Mijn ervaring is zeer goed. Snelle bezorging

Ik vond mijn bestellingen bij zooplus zeer goed. De service was goed. Snel bezorgd.

Heel tevreden met dienst ondanks bedchadigd product

Beschadigd product snel geruild. Alles in orde gebracht binnen korte tijd. Het rest v/d bestelling ook in orde geleverd in korte tijd. Kortom klantvriendelijk dienst!

Beestjes zeer tevreden

Beestjes zeer tevreden. Vooral onze kat met suikerziekte. Eten voor haar is zo moeilijk te vinden, maar jullie hebben een ruim assortiment daarvoor. De levering is ook altijd vrij snel.

Top service, fijne winkel!

Erg fijne service, hoge kwaliteit producten en fijne webshop! De levering was alleen minder, maar daar kan zooplus weinig aan doen, dit kwam door postnl. Goed assortiment, veel informatie op de site.

Tevreden

Gemakkelijk bestelsysteem. Snel geleverd en goed verpakt. Niet onbelangrijk dit alles voor een scherpe prijs. Kortom er tevreden

super

ik bestel veel bij zooplus,heel gemakkelijk,over zichtelijk,altijd leuke promos, en snel geleverd

Vaak verkeerde levering en kapotte items

Ik ben al een tijd een goede klant bij zooplus omdat mijn kat speciaalvoer nodig heeft. Helaas heb ik slechte ervaringen met zooplus wat betreft de levering van het bestelde. Het komt regelmatig voor dat er verkeerde spullen worden geleverd en ook vaak dat o.a. zakjes natvoer kapot in de doos zitten. Ze komen dan wel tegemoet met korting of dat je de verkeerd geleverde spullen mag houden maar dat is voor mij geen reden om klant bij ze te blijven. Ik overweeg om voortaan ergens anders te gaan bestellen. Jammer dat dat zo slecht geregeld is.

Top! Mooie prijzen en leuke aanbiedingen en promoties!

Zeer goede ervaringen met Zooplus. Goede prijzen. Altijd correcte leveringen.

Always satisfied

we purchase most of our cat products from Zooplus and have never been disappointed. Our cats love the food, snacks and toys we buy from here

Op maandag bestelling gedaan, op vrijdag nog niet eens verzonden

Op maandag bestelling gedaan, op de site staat dat de producten binnen 1-3 dagen bezorgd worden. Ondertussen is het vrijdag en mijn pakket is nog altijd niet verzonden. Dus ik verwacht niet dat ik mijn pakket vandaag of in het weekend binnen heb. Zeer vervelend, aangezien ik nu alsnog genoodzaakt ben om naar de winkel te gaan en voer voor mijn hond te kopen. Dubbele uitgaves dus! Met klantenservice gebeld en had niet het gevoel dat mijn klacht serieus genomen werd. Slechte communicatie van zowel de klantenservice als misleidende informatie op de site. Het is geen broek of t shirt die je besteld en even kan wachter. Het is voer voor een dier, in dit geval ook nog speciaal voer waar mijn hond afhankelijk is. Bezorg op tijd of beloof niet snelle levering!

duidelijke site

een duidelijke site en snelle levering

Heel erg tevreden ben met mijn aankoop en de snelle afhandeling van mijn bestelling.

goede keuze, acties en service

Brees assortiment, veel merken die niet in iedere dierenwinkel te vinden is (Hills Prescription diet bijvoorbeeld). Het enig minpuntje is dat de orders niet op dezelfde dag verzonden zijn, maar meestal binnen 2-3 dagen, maar als je er vaker bestelt, houd je er rekening mee. Ze communiceren het ook duidelijk, dat de langere levertijd te maken heeft op het positief effect op het logistieke netwerk. Bovendien betaal je geen verzendkosten als je boven 29 euro bestelt. Wat ik ook fijn vind is dat ze in meerdere EU landen service hebben, dus laatst waren we in Italie en daar konden we ook gebruikmaken van Zooplus service. Net als goed als in NL. Ook goede klantenservice ervaringen, zoals in NL als in IT

Goed maar post nl

Deze website is top. In de meeste dingen zijn ze goedkoper. Een heel ruim assortiment. Maar de meeste pakketen worden bezorgd met post nl. Daar heb ik geen goeie ervaring mee. Ik heb veel liever bpost. Tip: laat de klant kiezen

Snelle levering en top kwaliteit van spullen. Ga hier zekker vaker bestellen.

Betrouwbaar

Beste prijs en redelijk snelle levering. Kom toezeggingen na.

Goed eten zowel voor de hond als kat

De hond is gek op het blikvoer van Wolf en springt elke dag een gat in de lucht.

Zoals altijd, snelle levering, keurig verpakt en goede producten.

Prima ervaringen met Zooplus. Goede producten, snelle levering, keurig verpakt en een duidelijke communicatie. Erg handig dus om je huisdier producten in huis te krijgen. Een aanrader.

Alles verloopt soepel

Bestellen gaat soepel. Kattegrid staat onder merkbaar is dan een beetje onduidelijk welke soort het is.

Er zit geen lange levertijd tussen het bestellen en leveren. Je wordt goed op de hoogte gehouden

Tevreden

Tevreden, snel, mijn katten zijn er trots op

Correct en op tijd

De bestelling is altijd tip top in orde en nu en dan krijg je soms een extratje... Altijd op tijd geleverd

Top service.

Top service, elke bestelling wordt netjes afgeleverd! Zijn er problemen, worden deze zonder enige moeite perfect opgelost. Het spaarplan is ook een leuk plan en de zoopoints vind ik ook top bedacht! Of ik vaste klant ben? Absoluut!!

Ik ben heel tevreden, bestelling altijd tip top in orde. Levering ook altijd rap, alleen valt dit een klein beetje tegen maar ligt aan dpd. Niet aan zooplus. Heel veel assortiment ook en wat ik ook top vind zijn de punten die je kan sparen :)

Groot aanbod, snelle levering, correcte klantendienst

Wij bestellen nu al een klein jaar bij Zooplus en zijn hier zeer tevreden over. Ze hebben een groot aanbod aan keuze op hun duidelijke website/app. De levering is ook steeds zeer snel. Onlangs werd een pakket maar niet geleverd door de leverdienst en toen werd ik te woord gestaan door iemand van de klantendienst. Een vlotte, snelle en vriendelijke afhandeling van het probleem. Verder is het ook superleuk dat je Zoopoints kan sparen! Zo af en toe iets gratis bij je bestelling krijgen is top! Ook zijn er vaak acties (coupons). Ik raad Zooplus aan!

+31 132082053

Over zooplus