Heel goed.

Topservice aan topprijzen met topproducten

Snel besteld met snelle levering. Ook altijd de scherpste prijzen. De gratis producten met de gespaarde punten zijn mooi meegenomen! Ik ben TOPFAN van ZOOPLUS en mijn beestjes ook!

Fijn om te shoppen

Ik vind mijn artikelen snel! Inloggen en hup betalen

Perfecte service

Ik heb altijd gekregen wat ik bestelde En een korte levertijd

Prima website .

Mooie aanbiedingen , goed assortiment en fijne leveringen .

Snelle levering nooit problemen gehad.

Snelle levering, prima producten met een aardigheidje als surprise

Snel.voordelig.duidelijk en zeer netjes.

Snel bezorgd Goede prijs Netjes verpakt. Duidelijke nota en website.

Zeer goede service!

Altijd een mooie prijs voor kwalitatieve producten voor onze kat. Snelle levering en wanneer er toch iets misloopt, zorgen ze voor een goed oplossing!

Altijd goed en snelle levering

Groot assortiment, redelijke prijzen en snel geleverd

Heel makkelijk dat je je bestelling kunt herhalen

Gewoon goed

Breed assortiment, goede kwaliteit en snelle levering. Prijs kan soms beter

Producten voor een goede prijs

Regelmatige kortingen zorgen ervoor dat ik regelmatig een bestelling plaats. Het punten sparen zorgt ervoor dat ik regelmatig nieuwe producten (speeltjes voor de katten,...) bestel. Ook de levering is steeds correct en snel.

Binnen 3 dagen had ik het hondenvoer in huis

Dierenvriendelijj

Zeer uitgebreid en goede service. Superleuk dat je punten kan sparen voor leuke beestendingetjes vriendelijke pootjes van ons.

snelle levering de laatste paar keren

de eerste keer was de levering slecht maar de laatste keren super snel en duidelijke site

Snelle correcte levering

Heel tevreden over levering en producten!

tevreden baasje, blije katten

Ik ben erg tevreden met de assortiment, prijs, de serves en gebruiksvriendelijke site.

Kom afspraken na, uitstekend bedrijf

Blijf zeker dingen voor mijn kat bij jullie bestellen

Alles is perfect en snel verlopen.

Alles is perfect en snel verlopen.

gemak

duidelijke overzichtelijke vriendelijke site. ik vind het zinnetje dat je geen haast hebt met bezorgen erg leuk. veel keus. net iets goedkoper dan in de winkel en regelmatig leuke aanbiedingen

Alles naar wens

Het voer kwam snel en werd netjes geleverd!

Voeding voor katten heeft een prima kwaliteit. Prijs is voordelig

Hartstikke fijn

Bij zooplus kun je vrijwel alles vinden voor de huisdier. De kortingscodes en membership spaarprogramma is ook fijn om de nodige besparingen te maken, waar het kan. Ik had laatst een krabpaal gekocht die zo groot was dat het een krab stam heette. Het was een megadoos wat werd bezorgd. Ook regelmatig zware bestellingen gedaan (bv een doos met 2 grote zakken kattengrind). De bezorging ervan is eigenlijk altijd uitstekend gegaan. Alles zat goed verpakt en kwam netjes bij me binnen. Gewoon vlot verlopen en ze doen goed wat ik ervan mag verwachten.

Geweldig!

Een hele goede site om voeding te kopen voor mijn honden. Ze zijn niet duur en je ontvangt het product erg snel. Ik blijf graag bestellen bij zooplus!

+31 132082053

Over zooplus