren bestellen. Maar de service is oké! Prijzen zijn ook prima. Leuk om in de "goede" app te snuffelen sullen voor mijn beestjes.

Zooplus is prima, DHL maakt er jammer genoeg nog wel eens een potje van waardoor de vlotte levering van Zooplus vertraging oploopt

Goed en snel geregeld

Goed en snel geregeld en bezorgt

+31 132082053

Over zooplus