Super website super bedrijf super levering

Ben nu een aantal jaren klant bij jullie (sinds dat we katten hebben). Zooplus is byfar de beste die ik tegengekomen ben. Groot assortiment, snelle levering en betaalbaar. Ga zo door

Ze hebben genoeg keuzes voor een goede betaalde prijsje! levering is ook erg snel

Zeer goede service

Snelle levering en service. Altijd al goede producten gekregen voor mijn viervoetertjes. Blijf steeds bestellen bij zooplus

Prima prijs, kwaliteit en assortiment

Goede kwaliteit voor een hele leuke prijs en hele snelle levering.

Fantastisch service

Gevonden online, bekeken en besloten om te bestellen op 2 dagen alles thuis en mooi ingepakt.

Uitmuntend tevreden

Ben een zeer tevreden klant van zooplus. Prijs kwaliteit zijn super . Maximaal twee dagende bestelling geplaatst te hebben . Is het thuis geleverd en kunnen mijn poesjes naar hartelust smullen van hun lekkere brokjes .

Goede en overzichtelijke winkel met veel keuze

Goede en overzichtelijke winkel met veel keuze. Voor zowel Dex de hond maar ook Woezeltje het konijntje veel goede en leuke producten. Ook mooi en goed verpakt en verstuurd. Ik koop nu regelmatig ook wat extra's voor ze.

Het woord zegd al elke besteld geen problemen soms wat nemen artikel niet voorraad is en wat fout bestelling of per ongeluk verkeerd besteld nooit probleem stuur bericht binnen 24 uur is op gelost ga zo door ook voor de liefdadigheid stichting en asielen dan heen doen geld wordt dan verrekend

Goede site, snelle levering

Goede website en snelle levering. Helaas wel regelmatig geen voorraad van de hondenbrokken die ik graag wil

Perfect!!

Ik had met veel twijfel een krabpaal besteld maar hij is perfect! Alles staat goed uitgelegd, hij is mega stevig,..! Alles wat er staat beschreven klopt effectief ook! Ik en mijn 2 britjes zijn er gek op!

Zeer goed!

Wolf of Wilderness Soft Wide Acres! Kip hondenvoer! Onze hond Abby 5 jaar, eet eindelijk haar brokken volledig op!!!

Goede ervaring

Ben zeer tevreden wordt netjes optijd geleverd

Hartstikke goed

Ruime keus, goede informatie en snelle levering.

Goede overzichtelijke webshop.

Je hebt alles wat je nodig hebt op zooplus met een goede beschrijving erbij zodat je weet of je de juiste producten aanschaft. Daarbij ook altijd standaard goeie prijzen!! Ik beveel jullie zeker aan. Het leuke is dat je naast je bestellingen ook zoopunten spaar waardoor je gratis producten kan uitzoeken.

Nieuwe puppy

Ze hebben heel leuke sullentjes voor puppy heel veel keuze ook aan voeding Top winkel een aanrader

Geweldig veel aanbod

Snelle levering goede service

Een keer kreeg ik een gratis product. Kreeg hondenbrokjes ipv kattenbrokjes. Zouden ze naleveren. Is nooit gekomen. Verder wil een keer een pak kattenvoer kapot aangekomen. Toen gebeld kreeg ik zonder gedoe een nieuwe verpakking toegestuurd.

Alles gaat op tijd.

Best tevreden.

Eerste bestelling perfect en snel afgehandeld. Tweede bestelling heeft wel vertraging opgelopen wat levering betreft. Kreeg wel een compensatie in de vorm van punten. Producten worden door de hond zeer gewaardeerd, dus dit is zeker in orde.

Altijd naar wens

Ik bestel vaak bij zooplus duidelijk overzichtelijk en makkelijk Eigenlijk niks te klagen Ik raad dit vaker aan bij anderen

Goede ervaring

Er stond in de beschrijving van Seealgenmehl dat het goed werkt bij vachtproblemen. Ik zie bij mijn grote grijze keeshond Angie resultaat. Ik ben nu twee weken bezig met resultaat. Er is niets van gelogen.

correct en vlug

£Een vlotte en correcte levering van de bestelde produkten

Slechte klantenservice

Zolang bestellingen goed gaan (leveren) is het een topbedrijf, maar als je met klantenservice temaken krijgt (mail) is het waardeloos. Lezen mails niet goed, weten van elkaar niet wat er afgesproken is en rekenen kunnen ze niet. 30% beloven en omgerekend nog geen 19% voordeel geven. En dan niet hele mail lezen maar heerlijk standaard antwoord geven, dus geheel onzinnig en niet compleet antwoord! Ben ff klaar met zooplus.....

Verkeerd artikel geleverd

Bestelling gedaan, en het verkeerde geleverd, verkeerd artikelnummer op de website. Was volgens de klantenservice mijn probleem had beter moeten kijken. Kan een omruil van het artikel ook wel vergeten werd mij toe geblaft. Mail wordt niet op gereageerd.

Bestellen Hondenvoer

Ik bestel al een behoorlijke tijd hondenvoer via Zooplus. Het bestellen gaat snel. De website is overzichtelijk en de levering is snel.

+31 132082053

Over zooplus