Zeer goed!!^

Hele goede service en hele snelle levering. Ik bestel altijd bij jullie!!

perfect

een snelle en goede service

Altijd tevreden

Ik bestel altijd voer voor onze herder en ben altijd tevreden. Als je de kortingscodes zoekt krijg je vaak er ook nog wat leuks bij.

Top service,snelle levering,wolf of wilderness

bij mijn eerste bestelling van Wolf of Wildeness was ik blij met de onberispelijke afhandeling van mijn bestelling. Wolf of wilderness is ondertussen het favoriet merk geworden van mijn hond,topkwaliteit,bij get overschakelen van royal canin naar wolf viste mijn hond er eerst de wolf bokken uit haar bakje,om dan vervolgens na enige tijd toch maar die andere brokjes ook maar op te eten.

Altijd snelle en correcte levering en goedkoop,top!

Merken zijn veel goedkoper, makkelijk bestellen en sparen voor leuke dingen voor de beestjes. Gemakkelijk bestellen,snelle levering! Zeer tevreden van Zooplus!

Vlotte levering

Het voer bestellen gaat altijd super vlot.

Uitstekende service ! En goedkoper dan in andere winkels !

Simpel en snel

Ik had snel een nieuwe zak kattenvoer nodig. Dit heb ik bij zooplus gedaan, omdat: - goede aanbieding (10+2 kg gratis) - snelle bezorging (de volgende dag) - extra 3% korting via spaarplan - hele fijne en simpele app

Snelle en correcte service

Telkens correcte afhandeling van de bestellingen en dit in een mum van tijd! Zeer tevreden van hun service. Bonuspunten systeem is ook meegenomen!

Fijne levering, goede prijs/kwaliteit verhouding

We bestellen vrijwel alles bij Zooplus voor de kat. Speelgoed, voeding, verzorgingsproducten etc. Fijn dat het mogelijk is om grote hoeveelheden in 1x te bestellen met korting en we hebben het snel in huis.

Zeer goede service

Nat voer bestellen voor mijn katten

Mijn ouders bestelden altijd bij jullie Bozita katten voer voor hun 2 main coons en 2 raggdolls. Ik heb zelf nu ook 1 main coon en 2 gewoone katten. Mijn katten vinden de bozita natvoer heerlijk. Jullie zijn 1 van de enigste shops waar het leverbaar is. Ik vind het ook leuk dat ik bij elke bestelling punten spaar en die voor leuke producten voor mij kattenkindjes kan inwisselen

Voor de eerste keer besteld keurig netjes op de hoogte gehouden. En snel ontvangen daar hou ik van. De poezen zijn gek op de gedroogde snoepjes, daar zijn ze echt mee te verwennen. Als ik poezenvoer nodig heb, dan ga ik dat ook bij jullie bestellen. Tot de volgende keer.

Super ! Steeds op tijd en perfect ingepakt!

Nooit te laat geleverd , goedkoopste en altijd heel goed ingepakt zodat er niets kapot gaat. Ook regelmatig cadeautje voor de gespaarde punten.

Altijd goed!

Snelle levering, goede service. Prijzen ook zoals overal.

Makkelijk bestellen en snelle levering en de extra korting die je krijgt

Fijnste dieren webshop van het land.

Bijna 3 jaar geleden is onze labrador in ons leven gekomen. Sindsdien vaste klant bij ZooPlus. Bestellen altijd ons voer hier als mede snacks en speeltjes. Elke bestelling is goed gegaan, altijd netjes op tijd. Ben ook lid van ze geworden waardoor ik elke bestelling geld bespaar/korting krijg. Als klap op de vuurpijl hebben ze ook nog eens spaarpunten die je zomaar krijgt en waar wij al meerdere leuke dingen voor onze hond van hebben binnen gehaald. Er is een enorm groot assortiment, veel aanbiedingen en niet te vergeten; een soepel werkende app.

Binnen 3werkdagen werd mijn bestelling geleverd.

Prettig, snel geleverd en goede prijzen.

Nog steeds concurrerend ondanks dst de prijs van Royal canin omhoog is gegaan. Blij met spaarprogramma en de snelle levering!

Goede kwaliteit voor een gemiddelde prijs

Producten waren leverbaar die ik wilde bestellen. De prijs is gemiddeld en voor mij goed te doen. De producten zijn snel en netjes bezorgd. Voor mij een aanrader. Ik heb inmiddels al een paar keer bij Zooplus besteld.

Goede producten

Tot nu toe is alles van zeer goede kwaliteit. Het wordt snel geleverd. Goede acties waardoor je goedkoper uit bent als in en normale winkel.

een goede service altijd correct

een goede service altijd correct

Prima ervaring

Snel geleverd, prijs van het boer

Goede service met correcte prijs!

Leuke attentie soms bij bepaalde aankoop zeer tevreden bij aankoop op webshop grote keuze

+31 132082053

Over zooplus