Uitstekende service

Concurrerende prijzen, vlotte levering, 10 op 10

Top site mooie prijzen

Super site groot assortiment mooie prijzen aanrader

Heldere app, goede producten, snelle levering.

Heldere app om te bestellen, voldoende keus uit merken en varianten, snelle levering.

Koop hondenvoer.

Snelle levering, goede kwaliteit. Prijs en prestaties zijn goed.

Fijne uitgebreide webshop

Fijne uitgebreide webshop. Snelle levering. Spaarpunten waarvan je gratis bepaalde artikelen mag bestellen. Minimum bestelbedrag is niet al te hoog.

Fijne evaringen

Altijd optijd in huid, ruim assortiment, fijne overzichtelijke website,leuke kortingen en acties.

Correct en voordelig

De producten worden op tijd geleverd alleen kan ik er soms niet goed aan uit of het bu stukjes, mousse of goulash is. Voor het katteneten bedoel ik dan

Heel tevreden er over

Allen naar ons wens

Vlotte correcte service

Ruim betaalbaar assortiment, ook van goede kwaliteit!

Goedkoop en snel

Zochten vlooien druppels, waren hier goedkoop en snel geleverd. Toppie

Snelle levering en uitstekende kwaliteit

Altijd een snelle en correcte levering, de producten zijn altijd van uitstekende kwaliteit!

Zeer goed altijd netjes op tijd

Snelle levering, niks op aan te merken.

Groot assortiment, zo in huis en een stuk voordeliger dan in de winkel.

Supersnel

Ze hebben goede aanbiedingen, En je hebt je bestelling supersnel in huis.

Vlotte service en mooie kortingen

Zoals altijd een vlotte bezorging van mijn producten en daarbovenop altijd mooie kortingen kunnen bemachtigen dankzij de lopende acties!

Goede producten

Erg tevreden met het graanvrije voer ( wolf of wilderness en Encore. M’n zeer kieskeurige hond vind t ontzettend lekker. Ook de anti schok gordel is een aanwinst. Wel jammer was dat de levering wat lang duurde.

Product goed levering minder

Er stond dat het binnen 3 dagen geleverd zou worden na 5 dagen kreeg ik een mail met dat het vertraging had. Dat kan gebeuren maar zou graag gehoord hadden hoeveel omdat het om het speciaal voer van de hond gaat

Doen niet wat ze beloven

Donderdag gebeld om te vragen of een artikel op voorraad was en dit op tijd verzonden zou worden i.v.m. vakantie. Volgens de klantenservice ging dat zeker lukken, dus direct besteld. Uiteindelijk heeft Zooplus mijn bestelling op dinsdag pas verzonden, waardoor we het niet op tijd in huis hebben. Zonde.

Snelle levering en aantrekkelijke acties

Zooplus heeft alles voor huisdieren! De website is heel overzichtelijk gemaakt per huisdier en soort assortiment, zodat je snel vind wat je nodig heeft. Ook De acties zijn gemakkelijk te vinden en zeker de moeite waard. De levering is snel en netjes.

Vlotte levering van kwaliteitproducten

De producten die besteld worden vlot geleverd. Pris kwaliteitverhouding is concurerend. Het spaarpunten systeem ziu wel beter kunnen: spaarpunten die over datum zijn komen te vervallen. Zou beter zijn als deze automatisch naar een goed doel gaan, wat ook 1 van de keuzes is.

Bestelling geleverd zoals afgesproken

Bestellen gaat prima, zonder problemen. Bezorging volgens planning en prima verpakt.

mooi waterdicht jasje, jammer genoeg slechte elastiek

jammer genoeg was de elastiek in de hals na één keer dragen al stuk

vlotte, snelle en juiste levering

gemakkelijk te bestellen, vlotte , snelle en juiste llevering

Fijne webshop

Goede producten en snelle levering

Ruime keuze en mooie aanbiedingen

Ruime keuze uit assortiment, veel keuze aan hoeveelheid en snel bezorgd

+31 132082053

Over zooplus