Top bedrijf

Alles wordt op tijd geleverd, super bedrijf.

super

szybko i sprawnie

Prima produkt, scherpe prijs.

Mijn ervaringen met Zooplus zijn erg goed. De communicatie is duidelijk, ruim voor de volgende afleverdatum wordt deze aangekondigd, met de optie om de bestelling te wijzigen of de datum ervan. Zeer klantvriendelijk!

goed en snel

prijzen zijn aanzienlijk verhoogd maar nog altijd beter dan de concurrentie dus goed bezig vg ellen

Altijd goed

Altijd goed geleverd en goede kwaliteiten prijs! Een aanrader.

Leuke en goede aanbiedingen

Altijd leuke acties en te vrede met de levering

perfect

Geleverd zoals beloofd. Verpakking netjes.

Herhaalbestelling mooie service

Ik heb herhaalbestelling ingesteld, prachtige,service. Ruim op tijd een herinnering om aan te vullen en als er nog genoeg is om uit te stellen Handig en gemakkelijk. Nooit meer te laat.

Wederom zakken met beschadigingen

De bestelling plaatsen gaat makkelijk, de levering is altijd binnen een week, maar dat de zakken voer die luchtdicht behoren te zijn, weer lek worden geleverd...de kwaliteit en veiligheid van het voer kan zo niet gegarandeerd worden.

Van topservice naar traag bezorgen

Ik ben al jaren klant bij ZooPlus en was vroeger erg tevreden. De hondenbrokken bevallen mijn hond prima en de prijzen zijn nog steeds redelijk, maar de service is helaas flink achteruitgegaan. Het afgelopen jaar duurt het steevast zo’n vijf dagen voordat een bestelling aankomt.

Gewoon goed

Betrouwbaar en snelle levering

Uitstekend!

Goede service. Snel geleverd. Overzichtelijke website.

Service 100%

Snelle levering Kwaliteit top

Alleen de dozen waar het bestelde in aankomt, is meestal beschadigd of open, niet echt bezorgd proef

Het frettenhok is van hoogwaardige kwaliteit en heel gemakkelijk in elkaar te zetten. De levering was snel en gebeurde heel netjes. Super tevreden met de aankoop.

Goede en correcte service

Een snelle service met duidelijke informatie.

Altijd goede levering en goede service

Snel en voordelig

Via de app besteld en het was er heel snel. En het was ook nog eens een mooie aanbieding. (hondenbrokken smolke). Dus ik ga binnenkort weer een nieuwe zak bestellen. :-)

Altijd alles super

Mijn bestelling kwam weer mooi verpakt en op de vooropgestelde dag aan. Top!

Beste en selle service

Altijd selle en perfecte levering

Goede kwaliteit

Goede service en snelle levering

Zooplus is uniek

Zooplus is heerlijk voor mijn hondje Baloutje!

Zeer slecht

Ik meld mij af voor de nieuwsbrief. Heb in de afgelopen jaren gelukkig niks besteld en krijg dan vervolgens deze e-mail met beoordeel jouw bestelling

Alles voor de katten op 1 site

Al jaren bestel ik hier alles voor mijn katten. Alle merken zijn aanwezig. Alles wordt goed verpakt en tijdig geleverd

Ontdekking!

Ik had vooraf niet gehoord van de producten die ik online kocht!(Wolf of wilderness).Mijn shiba lust het!Ook veel variaties.Hartelijke grtjs Elena..

+31 132082053

Over zooplus