Uitstekende webwinkel

Ze hebben een uitstekende service en zeer snelle levering. Vorige keer was mijn voer van de katten niet meer vacuüm verpakt en zij hebben dit uitstekend opgelost en hierbij is een asiel blij geworden met de “niet vacuüm” verpakte voer zakken.

Verpakking was gescheurd

Na mijn bestelling die stuk was heb ik kontakt gehad met zoo plus een week later was er een nieuwe bestelling thuis super bedankt

Ben nog niet zo lang klant maar ben al tevreden

Duidelijke website, snelle levering, goede klantenservice

Onlangs zat er iets niet bij mijn pakket, contact opgenomen met de klantenservice en snel verder geholpen! Ik bestel al jaren bij zooplus en nog nooit problemen gehad.

Prima spullen en netjes geleverd

Goede service en de spaaractie en de korting zorgt dat het aantrekkelijk blijft, top

Snelle service, matige levering

Bestellen via de app of website is gemakkelijk. Jammer dat enkele dingen niet op voorraad waren, maar dat kan overal gebeuren. Wat me wel stoorde is dat alles in 1 doos was gedaan. Ik had kattenbakvulling en natte voeding gekocht. Door het gewicht van de zakken kattenbakvulling, waren de kartonverpakkingen van de voeding volledig stuk gegaan. Sommige zakjes eten waren zodanig geplet dat deze open gebarsten waren, wat zorgde voor een hoop smurrie die overal aan kleefde. Dat was niet zo heel aangenaam.

Tot nu toe zijn mijn ervaringen met Zooplus prima. Vrij snelle levering en altijd precies wat ik bestelde. Ik vind het spaarsysteem ook erg leuk.

Goede prijs, de levering dagen staan erbij waarmee je rekening kunt houden dus is prima aangegeven. Klantenservice heel vriendelijk en goede service. Super..

Veel keus, topmerken en fijne aanbiedingen

Vind altijd wat ik zoek voor een betere prijs dan elders. Levering is nooit te laat. En mijn katten zijn dol op de verassing die er soms bij zit, en de snoepjes die ik bestel van de gespaarde zooplus- punten

Prima producten

Veel keuze, correct geleverd

Aangename app, ook leuk dat er een huisdierprofiel is met foto’s per dier. Wat het ook interessant maakt zijn de kortingen die duidelijk zijn aangegeven en een spaarplan. De diertjes zijn tevreden , dus baasje ook tevreden.

Beste prijs

Uitgebreid gamma, meer zelfs dan in sommige dieren speciaalzaken. Regelmatig extra kortingen, stipte levering volgens afspraak.

Makkelijk bestellen en een prettige afhandeling

Makkelijk te bestellen het artikel door een goed overzichtelijke site met de aanwezigheid van een menu keuze “herhaling van je vorige artikel ‘.

Top, goede service en snelle levering , helemaal tevreden , en goede kwaliteit !

Snelle service en goede producten

Al enige jaren bestel ik kattenvoer bij zooplus en ben nog steeds tevreden over de snelle levering en service. En waar het natuurlijk omgaat: de producten zijn van de beste kwaliteit/merken.

Altijd goed

Als ik iets nodig heb voor mijn poezenmonster bestel ik het bij jullie. Vlot geleverd en altijd goed.

Duidelijk en correct

Mijn levering had ik snel gevonden op de site en de verdere stappen waren snel gezet tot betaling. De levering was keurig op tijd en snel. Mijn complimenten en dank hiervoor

Interessante prijsdeals en ruim aanbod

Betaalbare prijzen voor 1e klas eten voor mijn kat en ratjes. Bovendien een heel ruim aanbod aan kwaliteitsvol voer en een snelle verzending

Wat een supersnelle service

Snel besteld en super snel in huis. Probleemloos. Heerlijk, wat een gemak.

Altijd correct

Ik had mijn pakket niet gekregen en Zooplus heeft direkt een ander pakket opgestuurd . Topsite. Altijd correct . Ik beveel de site iedereen aan .

aanrader

Altijd tevreden bij een bestelling bij zooplus,korting & extra punten is een aanrader!!!

Positief

Kan er krijgen wat ik zoek voor redelijke prijzen en aan huis bezorgd.

Zeeeer tevreden

Altijd goed Op tijd binnen Altijd tevreden , veel assortiment Aan te bevelen

Geweldig groot aanbod

Fijn om bijna alles onder 1 dak te hebben, zoveel keuzes maar ook goed te sorteren op wat je zoekt. Via de app kun je via je menu kortingscodes in de mandje plaatsen, 1 per keer. Kwam hier wat later achter, werd geloof ik niet echt uitgelegd. Fijn een websites met aardig wat reviews dat helpt altijd. Verzendtijd is heel wisselend wat denk meer aan de post ligt ook

+31 132082053

Over zooplus