De beste dierenwinkel van Nederland en België.

Wij zijn heel tevreden over zooplus. Enkele jaren geleden hebben we deze dierenwinkel aanbevolen gekregen door familie. Sindsdien kopen wij al onze producten: eten, speeltjes, snoepjes en krabpaal voor onze 3 katten en 1 hond op zooplus. Het is goedkoper dan in de fysieke winkels en de andere sites. Daarbij is er een topservice waardoor het altijd binnen de 3 dagen geleverd wordt ook naar België en de verzendkosten voor ons altijd gratis zijn. Wat het nog eens extra fijn maakt zijn de kortingsbonnen die je per mail krijgt en de soms gratis cadeautjes om wille van gelegenheden en de punten die je kunt sparen voor gratis cadeautjes. Wij zijn dus heel tevreden over zooplus en bevelen het iedereen aan.

Goede prijs

Prijzen zijn meestal zeer goed enkel mag het assortiment wat groter zijn

Veel keuze en betaalbaar

Veel keuze en betaalbaar

Makkelijk en overzichtelijk

De app is makkelijk en overzichtelijk te gebruiken. Zeer regelmatig extra's voor de dieren zoals: speeltjes, dekentjes en snacks.

geweldig

Prima service en snelle levering goede kwaliteit prijs verhouding

Fijn en vlot

Snelle transparante levering

Netjes en snel geleverd

Alles in goede staat en snel ontvangen.

Betrouwbaar

Bestellingen zijn altijd in orde en zeer snel verstuurd. Laats cadeautje vergeten. Kreeg bij de volgende bestelling € 5 korting. Dat is nu eens klantvriendelijk

Uitstekende producten die prijsvriendelijk zijn met snelle verzendservice

Steeds tevreden van de uitstekende service van Zooplus. Geweldige producten, niet te duur in vergelijking met sommige anderen en een zeer goede en snelle verzendservice.

Ruime keuze en snelle levering.

Onlangs heb ik de “draagtas technicolor” besteld. Hoewel het bedoeld is voor kleine honden en katten, gebruik ik deze voor mijn konijntje. We hadden al een grotere van dezelfde reeks die ideaal is om de 2 konijntjes samen te vervoeren. De kleinere is echter gemakkelijker om te dragen als we een eindje moeten wandelen tot bij de dierenarts bvb. Het formaat is perfect als er maar één konijntje mee moet. De ruime opening aan de voorkant maakt het gemakkelijk om je huisdier in/uit de draagtas te plaatsen. Kortom, heel handig in gebruik.

snelle levering bij vele keuzes

blikken kattenvoer in aanbieding, snelle levering, goede prijs kwaliteit jammer dat 2 blikken zwaar gedeukt, duidelijk transsport probleem.

Topbedrijf

Heel veel besteld voor onze eerste kitten, en alles komt snel en netjes onze kant op. Ook makkelijk je oude bestelling weer terug vinden en opnieuw te bestellen. Echt super en mooie prijzen.

Bezorging goed en snel en veel keus

Eenvoudig te bestellen, producten naar wens

Via de app gemakkelijk alles kunnen vinden en bestellen. Gunstig geprijst, scheelt €25 met de lokale ondernemer. Tevreden over de kwaliteit.

Alle bestellingen gaan super

Goede bezorging

Heel erg goed

Doe al 2 jaar mijn droogvoer en natvoer voor mijn kat bestellen bij zooplus en ben zeer tevreden goede afhandeling en snelle levering en het leuke is dat je kunt sparen voor leuke dingen voor jou dier

Ik ben super tevreden van Zooplus, zowel levering als klantvriendelijkheid

Ik heb nog nooit problemen ervaren. En de bestellingen zijn altijd correct en op tijd geleverd. Mvg

Vlot en secuur

Mijn bestellingen zijn altijd mooi optijd. De prijzen zijn prima in vergelijking met andere aanbueders6

Via jullie is makkelijk dieren blij

In een woord prima

Goede prijs en levering

Zeer goede service en zeer goede prijs.

Zeer goede service en zeer goede prijs en veel keuze.

Tevreden!

Al paar jaar vaste klant bij Zooplus, zeer tevreden over de site en over de producten en over de service! Als je er iets is krijg je goede hulp en is het fijn contact.

Goeie service

Uitgebreid aanbod en veel acties

heb niks te klagen alles tot nu toe goes gegaan

Snelle service en ruime keuze

Bij zooplus is er een ruime keuze aan speelgoed, brokken en andere spulletjes die onze 2 poesjes heel blij maakt. Het is altijd snel geleverd. Prijs-kwaliteitverhouding zit goed!

+31 132082053

Over zooplus