Altijd goede en snelle verzending. Regelmatig een keuze voor geschikte aanbiedingen. Bij een probleem laatst, werd een goede oplossing aangeboden

Goeie kwaliteit snelle levering

De bestelling was snel binnen, Voor de prijs die je betaald krijg je zeker goeie spullen.

Alleen maar positieve ervaringen

Zooplus heeft goede prijzen, groot assortiment en levert snel!

Altijd op tijd geleverd

Goedkoop

Erg goedkoop en snelle service

Altijd goed en snel.

Ik bestel hier al jaren. Het is altijd snel en zonder problemen gegaan. Heel veel keuze en opties. Ik raad het aan aan iedereen die ik ken.

Levering soms wat onhandig. 3 dozen. Waarvan 2 dozen maar 1 zak voer. Levering duurt soms ook iets langer maar verder prima. Nu met de app ook. Jammer dat je soms korting krijgt die beperkt geldig is maar net een grote bestelling hebben geplaatst. Ik raad deze zeker aan.

Snelle levering en als het mis gaat wordt het goed opgelost dus top

Altijd tevreden over de zooplusservice van onze bestellingen!

Goed verpakt. Soms een leuk presentje. Snel bezorgd en goede communicatie.

Redelijk snel bezorgt goede service

Erg tevreden redelijk snel bezorgt goeie service veel keuzes

Van begin tot eind loopt dit gewoon goed!

Je plaatst een product. Je geeft aan waar zo dicht mogelijk je het wilt halen en in no time krijg je al bericht! Heerlijk zo’n snelle service!!

Makkelijk bestellen, snelle levering

Aangenaam, makkelijk en vlot

ruime keuze en snel geleverd

Zooplus vind ik een prima online dierenwinkel waar ik graag het voer voor mijn hond en kat bestel. Fijne ruime keuze, goede producten en snelle levering. De webwinkel is overzichtelijk. Een aanrader om hier online voor je huisdier te winkelen.

Prima service, de beste producten

Groot aanbod van de beste kwaliteitsvolle producten met altijd een snelle en correcte levering

Leuke acties , snelle levering groot assortiment

Mooie spaaractie met de mogelijkheid te sparen voor de dieren die minder bedeeld zijn En levering met de mogelijkheid rekening te houden met het milieu Mooie aanbieding Compleet assortiment

Meestal snelle service. Makkelijk hanteerbare site.

Na jaren nog steeds onwijs tevreden!

Wij bestellen al enige tijd bij jullie al het eten voor onze Britse korthaar en wij zijn onwijs tevreden. Het eten wordt netjes en op tijd bezorgd. Onlangs was er een actie en wilde ik gaan bestellen. Helaas was het eten niet op voorraad. Jullie hebben netjes een persoonlijke kortingscode gestuurd die langer geldig was. Top service.

Goede, overzichtelijke app en een breed assortiment

Een fijne overzichtelijke app, veel keuze binnen het assortiment, en voor al onze huisdieren toereikend. Daarnaast zijn de producten ook goed geprijsd en wordt alles netjes verpakt geleverd. Een eventuele optie voor extra snelle levering zou nog een toevoeging zijn, eventueel tegen extra betaling.

Goede en snelle bezorging. Blij met de producten

Bezorging ging perfect. Het nieuwe kattenbak grit van gerecycled corn is zo veel fijner dan normaal grit. De katten zijn ook erg fan van de Smilla brokken

Producten zijn zoals het beschreven wordt.

Prima service!!

Niet alleen geeft Zooplus een prima service, maar ze hebben ook nog een zeer uitgebreid assortiment voor uw geliefde diertje. Geweldige webshop!

Bestellen is heel gemakkelijk!

Ik bestel hier regelmatig en mijn ervaring is uitstekend!

Snelle reacties en lieve medewerkers

Toen ik contact had genomen over 1 artikel die ik retour wilde sturen, kreeg ik snel een mailtje terug van de klantenservice. Hij was zeer beleefd en heeft echt een hart voor dieren. Dat verwacht je namelijk van een dierenwinkel webshop maar zie je vaak niet dat het zo is. Hierdoor wil ik vaker bij Zooplus bestellen ipv PetsPlace, en kom ik amper nog op hun website. Ik ga dan direct naar de Zooplus website. Het is super belangrijk om een klantenservice te hebben die meelevend is, met de klant meedenkt, en een goeie hart heeft. Dat hebben jullie volgens mij, voor zover ik heb ervaren, en dat maakt mij erg blij. Dan wil ik als klant dat zo een bedrijf zoveel mogelijk winst maakt, en wil ik juist het beste voor zo een bedrijf. Dus ik bestel nu ook alleen nog hier voor mijn katten familie. :) zelfs laatst nog een kattenboom voor een kitten besteld, nu een tuigje voor mijn kitten. Die had ik van een familie gekregen die niet langer voor de kitten konden zorgen, omdat ze een nieuwe baby hebben. Groetjes, Julia

groot assortiment met goeie prijs kwaliteit

Leuk dat je punten kunt sparen voor de bonusshop en altijd snelle leverin

Iets langer moeten wachten!!

Artikel prima, had alleen iets snellere levering gewacht!!

+31 132082053

Over zooplus