Snelle levering, goede service

Na mijn bestelling gaan ze direct aan de slag om mijn pakket zo snel mogelijk te kunnen leveren Ik ben een tevreden klant Doe zo verfer

Betrouwbaar, vlot en goede klantenservice

Bestel met regelmaat voor mijn 2 hondjes bij Zooplus. Mijn favoriete merken Hills, Royal Canin, Boxby en Rocco zijn goed geprijsd en vaak met korting te krijgen. Ook het sparen voor korting of gratis producten werkt goed. De klantenservice is top.

Lillebro wildvogelvoer

Klacht over het Lillebro schalenvrij wildvogel voer 20kg zak waar momenteel zeer veel afval in zit. Ik zou graag willen weten of het inmiddels is opgelost? Al eerder telefonisch contact opgenomen (wat overigens zeer moeizaam gaat) en uiteindelijk met een (niet zo vriendelijk) antwoord dat er niets aan het voer veranderd is. Jammer was altijd tevreden over het voer.

Goedkoop

Goedkoop en snel geleverd en vers eten.

goede aanbiedingen

jammer dat mijn klacht over verkeerd artikel van bestelling 299824771 niet wordt opgelost

Zeer tevreden, alleen klantenservice is minder

Wij bestellen met enige regelmaat bij Zooplus met meestal grote tevredenheid. Goed assortiment tegen goede prijs, makkelijke site, bijna altijd goed ontvangen. En voet wordt thuis bezorgd. Dus in 95% volkomen tevreden. Echter wanneer je de klantenservice eens nodig hebt is dit vaak een ergernis. Niet altijd oplossingsgericht of heel omslachtig. Een keer een enorme bestelling geplaatst met daarin een pot rundervetpoeder, deze pit wat open gegaan. I wilt niet weten wat wen vette rotzooi op alle producten en ook uit de doos. Hier werd helaas niets aan gedaan, enkel vergoeding voor denoit rundervetpoeder. Heel jammer dat je met een fokkersaccount geen gebruik mag maken van andere akties. Daardoor ben je met het account soms net zo duur of duurder uit, terwijl je met een fokkersaccount juist een vee grotere afnemer bent

Top product, top service

Katten zijn erg blij met hun nieuwe klimmeubel.

Een tevreden klant!

Snelle levering. De website is gebruiksgevriendelijk. Je kan makkelijk je producten zoeken en verzamelen in je winkelmandje. Je kan snel terug vinden wat je oude bestellingen waren. Makkelijk je adres en bangegevens aanpassen. De producten kloppen altijd. Leuke acties.

Overzichtelijk, divers en ruim aanbod

Ruime keuze bij ZOO plus Bestellen gaat makkelijk en wordt snel geleverd vriendelijk geholpen bij een vraag

Word altijd snel verzonden en mocht het vertraging oplopen dan word je ook op de hoogte gesteld.

Betrouwbaar, voordelig en vlot

Sinds 2 jaar bestel ik honden- en katteneten bij Zooplus. De bestelling is gemakkelijk te plaatsen, de opvolging van je bestelling is duidelijk en de levering verloopt erg vlot. Vaak doe ik een grote bestelling die in 2 pakken geleverd wordt, meestal door 2 verschillende koerierdiensten, hetgeen ik wat vreemd vind, maar het wordt steeds stipt geleverd. De website is handig, en de bonuspunten waarmee je voor iets extra kan sparen, zijn een leuke surplus. Een echte aanrader voor wie voordelig diereneten wil shoppen!

Goede service, eerlijke prijzen en snel geleverd!

Exact als in die ene zin…

Goede produchten,

Super goede produchten ,mijn pup is dol op zijn eten, kluifjes Klantenservice helpt en denkt met je mee Ik zalmiedereen aanraden bij zooplus bestellen Het is super goed

Vlugge levering van jullie maar niet van bpost

Een vlotte verzending maar niet door bpost. Een grote keuze.

Snelle service en veel extra's

Sinds ik bij zooplus mijn bestellingen doe krijg k altijd punten bij elke bestelling en deze zijn ook lang geldig dus je hebt er zeker wat aan! Ook vaak gratis cadeautjes voor de diertjes Top site en service !

Alles goed en snel verlopen

Was de beste prijs, en het is goed en snel geleverd.

Snelle en correcte levering.

De bestelling is snel geleverd, en netjes verpakt. Dus ben ik zeer tevreden.

Geweldige webshop.

volop keuze, makkelijk bestellen en snelle levering.

Bestelling werd in 2x geleverd, 1ste pakje in een veel te grote doos, zonde van het verpakkingsmateriaal 2de pakketje idem. Dit kan beter in deze tijd! Ik had had liever een dag langer gewacht en alles in 1x ontvangen in een dois waar het precies in past... Assortiment is prima, website oké!

Snelle bezorging

Binnen 3 dagen bestelling in huis.

Snelle en correcte afhandeling

Snelle en correcte afhandeling

Erg behulpzaam

Heel erg klantvriendelijkheid

Goedemorgen snelle levering

Ik had een keer bij de betaling een verkeerd betalingskenmerk ingevuld. Kreeg een mail dat de bestelling nog niet betaald was terwijl ik dat wel had gedaan . Dus een telefoontje gepleegt en met een vriendelijke dame gepraat en die had alles perfect voor mij geregeld en zagen ze dat het netjes was betaald. Zonder veel problemen netjes opgelost. Mijn dank hier voor ,voor de snelle afhandeling.

Snelle levering, goed verpakt en onze hond smult ervan.

Het is goed voer. En je kunt er van alles krijgen. En je hoef er je huis niet voor uit te gaan

+31 132082053

Over zooplus