snelle service

super gemakkelijk, zelf niet meer iedere week een volle boodschappentas door blikjes en brokjes. Gewoon aan huis bezorgt

Gewoon zoals het hoort!

Goede prijs en elke keer op tijd geleverd, top!

Niets negatief te zeggen. Prima

Altijd rap geleverd, mijn bestelling netjes aangekomen, altijd een reductie. Ben zeer tevreden, en mijn zuster ook.

Gemakkelijke website, vlot geleverd

Prima..Overzichtelijk..Veel keus.

Mooi site ga vooral zo door..

Zeer te vreden over de bestellingen nooit problemen mee gehad. En altijd geleverd op het termijn dat jullie aangeven

Snel en makkelijk te bestellen

Het is makkelijk te bestellen op de website. Daarna komt mijn pakket altijd lekker snel aan bij mijn huis. Fijne serves van Zooplus.

Leuke site, correcte bezorging

Leuke site, veel keuze ,correcte prijs ,kortom aan te raden.

Topservice en groot aanbod

Heel gemakkelijk om bestelling te plaatsen en altijd op tijd Mijne minne is zeer tevreden,ook het puntensysteem is super. Zeer tevreden

Snelle service en een fijne website.

De bestelling was de volgende dag al geleverd. De website is erg overzichtelijk en bestellen gaat heel gemakkelijk. Het voer voor onze hond van pro plan bevalt prima.

Betaalbaar, ruim assortiment en betrouwbare service

Ik gebruik zooplus al een klein jaar en ze zijn mijn favoriete leverancier voor kattenbakvulling en gadgets voor de katten. Ze zijn vrij goed voorspelbaar qua levering dus je kan het zo timen dat je zeker thuis bent als de zware doos aankomt, dat is handig. Het sparen van zoopoints leverde onze katten al heel wat leuke speeltjes en lekkere snoepjes op. Omruilen van een defecte drinkfontein verliep vlekkeloos. Ik kan er eigenlijk echt niets negatiefs over zeggen.

Alles in orde.

Alles is mooi geleverd in 1 pakket, goed verzorgd en verpakt. Het enige wat ik een nadeel vind, is dat het vrij lang duurt voor de bestelling aankomt. +- 4-5 dagen.

Trusted and easy to use

I move from Malaysia to the Netherlands with my two cats. Navigating the new pet food scene was not easy but after I found zooplus, my cats never been happier. They sell wide range from pet food, pet bowls to common pet necessity like flea pills. I think the website design is intuitive and easy to use for someone who are still learning dutch. The delivery is often speedy. My cats have been exploring many european brand thanks to the trail pack feautre. Since now, 18 months past and me and my cats can't thank zooplus more for making our life better and easier.

Groot assortiment en snelle levering

Snel en correct ten opzichte van de klant!

Ik bestelde dieetvoer voor mijn kat. De gekozen verpakkingsgrootte bleek niet beschikbaar. Zooplus heeft dit dan opgelost door 2 kleiner verpakkingen + een extraatje te versturen. Klantvriendelijke oplossing!

Goede service snelle levering goed verpakt, niet duur gewoon super

Tevreden over aanbod en bezorging!

Leuke acties, veel keus en website leuk om alkes te ontdekken!

Goede producten voor een goede prijs!

Het assortiment is mega! De prijzen van de producten zijn scherp, er zijn altijd goede deals en een leuk spaarsysteem voor producten. Bij Zooplus kun je kiezen voor duurzaam versturen, er wordt aan het milieu gedacht.

Hét adres voor mijn katten!

Mijn vaste adres voor alle inkopen voor mijn katten.

Alles ging vlot

Snel besteld en snel aan huis geleverd.

kwaliteit die snel wordt geleverd!!!!

Ontvangst van de top-producten en in snel tempo geleverd

Gemakkelijk

Heel simpel en gemakkelijk te bestellen. Veel keuze en snelle levering

Snelle levering. Fijne website

Top bedrijf

Leuk bedrijf, niet duur, het pakje is er vaak snel. En het spaarsysteem vindt ik ok leuk, omdat wij een kat hebben kan ik dan leuke speeltjes of snoepjes bij bestellen.

Uitstekend tot nu toe

Uitgebreid gamma en goede prijs/kwaliteit. Bestellen via app gaat vlot en de bestelling is goed te volgen.

+31 132082053

Over zooplus