Prima service!

Ik bestel graag bij Zooplus, de prijzen zijn goed en er zijn vaak leuke aanbiedingen en acties. Ook toen ik een vraag had werd ik keurig en snel geholpen en overtrof de oplossing die mij werd geboden mijn verwachtingen. Ik ben een tevreden klant.

Fantastische service en producten

Zeer snelle bestelling, duidelijk en per product een zeer uitgebreide beschrijving. Al een aantal malen besteld voor onze hond maar ook voor de kat van mijn dochter. Een mail versturen met de vraag wanneer het product terug in voorraad is kan wel iets sneller beantwoord worden als ik een klein puntje van kritiek mag geven. Maar zeker een echte aanrader met de scherpste prijzen van al de dierenproducten.

Heel tevreden

Snelle levering, goede service, en een goede klachtenregeling. dus ik ben heel tevreden en ik heb zooplus zeker al aangeraden bij familie en vrienden

Prima word fijn thuis bezorgd

Goeie kwaliteit - snelle levering - verpakkingsmateriaal kan beter

Steeds tevreden van de kwaliteit van de bestelde producten (droogvoer en snacks grote hond). Snelle levering. Enige minpunt bij levering van de grote zakken droogvoer (12-14 kg) is dat ze niet in een voldoende sterke verpakking/karton geleverd worden. Wij laten dit altijd rechtstreeks leveren in een afhaalpunt van Bpost en het is altijd een beetje sukkelen om op te halen omdat de dozen scheuren of al gescheurd zijn.

Goede kwaliteit en levering.

Sinds kort koop ik mijn hondenspulken en voeding bij Zoo. Ik heb een jonge pup en van alles nodig. Als ik het bestel heb ik alles zeer vlot in huis en goede producten. Ik ben heelverg tevreden. Ik beveel dit zeker San.

Levert snel en correct.

Binnen de 2 - 3 werkdagen ontvang ik altijd mijn bestelling. Ook het gamma bij zooplus is zeer uitgebreid. 1 maal een probleem gehad met de pomp van een waterfontein en ik heb via de klantenservice onmiddellijk een andere toegestuurd gekregen. Zij hebben dit correct afgehandeld.

Perfecte levering en uitstekende producten.

N.v.t.

Correcte levering

Altijd correcte levering en prima kwaliteit

Betrouwbaar en snel

Heel blij met zooplus .goedkoper dan winkels in de buurt en snelle levering. Als leuk extraatje het sparen van de zoopoints waar ik regelmatig iets leuks voor kan uitkiezen

Groot assortiment, goede kwaliteit

Zooplus heeft een heel groot assortiment producten van goede (Duitse) kwaliteit, die vaak beter is van producten die je in Nederland vindt. Prijzen zijn goed, zeker als je een spaarplan koopt, dan krijg je nog meer korting en verdien je het spaarplan heel snel terug. Daarnaast spaart je ook nog punten en daar krijgt mijn hond af en toe wat lekkers van of een leuk speeltje! Verbetering zit hem in de bezorging, dat duurt altijd wel een paar dagen en de verpakking waarin de bestelling wordt verstuurd is niet heel stevig. Dit moet beter kunnen. Ook mis ik nog wel wat producten in de hoek van de honden apotheek, daarin loopt het assortiment nog wel wat achter.

Bestel al een jaar lang bij Zooplus. Altijd alles netjes verpakt bezorgt. 1x fout gegaan bij Postnl waardoor een zak hondenvoer plotseling retour gestuurd ging. Na een belletje had Zooplus al voor dat ze het retour hadden ontvangen al een nieuwe zak hondenvoer opgestuurd, zodat wij niet zonder zouden komen te zitten. Ook het spaarsysteem werkt goed met kortingen op je bestelling en het puntensysteem ben ik ook erg van te spreken. Hiermee kan je na een aantal bestellingen een leuk extraatje toevoegen. Tot de volgende bestelling.

Snelle levering, ruime keuze en leuke spaaracties !

Goede prijs snelle levering

Danlzij het spaarsysteem altijd vaste korting plus een bonusshop met gratis punten bij elke aankoop. Top dus

Super webshop!

Leuke producten, leuke acties en supersnelle levering. Onze hond is gek op de snacks en zijn voer.

Snelle bezorging en achteraf betalen

Je dieren voeding is makkelijk te vinden en te bestellen De mogelijkheid om achteraf te betalen is zeer fijn . Jammer is wel dat je geen link krijgt om het betaal proces te voltooien . Eventueel een bezorg moment kiezen zou ook fijn zijn.

Uitstekend !

Fijne webshop met heel veel snacks voeding enz. Bestellen is heel gemakkelijk Alles altijd netjes op tijd geleverd. Ik bestel hier iedere maand voor mijn honden.

Prima kattenbak en uitloopmatje, schepje iets minder

De Catit jumbo kattenbak bevalt prima! Lekker grote bak, onderbak met hoge randen, top! Uitloopmatje voldoet ook goed, de meeste korrels blijven bij het verlaten van de kattenbak daar op achter, je schudt het later weer makkelijk in de kattwenbak terug. Het schepje is voor fijne korrels, die er inderdaad bijna niet doorheen gaan, niet handig want je blijft het schepje maar heen en weer schudden totdat alleen de geklonterde plasjes en poep achterblijft. Snel het oude schepje met grotere gaten weer gepakt! Bestelling snel en goed geleverd!

Fijne online webshop met een groot aanbod aan dierenbenodigdheden

Van krabpaal, speelgoed tot voer. Ik bestel het allemaal op ZooPlus. Een super fijne online webshop met een groot aanbod aan dierenbenodigdheden. Ook heeft ZooPlus altijd leuke aanbiedingen en kortingen. En niet geheel onbelangrijk super snelle levering! Kortom een blijvertje voor mij.

De dame die ik aan de telefoon had zeer klantgericht en vriendelijk..

dame die ik aan de telefoon had zeer klantgericht en vriendelijk.. Goed bezig

Groot assortiment, leuke acties en aanbiedingen, makkelijk bestelproces en vriendelijke klantenservice. Top!

Geweldige website waar je alles kan vinden voor je diertje!

Ik heb sinds 3 weken twéé kittens in huis en heb al meermaals bij Zooplus besteld. Het is snel geleverd en zonder problemen! Ook vind ik dat de prijzen er altijd net iets goedkoper zijn waardoor dat aangenaam is voor mijn portemonnee! Heel leuk ook dat je punten kan sparen voor kortingen of gratis profucten! Ik ben fan!

Altijd netjes en snel geleverd volgens afspraak.

Netjes en snel geleverd volgens afspraak.

Goede snelle service

Wat ik een beetje spijtig vind is dat ik promoties en kortingen ontvang nadat ik een bestelling geplaatst heb. Ik bestel een grote zak eten zodat ik lang toe kom dus die kortingen zijn alweer vervallen tegen mijn volgende bestelling.

Producten zoals verwacht en de levering was heel snel. Duidelijk wanneer het bezorgd werd.

+31 132082053

Over zooplus