Sociale service

De service van Zooplus is sociaal, fijn en ze zijn snel in handelen met problemen. Sociale service vind ik echt heel fijn in plaats van je als een nummertje wegcijferen en het moeilijke gedoe.

Ben een zeer tevreden klant.

Mooie site, duidelijk en heel overzichtelijk Makkelijk een bestelling doorgeven. Snelle bevestiging en heel betrouwbaar. Ook de bestelling wordt snel en netjes afgeleverd en keurig verpakt . Mvg Rikie Berens

Altijd goed en super netjes verpakt . Duidelijk en snel. Bestel hier heel graag.

Snelle levering, goede prijs

Producten en levering volgens afspraak.

Katten vinden het lekker

Onze katten blijven het met plezier eten en dat is fijn

Altijd juist en meestal optijd

De bestelling gaat vlot , zelfs bij iets latere levering bieden ze excuses aan en krijg je korting oo je volgende bestelling.

Snelle goede service tegen mooie prijzen echt een fijne webshop

Ik bestel.met plezier bij zooplus Altijd het probleem dat het in de winkel niet meer tekrijgen is en winkels afgaan dit maakt het een stuk makkelijker

Uitstekende snelle service en levering.

Heel fijn bestelling vanuit huis te regelen.

Altijd snel geleverd, goed verpakt dus goede ervaring met Zooplus

De perfecte webshop !

Een shop met klasse. Nooit problemen, altijd correcte levering met mooie cadeaus voor onze kids door punten te sparen! Steeds een echte verwennerij wanneer de bestelling thuis aankomt. Ze snuiven aan de doos en weten direct dat ze weer een extra leuk spelletje en vers eten krijgen. Ik bestel nooit meer elders en binnenkort een nieuw kussen nodig voor Rhino en een nieuwe krabpaal voor de drie zusjes! Ik kijk er al naar uut want ik ga mijn hele living in het nieuw zetten dus zij ook ! Nog een weetje .. Ik doe ook de bestellingtt er n voor de poezen van mijn dochter. vindt ze heel praktisch ;-)

Altijd op tijd en veel variaties mooie site ,als er een probleem is lossen ze het op .goed eten voor de dieren de service is goed ,ik bestel daar altijd mijn eten voor de hond.

Een betrouwbaar bedrijf en goede service

Zoo plus bestel ik al jaren en ben altijd tevreden , mocht er eens iets zijn dan staan ze je altijd netjes te woord en zorgen snel voor oplossingen. De levertijd is soms wel langer dan ik verwacht maar daar hou ik nu rekening mee.

Goede producten, snelle levering

Goede producten en service

Snel, correct en betrouwbaar!

Snel, correct en betrouwbaar! Al geruime tijd klant. Levering worden correct uitgevoerd. Prijs / kwaliteit is goed. Enige min punt, alleen daar zijn zij niet helemaal verantwoordelijk voor…., postnl leverd en die zijn erg wisselvallig met hun correctheid in levering. Vb als ze vandaag laten weten dat ze leveren, dan krijg je in de avond een berichtje, we hebben het niet gehaald. En dan komen ze dedag er na!!!

Goede site,ruime keuze aan goede prijzen.

Top leuke acties

Kwaliteit is bij Zoo een feit

Snelle levering , prima service

goede service aan een goede prijs

een heel groot aanbod en een goede overzichtelijke site. de prijs is steeds goed en je kan ook telkens punten sparen wat je dan weer kans geeft om gratis producten te krijgen. steeds correct in de leveringen en de levertijd wordt steeds gerespecteerd.

Thuisbezorgd

Het goede merk voor mijn kat het is fijn dat het thuis word bezorg

Rappe levering

Alles goed verpakt en de site is duidelijk

Betrouwbare webshop

Goede prijsverhoudingen, duidelijke en uitgebreide website met kwalitatief goede merken. Bij elke bestelling spaar je punten die je bij een bestelling kan inwisselen, dat is een pré. De bestelling wordt snel geleverd kortom een fijne, online winkelervaring voor je jou. Je huisdier is daarna ook weer happy.

Goede producten snelle levering

Goede prijs en producten veel keus

Kan veel beter

Vwb mijn geplaatste bestelling. De levertijd was onbekend. Hierop kon ook geen antwoord gegeven worden door de klantenservice. Mijn mailtje werdt afgedaan met een kortingscode van 10% op mijn volgende bestelling. Maar die 10% "korting" heb ik n.a.v. dit incident al lang en breed uitgegeven daar ik mijn kattenvoer in de winkel moest kopen.

Zodra ik de bestelling plaatst krijg ik gelijk de email. Meestal heb ik het product 1 a 2 dagen daarna al in huis. Top!

+31 132082053

Over zooplus