Top Bedrijf

Altijd alles leverbaar, en snelle levering.

Alles wat je nodig hebt voor je huisdier op één plaats

Wij vonden hier alles voor elke fasen van het leven van onze hond. De website is handig en overzichtelijk. Betaling gebeurt makkelijk, vlot en correct. Regelmatig zijn er leuke acties en kortingen. Alles wordt snel en deftig geleverd.

Altijd snelle levering en goed assortiment

Goede producten en leuk spaar systeem. Daarnaast altijd snelle levering en prima service

Is alleen maar lof

Wordt snel geleverd Heb nu ik avond levering doen ook altijd in huis dhl nog wel eens problemen het hun

Vlot, snel en correct

Mijn orders arriveren altijd compleet en op de geplande tijdstippen. Prijs kwaliteit is goed.

Perfecte kwaliteit en zorg

Steeds een snelle levering, goede prijzen en echte kwaliteit

Goede overzichtelijke site met voldoende keus.

Ik heb nu 3 keer besteld voor hond en papegaai, en het gaat fantastisch. Super snel bezorgd, dus dik dik tevreden.

Goedkoper dan de dierenarts

Ik koop dieetvoeding voor mijn kat hier een stuk goedkoper dan bij de dierenarts. Snel bezorgd en als iets uitverkocht is vaak redelijk snelw eer op voorraad

Altijd tip top in orde

Altijd correcte leveringen. Bestellingen zijn steeds in orde. Geen lange levertijd

Top website!!!

Veel variatie en leuke aanbiedingen De bestelling wordt super snel geleverd en spullen zijn van goede kwaliteit Gemak dient de mens bij Zooplus

Snelle levering in goede verpakking

Al enkele keren een bestelling van hondenbrokken geplaatst. Correcte behandeling, snelle verzending in goede, stevige verpakking. Eerste paar keren gekozen voor achteraf betalen. Ben ondertussen vertrouwd geraakt en zal (voor een makkelijkere) keuze maken van I-deal. Goede prijs/product verhouding.

Stipte levering

Zooplus, waar men kan op rekenen.

Alles is goed afgelopen

Grote en goede aanbod, goede prijzen, bezorging op tijd. Wat wil je meer? Verdient 5 sterren !

Levering volgens afspraak.

Hondenvoer Fitmin Maintenance besteld en volgens de aangegeven datum ook geleverd. En ook nog de goedkoopste prijs. Bestel de volgende keer weer.

Goede sortering

Goede sortering en snel en keurig verpakt in huis. Leuke extraatjes zoals laatst het speeltjes pakketje, waar mijn kat gek mee is. Ook fijn dat je dmv het bonus programma wat gratis kan uitproberen.

Prima services

Ruim aanbod, scherpe prijs, snelle levering

Ruim aanbod, scherpe prijs, snelle levering en je word goed op de hoogte gehouden van de status van je bestelling. Kortom, perfect.

Vlotte levering en goed ingepakt

Zeer terug

Snelle levering en goede prijzen

Al veel op zooplus besteld. Onze hond heeft speciale Brokken en zooplus is daar mee het goedkoopste dus we blijven hier zoiezo bestellen Ook wordt er snel geleverd en zijn en vaak ook nog leuke kortingen of andere aanbiedingen

Super fijne webshop! Bestel op regelmatige basis eten voor mijn hond en 3 katjes. Altijd super snelle levering. Ook heel leuk dat je bij het plaatsen van een bestelling, punten krijgt & deze kan omruilen in leuke cadeautjes voor mijn lieve kapoenen.

Goed assortiment

Genoeg keuze voor katten met een nierdieet

Goed en veel keus

De producten zijn van goede kwaliteit en worden snel geleverd. Nu een aantal keer besteld en nog geen een keer tegengevallen.

Prima! Alleen wilde ik punten inwisselen tijdens mijn bestelling en dat is niet goed gegaan.

Altijd de goede producten in huis met de juiste kwaliteit

Gewoon top ..levering perfect...prijs super

+31 132082053