Ze leveren goede spullen en op de afgesproken tijd

Ze leveren op de afgesproken dag

Een top ervaring

Goede ervaring, goed kwaliteit en snelle levering.

heel goede service snelle levering en veel keuze

Ik bestel al jaren mijn dieren voeding en ben heel tevreden en vind het ook fijn dat jullie met myworld werken met cashback voor extra korting.

Beste online shop ooit

ik heb al vaak mijn katten eten besteld en het komt altijd op tijd aan nog nooit problemen mee onder vonden . sinds ik dit ken bestel ik nergens anders

Goede service, snelle levering

Als ik iets voor mijn hond bestel, is het snel in huis. De website is overzichtelijk. Ik koop er graag.

Perfecte service

Snelle levering Aatdige klantenservice

Mijn ervaring vind ik van top kwaliteit de levering volgt heel vlug , boven een bepaald bedrag is de levering gratis , heb nog nooit problemen gehad met de bestelling zou het iedereen aanraden echt de max toppi zou ik zeggen , de producten zijn van top kwaliteit en vallen goed bij prijs .

Fijne dierensite.

Meerdere bestellingen al gedaan bij Zooplus. Veel keuze voor een leuke prijs. Tot nu toe is onze hond zeer tevreden met alles wat ik bij Zooplus heb besteld. En het spaarsysteem voor gratis producten maakt het voor mij als hondenmama helemaal goed.

Het tuig zit prima . Helaas kan je de hond er niet mee corrigeren als hij loop trekken. Maar hij kan er niet uit glippen

Perfecte en snelle levering

Snelle levering van al het lekkers voor onze viervoeters

Snel en lekker !

Het voer wat ik bestelde was de volgende dag al binnen ! De katten vinden het heerlijk ! Royal Canin . En goedkoopste van alle bestelsites !

Ik vindt het een mooie duidelijke webshop.

Ik heb er goede ervaringen mee. En altijd goed voer voor Gizmo want dat is niet overal te koop. Ik krijg ook altijd goed advies.

Uitstekende service

Uitstekende service, snelle en correcte levering .

Snelle levering en ruime keuze

Levering is altijd snel en ruime keuze voor kattenvoer. Daarbij is de klantenservice altijd zeer behulpzaam als er iets mis is met de levering.

Uitstekend contact en bestelling netjes op tijd

Fijne website

Ruim assortiment, goede aanbiedingen en fijne app

Ik bestel graag bij Zooplus, voor de goede prijs/kwaliteit verhouding van de artikelen op de website. Door het ruime assortiment grijp ik nooit mis. Tegenwoordig gebruik ik de app, waar ik op een prettige manier de status van mijn bestelling kan volgen. Ik kan Zooplus iedereen aanraden.

Top bedrijf

Duidelijk, altijd voer op voorraad, ben er erg blij mee

prijs kwaliteit

vlugge levering, vinden er alles

Fijne website……. Goed product…Jack vind biofood erg lekker. Snelle levering!

Zeer goede bedrijf

Ik ben zeer tevreden over dit bedrijf ze leveren goede producten nooit geen klachten of wat dan ook

Gemakkelijk alles vinden en bestellen

Super rappe verzending en prijs kwaliteit

Als je iets besteld is de bestelling rap bij je thuis geleverd . Er zit soms es een staaltje dat wel leuk is voor je hond. Prijs is goedkoper dan ergens anders. Dus zeer tevreden van. Deze bon zou goed van pas komen met dat ik een alleenstaande moeder ben met een studerende kind. Hopelijk heb ik geluk en win ik deze bon. Duimen maar. Eva sky en Ferre

Zeer tevreden.

Brokjes welke mijn hond nodig heeft, altijd voorradig. Snelle levering met dit keer een lekkere snack als presentje. Kortom, erg tevreden.

Fijne overzichtelijke site, met snelle levering en ruim assortiment!

Al enkele keren besteld bij Zooplus. De orders komen snel binnen en het retouren van 1 artikel ging ook top. Ik ben tevreden.

Goede service en goede aflevering

+31 132082053

Over zooplus