Mijn hond wordt blij

Handige app. Goede klantenservice. Eerlijke prijzen. En veel lekkers voor de hond en daar doe je het voor.

Goedkoop en leuk sparen met zoopoints

Wat leuk dat je kan sparen met je zoopoints, mijn kat was heel blij met de extra speeltjes. Ook goedkoper met kattenvoer dan ik de winkel. Levering is ook snel binnen. Hier ga ik zeker vaker bestellen!

Goede prijs kwaliteit verhouding. Snel geleverd

Snelle levering tijdens de feestdagen

Betrouwbaar en goede service

Ik had een keer een actie gezien op internet en de dag erna (of een paar dagen later) wilde ik bestellen en toen was het item een stuk duurder. Contact gezocht met de klantenservice en ze hebben me toen een kortingscode gegeven voor de volgende bestelling wat overeen kwam met de waarde van het verschil. Echt super opgelost. Tevens alle bestellingen altijd op tijd en je mag achteraf betalen. Super! Ps: mijn honden smullen van de kwaliteitsbrokken.

Fijne corecte leveringen

Meestal heb ik met 3 dagen alles in huis, zware pakketen maar nooit geen probleem.

Altijd perfect

Altijd stipte levering, zeer betrouwbaar.

Helemaal goed

Als je wat besteld is de levertijd zeer kort er wordt duidelijk aangegeven wanneer je het kan verwachten en het is altijd zeer goed verpakt.

Vlotte levering

Vlotte levering. Makkelijk terugvinden van je vorige bestelling ook.

Een zeer tevreden klant.

Ik ben zeer tevreden over de levering van de goederen. Het verloopt allemaal zeer vlot. En je wordt van elke stap op de hoogte gehouden. Dat vind ik super.

Alles netjes en heel.snelle service.

Mooi assortiment, goede prijzen

Zooplus heeft veel van wat je nodig hebt voor je dier. Ze zouden nog iets kunnen uitbreiden in speciaalvoer. Ik heb een diabetes kat, maar mijn merk voer is hier helaas niet verkrijgbaar. Hopelijk in de toekomst wel. Voor de rest goede prijzen en vrij snel geleverd. Soms wel matig verpakt.

Goede service en fijne prijzen

De service is goed, fijne levering en snel. Hetgeen wat ik bestel heeft een fijne korting t.o.v. de winkelprijs. Fijne website met vele keuzes.

Goed!

Altijd goede prijs en kwaliteit.Snelle correcte levering en gemakkelijke betalingsmogelijkheid.

Goede prijs en kwaliteitverhouding. Snelle levering en duidelijke communicatie

Betrouwbare webshop

Betaalbare prijzen en snelle leveringen mocht er iets niet op voorraad zijn dan krijg je netjes bericht

Super fijne webshop

Heel fijne webshop. Veel keuze, dingen zijn altijd op voorraad en betrouwbare en snelle leveringen! Spaarprogramma is leuk waarbij je of zelf iets voor je dier als kadootje uitkiest of (nog beter) aan goed dieren-doel geeft!

Altijd netjes optijd geleverd en goed ingepakt.

Ben zeer tevreden .Fijne feestdagen

Wij zijn tevreden .Happy New year woef

Hele goede service en snelle bezorging.

Meerdere malen hier besteld en producten komen altijd op tijd aan. Goede kwaliteit en onze kat is elke keer weer blij als er een pakketje van ZooPlus wordt bezorgd.

Heel enthousiast over deze site/app!

Goede kortingen! Kwam met googlen vaak hier op uit. Vandaar er verder mee gegaan en ook de app gedownload. Duidelijke app, veel mogelijkheden waaronder een spaarsysteem.

Zeer vlotte bediening

Zeer vlotte bediening

Zijn goed en snel.

Goed winkel goed prijs kwaliteit verhouding lossen problemen snel op goede service

Supersnelle levering.

Supersnelle levering en prima service. Echt een aanrader.

+31 132082053

Over zooplus