geweldige winkel

gemakkelijk overzicht en heel snel in huis

Dieetvoer vlot geleverd

Mijn oude Whippet staat op dieetvoer wat we vanwege de kosten bij Zooplus bestellen. Dat is goedkoper dan in de reguliere dierenwinkel die de Hills variëteit K/D + mobility ook meestal niet (op voorraad) hebben. Zooplus levert altijd vlot.

Leuke aanbiedingen en snelle levering.

Ik heb Royal canin voor mijn katje. Jullie hebben vaak leuke aanbiedingen daar in en de levering is altijd snel. Ik heb ook andere dingen bij jullie gekocht en ben ik ook heel tevreden over.

Tevreden klant en tevreden poezen

Dankzij het ruime aanbod en verleidelijke promoties vind ik steeds wat ik nodig heb om mijn poezen gezond en tevreden te houden. Een overzichtelijke site met veel extra voordelen voor zowel klant, huisdier als milieu. Leveringen verlopen steeds correct. De aansluiting bij trooper is helemaal top! Wij zijn fan van Zooplus!

uitstekend!

Zeer duidelijke en overzichtelijke website! Met een ruim assortiment.

TOP

Bestellen gaat gemakkelijk, levering snel (goed dat de keus voor iets minder snelle levering bestaat). Retourneren ook goed geregeld.

Fijn bedrijf

Bestellingen worden zeer snel geleverd.

Goede prijzen, snelle levering!

Het kattenvoer voor onze kat bestel ik altijd bij zooplus vanwege de snelle levering en het is fijn geprijsd!

Producten goed vindbaar op de site.

Heel veel bekende merken voor een betaalbare prijs.

Ze hebben ontzettend veel producten van bekende merken voor betaalbare prijs. Zeer klantvriendelijk en betrouwbaar al jaren.

Goede producten/ aanbod en snel geleverd

Goede producten voor een scherpe prijs en een snelle levering

Hartstikke goed !!

Super tevreden met zooplus

Ik heb een top ervaring , eigenlijk helemaal geen klachten, snelle levering, goede communicatie, goed in oplossingen en natuurlijk leuk dat je punten kunt sparen en er gratis producten voor kunt kiezen .

Prima bedrijf met kwaliteit producten tegen een betaalbare prijs.

Niets op aan te merken op dit bedrijf prima kwaliteit hondenvoer. Resultaat kerngezonde honden met een glanzende vacht.

Aanbiedingen waar we niets mee kunnen

Altijd als ik een bestelling geplaatst heb, komt er een aanbieding voorbij, waar ik gebruik van zou kunnen maken, zij het dat het net niet voor ons bestemd is. Ik kreeg nu korting op royal canin brokken, maar natuurlijk net niet op de brokken die wij gebruiken. Wij kunnen niet afwijken van de brokken omdat onze hond allergisch is. Dus we kunnen weer geen gebruik maken van de aanbieding

Topp

Alle merken die ik persoonlijk voor mijn hond gebruik zijn altijd verkrijgbaar, goede aanbieding, en snel geleverd. Ik verzeker je van fijne service!

Goed product betaalbare prijzen

Wat een snelle service……. Toen ik de doos openmaakte, wist Max (labrador) meteen dat er iets voor hem in zat. Hij was er zo blij mee:-) Een heerlijke mand , waarin hij al veel heeft liggen snurken! Weer heel blij met deze aankoop

Vlug geleverd en steeds correct

Heel goed en lang houdbaar de datum

Lekker snel, op tijd

Fijne shop met veel aanbod!

De webshop biedt veel producten voor goeie prijzen. De shop is overzichtelijk en gebruiksvriendelijk. De service van Zooplus is prima en ook de levertijden zijn goed.

Fijne webshop

Bestellingen zijn makkelijk te plaatsen, en alles is duidelijk aangegeven. Daarbij zijn er altijd wel leuke aanbieding waardoor je flink wat geld bespaard.

Gewoon goed.

Gewoon goed.

Netjes en snel

Netjes en snel goed verpakt voor en eerlijke prijs

Snel geleverd, altijd goed

Makkelijk herhaalbestellingen plaatsen zodat je zonder gedoe snel je spul in huis hebt!

Prima producten voor een goede prijs

De producten die we besteld hebben waren bij Zooplus het goedkoopst. Bij andere zaken ook niet echt kunnen vinden wat we zochten of veel duurder. Ook de levering was lekker snel en goed.

+31 132082053

Over zooplus