Nog nooit een foute levering gehad, altijd op tijd

We bestellen nu 2 jaar via zooplus. Op aanraden van een aantal vrienden/kennissen. Het hondenvoer is zeker goedkoper en zeker als het +2 kg is. Kattenvoer ook goedkoper. Het fijne is dat het tot in de gang wordt gebracht. Geen gesjouw meer met zware zakken. Leveringen op tijd. Wij zijn tevreden

De producten zijn goed het duurt alleen lang eer dat je het binnen hebt

Leuke site

Heel toffe site met leuke producten. Enkel was het onduidelijk wanneer mijn pakket geleverd was.

Tevreden over snelle levering / ontevreden over klantendienst en na service

tot hiertoe tevreden over service. Soms problemen gehad met klantendienst (ref omruilen punten voor produkten: kon ik niet toevoegen aan mijn bestellen en heb ik nu dus niet gehad. Kan dit enkel gratis toegestuurd krijgen nu als ik terug een bestelling plaats om geen verzendingskosten te hebben. Dit vind ik wel jammer dat klantendienst daar niet op geantwoord heeft of voor oplossing heeft gezorgd/geregeld

Goede prijzen

Ik heb hier vaker spullen gekocht en het wordt altijd op tijd en netjes afgelverd

snel en zonder gedoe besteld brokjes verteren goed

Miauw geweldig

Heb zooplus ontdekt bij aankomst van onze kater .Hij is geweldig fan van zijn eten en speeltjes .Elke bestelling verloopt heel vlot ook al is er iets mis alles wordt direct goed opgelost .Prijs kwaliteit zeker een aanrader .

Makkelijk besteld

De producten zijn snel te bestellen en ook nog eens snel aan huis bezorgd. Ontzorgen noemen ze dat! Top!

Fijne betrouwbare webshop

Ik ben al jaren klant bij Zooplus. Ze hebben mooie aanbiedingen, leveren tijdig. Ze komen na wat ze beloven.

Mijn chihuahua moet glutenvrij eten en in de dierenwinkels kan ik heel vaak niet goed slagen. Bij zooplus hebben ze brokjes van wolf of wildernis, ze eten het goed en de ontlasting is goed en stinkt niet. Ben er heel blij mee

Alles netjes verpakt en goed afgeleverd

Heb meermaal bij jullie besteld en altijd tevreden geweest

Makkelijk en niet duur.

Ze hebben dat wat ik overal zocht en niet kon vinden. Uiteraard is er altijd ruimte voor verbetering. Ik wilde 2 doosjes van kattenvlooienmiddel bestellen en dat ging niet. Nu heb ik tekort. En moest extra verzendkosten maken. Dus meer voorraad zou fijn zijn.

Tevreden

Al meerdere dingen op besteld. Groot assortiment. Prijzen zijn goed en mooie aanbiedingen! Heel fijn dat je punten kunt sparen.

Prima dieetvoer voor mijn 8 jarige kat!

Wij kwamen via via bij jullie terrecht. Omdat de kat dieetvoer nodig heeft. Jullie zijn veel goedkoper dan de Dierenarts.

Grote keuze en verzorgde levering.

Als ik een voedingsproduct op jullie website zoek wordt alles erg duidelijk weergegeven. Bij de voeding staat ook een uitgebreide uitleg over de voedingswaarde, het gebruik volgens de grootte van de hond en ervaringen van andere klanten. Ook bij alle andere producten staat er een uitgebreide uitleg. Het is leuk om punten te sparen om zo al eens een gratis product te kunnen bestellen. Soms zit er zelfs een verrassing bij het pakket.

Hartstikke prima en zeer goede ervaring.

Ik heb goede ervaring omdat de bestelling altijd optijd word geleverd en omdat het voordelig is. Mijn kat heeft blaasproblemen en ik haal hier het allerliefste haar voer weg. Echt dikke prima!

Good product and service

Delivery was split so that available products would arrive without waiting, and included a freebie which was appreciated. Only small criticism is the app. The re-order button is a great idea, but for me it doesn't work, it just says cannot load recent orders.

Bezorging prima

Ervaring is top , keurig op tijd zoals afgesproken

Super goed

Snel opgestuurd gekregen. Fietskar ziet er goed stevig uit. Zelf dacht ik dat er iets niet compleet was. Contact gehad en kreeg dezelfde dag nog bericht. Bleek dat ik zelf niet goed had gekeken !!! Alles was compleet. Zeer goed geholpen. Ben zeker tevreden in het product wat ik heb Gekocht en de algehele service.

Goed product voor mijn dieren graanvrij en ze zijn er dol op .snelle levering

Prima shop.

Mooie producten goede prijzen en snel geleverd.

Super snelle service

Bestel wekelijks bij jullie en heb het altijd op tijd en snel binnen

Gewoon prima

Correct en snel geleverd

Heel handig!

Het is heel makkelijk om via deze weg het eten voor onze kat te bestellen! Ook zijn de projzen hiervoor veel interessanter als in de standaard winkel!

+31 132082053

Over zooplus