Goeie prijs-kwaliteit, veel aanbod, leuke acties en snelle bezorging. Ook mooi dat ze verzendopties met CO2 verlaagde voetafdruk & logistiek handigere momenten kunnen kiezen.

Goed altijd. goed verpakt.

Het verzenden van bestellingen duurt wel lang. Goed plannen is een must. Dat mag sneller wat mij betreft.

Goede service en kwaliteit

Mooie producten die voor goede prijzen verkocht worden tegen over dierenwinkel prijzen terwijl de producten het zelfde zijn. Snel verzonden en netjes geleverd

Over het algemeen snelle levering. Coupons ontvangen via de email zijn niet altijd goed in te voeren in de app.

Uitgebreid assortiment, goede bezorging

Assortiment is breed en de zware levering wordt netjes geleverd. De prijzen zijn vaak lager of gelijk vergeleken andere aanbieders.

Super blij mee

Prima Super Li

Goede service,het hondenvoer wat we besteld hadden,kwam binnen een paar dagen. En er zat zelfs nog iets lekkers voor de hond bij.

Ruime keuze

Ik bestel voor mijn twee Ragdolls alles bij Zooplus. Van kattenbakzand tot voer en speelgoed. Er is een ruime keuze aan gezonde voeding en ook de beschrijvingen van de artikelen zijn ontzettend uitgebreid, zodat je een goed beeld hebt van wat je bestelt. De klantenservice reageert heel snel op vragen en de medewerkers zijn erg behulpzaam. Ik ben ontzettend tevreden als klant van Zooplus.

Goede prijs snelle levering

Snelle levering netjes ingepakt Mooie prijzen

Duidelijk en snel

Spaarsysteem is leuk. En kiezen voor een betere bezorgtijd is handig.

Top spul

Ik had 5 sterren kunnen geven, maar het pakketje zou geleverd worden, thuis voor gebleven en toen kwam het niet. Nadat ik gebeld had, werd de bezorgtijd verplaatst naar de volgende dag. Vandaar 4 sterren

zeer goede service

Mijn bestellingen zijn steeds snel en juist afgeleverd TOP blijf zo verder doen een tevreden klant

Goede prijs en kwaliteit

Mijn hond Max vindt het lekker, snelle levering vriendelijke klantenservice

Hele fijne site!

Je kan er alles kopen en heel veel verschillende dingen en echt een groot assortiment! Echt super. Snelle verzending. Gewoon top

Jullie zijn heel goed

De poesen meisjes zijn al tijd heel blij als er weer hun nat voer en droog brokken komt en al tijd op tijd

Alles perfect

Bestelling, levering, prijs alles optimaal.

Snelle levering, goed verpakt

Besteld, snel in huis, goed verpakt. Niet overbodig veel vulsel. Spullen in perfecte staat aangekomen. Mijn zoontje vind het geweldig om mee te helpen de bengaal eten te geven. De kat is dankbaar, vind het eten heerlijk.

Zooplus : Altijd goed

Prima producten en snelle service

Goede prijzen

Na ondrzoek , is zooplus er als goedkoopste uitgekomen, voor hetgeen wij nodig hebben

Alles gaat naar wens

Duidelijke site, veel keuze en korte wachttijd wat bezorging betreft. Ik ben een tevreden klant!

Groot verpakkingen en thuisbezorgd

Fijn dat ze ook grootverpakkingen kattenvoer verkopen (bijna nergens anders), 14kg en nu zelfs actie 28 kg! Soms niet meteen op voorraad, maar dan kun je de melding aanzetten wanneer dan wel. Prijzen zijn goed, helaas net als veel prijzen fors gestegen tov begin dit jaar

Topproducten,goede prijs en snel bezorgd!

Zo blij met ZOOplus! Alles altijd de volgende dag in huis! Handig voor mij en poezenkind is superblij dat haar voer altijd in huis is! Zooplus...waarom moeilijk doen,als het makkelijk bezorgd kan worden?

Makkelijk en snel

Handig dat je zo je bestelling kunt herhalen. Leuk om punten te sparen waar je (in ons geval )weer iets voor de hond kunt uitzoeken. Jammer dat het wel steeds duurder is, in korte tijd is het voer wat wij bestellen bijna € 10,00 duurder geworden. En “ toevallig” als er een actie is niet in voordeel verpakking leverbaar is. Fijn dat bezorgen dan gratis is en altijd snel!

Pluspunten

Waarom pluspunten Snel verzonden Goed verpakt Nette prijs

+31 132082053

Over zooplus