Ruime keuze en correcte bezorging

Haal tegenwoordig al mn voer in bulk hier en door de vele keuzes kan er mooi afgewisseld worden, want de katten willen kennelijk niet het hele jaar boerekool. Wordt altijd netjes in grote sterke doos op tijd afgeleverd.

Handige App

Sinds ik een hond heb bestel ik mijn voer, speeltjes en manden bij Zooplus. Het voordeel is dat ze een fijne app hebben en in het algemeen vaak de goedkoopste zijn met hun producten. In de app kan ik precies zien welk voer ik de laatste keer heb besteld.

Uitstekend!

De producten die ik bij zooplus aanschaf zijn van zeer hoge kwaliteit tegen een scherpe prijs. Is er tijdens het vervoer iets misgegaan dan wordt dat naar mijn tevredenheid opgelost. Regelmatig leuke aanbiedingen, sparen voor gratis producten en een kortingssysteem .voor trouwe klanten maken her plaatje kompleet. Fijn bestellen op de overzichtelijke site en alles thuis bezorgd krijgen milieu-neutraal!

Goede producten , snelle en goede levering

Ben altijd erg tevreden

Goede kwaliteit producten met snelle levering

Ik bestel al enige tijd bij Zooplus. Ze hebben een groot assortiment met hoge kwaliteit producten. Mijn kat is er dol op. Na het bestellen is het in korte tijd bij u thuisbezorgd!

Voordelig snel geleverd en leuke aanbiedingen,

Groot aanbod en veel aanbiedingen!

Ik ben zeer tevreden snelle levering groot assortiment goede kwaliteit voor een goede prijs en je kan ook nog een goed doel steunen met je zoo plus punten in een woord top dus

HEEL VLOTTE LEVERING

IK KAN ER ALLES BIJ BESTELLEN EN WORDT HEEL VERZORGT INGEPAKT

over het algemeen goeie prijzen en altijd snelle levering

Grote variatie in aanbod tegen redelijke prijs, snel geleverd.

Prima opzet online site. Ook mobile app is intuitief. Rangschikking producten is logisch. Productinfo is duidelijk evenals voorwaarden.

Alrijd correct geleverd

Ik bestel 2 dagen later krijgen we wat we gevraagd hebben super correct in service

Zooplus is een hele fijne webshop voor mij en mijn kat, Het enigste nadeel vind ik dat je voor een bepaald bedrag moet bestellen. Verder ben ik dik tevreden over de zeer sociale en uitgebreide klantenservice.

Goede service, Goede bezorging

Fantastic

Zooplus is my go to site for all pet goods, they have great deal’s and fantastic customer service.

Goede kwaliteit en snelle levering.

Goede kwaliteit en ruime keuze. Spaarplan voor kortingen en voor andere produkten. Ook altijd een snelle levering. Zeer tevreden over Zooplus.

Ik ben gaan bestellen toen mijn product voor mijn poezen niet in de winkel te verkrijgen was, geen spijt van Soms wat langer wachten om het in huis te hebben , maar al met al goede levering en netjes verpakt

Snel en goed

Ik had de spullen snel in huis,.De hond vind Rocco heerlijk, badjas en speeltje besteld. Tevreden.

Snelle levering van kwaliteitsproducten

Ik ben al jarenlang een tevreden klant. Ruim assortiment aan voeding en accessoires. Snelle levering van kwaliteitsproducten aan de scherpste prijzen. Bovendien geniet ik van een extra korting door het spaarprogramma. Top!

Goed voer

Onze katten doen het er goed op! Ze vinden het erg lekker en hebben normale ontlasting. Iets waar we naar zoeken.

Uitstekende service, snelle levering.

Artikelen besteld voor kat en hond. Heel tevreden daarover.

Ik bestel altijd veel bij Zooplus. Het is een makkelijke app en ze zijn snel met bezorgen. Als je een vraag hebt, wordt deze goed en snel beantwoord.

Alles voor je kat en hond !

Groot assortiment van topmerken, scherpe prijzen, vaak extra aanbiedingen, snelle levering en een leuk spaarsysteem.

Goede prijs-kwaliteit verhouding

Mijn hond valt de bak nog net niet aan, zo lekker vindt hij t voer

Super goed

Goede webshop, makkelijk alles te vinden. Goede services

goede kwaliteitsproducten, goede service

goede kwaliteitsproducten, goede service