Altijd lekker eten en goede spullen gekregen

Goed voedsel en fijne spullen voor mijn lieverds! Van snacks tot manden en kussens en alles wat er tussen zit voor een prima prijs!

Snelle levering en goede prijs

Handig dat het thuis wordt bezorgd en de prijs is laag. Wij. Blijven bestellen

Snelle levering, smakelijke voeding!Onze kater Victor(met blaasproblemen)eet de dieetvoeding graag!

Geen betere leverancier gevonden

Zooplus heeft uitgebreid assortiment met goede prijs/kwaliteitsverhouding. Snel besteld en snel geleverd. Zeer tevreden.

Goedkope topdeals

Altijd leuk als je meerdere katten hebt en in bulk aan goedkopere tarieven kan kopen. Ook steeds snel geleverd.

Hele fijne service

ZEER GOED

Meermaals hondeneten besteld, ook hondenjas en steeds tevreden over de prijs kwaliteit

Prijs is goed, inpakken moet beter

Mijn ervaring is dat de prijzen voor de kattenbakvulling zeer aantrekkelijk zijn. Het inpakken van de bestellingen moet beter. Twee zakken kattenbakvulling, tezamen met een kattenbak. In 1 hele grote doos. Dat is vragen om problemen. Kattenbak inderdaad kapot in de doos.

Prima voor mens en dier

Ik heb reeds een aantal bestellingen gedaan voor mijn hond en het bestelde is goedkoper en totaal geen problemen met de bestelling en aflevering. Ook mijn volgende "Hondenbrokken bestelling" ga ik weer bij Zooplus doen.

Ik hou van Zooplus.

Zooplus is voor ons de beste (online) dierenwinkel van Nederland. Allereerst hebben ze bijna alles, de prijzen zijn langer als bij concurrenten, ze hebben altijd mooie acties, je spaart punten én ze hebben het voordeelplan waar wij lid van zijn, wat ook weer voordeel oplevert. Elke 6 weken doen we een grote bestelling bij zooplus (voer, snacks, speeltje) en nog nooit is er een bestelling mis gegaan. Al jaren niet. Zooplus❤️

Snelle service en een snelle levering

Snelle verzending, groot assortiment. Heel tevreden!

Voordelige prijs, snelle bezorging

Dit is de tweede keer dat ik kattenvoer bij Zooplus heb besteld. Zooplus had de voordeligste prijs. Snelle levering. Goed verpakt, de kat en wij zijn blij!

Het bestellen en geleverd krijgen van onze hondenvoer gaat perfect en vlot.

De bestellingen verlopen altijd vlot en foutloos. Het sparen van punten is leuk, zodat je soms een extraatje hebt.

Geweldig!!!

Van begin tot eind een goede ervaring...bestellen was makkelijk en toen ik iets miste in m'n bestelling was de makkelijk te bereiken klantenservice super aardig en verontschuldigen ze zich (hoeft niet want foutjes gebeiren) kreeg ik direct een nalevering...ik ben zo super blij met jullie!!! Goede producten voor al m'n dieren en goede prijzen...ik bestel nooit meer ergens anders!

Helemaal goed

Flink wat zakjes zachtvoer besteld. Goed aankomen in een grote doos waar 4 kleine doosjes inzaten vol met het zachtvoer. Alles netjes verpakt en snel verzonden

Julie hebben leuke acties en spaarplan, en als ik contact zoek word ik altijd netjes te word gestaan

Fijne app met mooie aanbiedingen. Snelle levering en goede communicatie

Goed en betrouwbaar

Ik koop al ruim 10 jaar bijna alles voor mijn katten bij Zooplus. Gemakkelijk, snel en betrouwbaar, met het spaarplan als leuke extra.

Gemakkelijk uitzoeken wat je nodig hebt voor je hond of kat. Al drie jaar bestellingen gedaan en nooit het verkeerd gegaan. Bezorging van ook de grotere bestellingen komen doorgaans binnen een week al binnen. De punten die je spaart bij elke bestelling zijn ook fijn om dan weer te gebruiken voor bv speeltjes of om iets van voeding uit te proberen.

Echt uitstekend!

Bestelling gedaan en daarna snel en compleet thuis bezorgd! Ga zo door! Pluim voor ZooPlus…

Goede prijs kwaliteit

Altijd naar de winkel met sjouwen en tijd. Nu lekker thuis laten bezorgen en op elk moment van de dag bestellen. Ben jij niet thuis? Geen probleem tegenwoordig kan je het ook afhalen bij jou dhl punt in de buurt... Hoe makkelijk is dat??

Formidabel

Heel goede service

Altijd een goede ervaring!

Ik bestel al jaren alles voor mijn kat bij Zooplus. Heel behulpzame klantenservice toen ik bv een keer per ongeluk de verkeerde zak brokjes had besteld.

Kundig

Goede klantenservice, snelle passende oplossing gekregen

+31 132082053

Over zooplus