Groot assortiment

Het is niet alleen gemakkelijk online te bestellen, de levering gebeurt ook snel en vlotjes. Er is ook een heel groot assortiment aan voeding voor mijn 2 maine-coon kittens. En bovendien kwaliteitsvolle voeding voor scherpe prijzen.

Goede prijs/kwaliteit en uitstekende dienst na verkoop

Ik raad Zooplus zeker aan. De spaarplannen en bonuspunten zijn een geweldig systeem. Maar het is vooral de uitstekende klantenservice die meer dan vijf sterren verdiend.

Wat ik bestel krijg je altijd op tijd en Zooplus is ook nog eens voordelig.

Goed snel en alles mooi afgehandeld.

Mijn paket was snel verzonden maar door de brutheid van DPD was he paket stuk, na contact met zooplus hebben ze heel snel een nieuw pak gestuurd en alles netjes afgehandeld. Ook de vraag ol zeker klacht in te dienen bij DPD (is niet de eerste keer dat ze heel brut met pakjes om gaan) werd ook snel uitgevoerd en veantwoord.

Super winkel en je word goed geholpen

Levering in 2 pakketten

1 bestelling wordt op dezelfde dag afzonderlijk op verschillende tijdstippen in 2 dozen bezorgd. Jammer dat vervoerder dozen niet in 1 keer kon bezorgen. Jammer vanwege extra vervoerskosten, milieubelasting. Voor mij wel fijn dat alles snel is bezorgd

Mijn hond is gelukkig!

Fijn personeel en behulpzaam. Top producten wat ik al heb besteld hondje tevree dus ik ook heel tevreden.

Goed voer

Altijd netjes op tijd bezorgd ruime keuze en fijn dat je punten kan sparen voor gratis producten

Bestelling betaald, al 3 x geannuleerd en geen bestelling ontvangen

Ik plaatste een bestelling. Ik betaalde geld ging van de rekening. 4 dagen later zie ik in mijn account dat de bestelling werd geannuleerd door zooplus, geld was wel van rekening Telefonisch contact, ze gingen bestelling opnieuw aanmaken en koppelen aan mijn betaling. 2 dagen later, opnieuw annuleren ze mijn bestelling in mijn account en zetten ze een nieuwe bestelling. Tot op heden, geld weg, en niets ontvangenllll

Goede service Levering prima geleverd Prijs is goed Zelf nog een cadeau bij voor je liefste huisdier

Snelle structureel goede levering

Zooplus is heel consequent in haar producten, de levering en de leveringstijd. Ook leuk dat je met iedere bestelling punten spaart voor iets leuks voor je huisdier.

Hond vriendelijk

Onze hond heeft diabetes en bij Zooplus heb je de meeste voer keuze voor speciaal voer. Het Zooplus gemak is makkelijk altijd is de bestelling op tijd binnen. Zonder steeds opnieuw te moeten bestellen.

Top producten aan scherpe prijzen

Heel erg ruim gamma en top snelle levering. Via dpd dus je kan zelf nog kiezen wanneer. Die grote pakken katteneten en zand daar sleur ik nooit meer zelf

Overzichtelijke website, spaarplan voor extra korting en snelle levering.

Altijd alles snel in huis

Als ik bestel is het er en ook snel in huis. Veel keus en netjes bezorgd!

Prima geregeld

Er was een probleem met het bezorgen van mijn bestelling. Door ZooPlus prima en naar volle tevredenheid opgelost.

Snelle, betrouwbare dierenwinkel!

Zooplus heeft een heel breed aanbod aan alles wat je huisdier nodig heeft. Zodra ik de bestelling had geplaatst, duurde het maar 2 dagen voor alles thuis werd geleverd. Bovendien zijn er vaak acties waardoor je best goedkoop uitkomt. Zeker een aanrader!

Jullie zijn altijd erg behulpzaam dat is wel eens anders van een ap of site Als je besteld is het snel binnen op je mat,. En je kan leuke punten sparen,. Daarvan speeltjes of snoepjes van bestellen

Super service. Geen moeilijk gedoe, gewoon geld retour en ook nog een korting op de volgende bestelling! Top

Ik bestel altijd kattenvoer, grind en dergelijke bij ZooPlus. Helaas was er laatst een zak open bij levering en ze hebben direct een nieuwe opgestuurd. Echt top service!

Goed voedsel, snelle levering

Super snelle levering en goede kwaliteit goed verpakt

Snel geleverd en makkelijk via de app te bestellen. Top!

Gewoon top

Snel bezorgd en goede kwaliteit

+31 132082053

Over zooplus